Ajutati-ma si pe mine... Va rog!!!

Buna ziua!Am 25 de ani, si de vreo 4 ani am niste dureri surde in partea dreapta imediat sub coaste, aproape de capul pieptului (sunt fumator 15-20 tigari/zi).De vreo 3 luni incoace astea sun cam permanente dar nesuparatoare, numai totusi ma doare.Am fost la Ecografie abdominala si mi-a iesit totul in regula.Nu am alte simptome, doar durerea surda. ( am si durere de spate in partea dreapta da numai la o anumita miscare a corpului )
Vreau sa va mai spun ceva, daca stau in picioare si trag aer in piept si palpez undeva sub coaste simt durere, iar daca stau pe spate, orinde m-as palpa nu am nici un fel de durere.Ce ar putea fi?
Multumesc anticipat
Vreau sa va mai spun ceva, daca stau in picioare si trag aer in piept si palpez undeva sub coaste simt durere, iar daca stau pe spate, orinde m-as palpa nu am nici un fel de durere.Ce ar putea fi?
Multumesc anticipat
1 comentarii

De ce fumezi atat la 25 ani? Stii despre riscurile la care te expui?
Daca ecografia abdominala este normala probabil este vorba de o gastrita cronica care se acutizeaza periodic. Investigatia de electie este gastroscopia dar iti spun ca e foarte neplacuta. Vezi daca cedeaza durerile la Ranitidina sau Famotidina sau Maalox sau Omeran sau alte gastroprotectoare si nu mai fuma atat.
Daca ecografia abdominala este normala probabil este vorba de o gastrita cronica care se acutizeaza periodic. Investigatia de electie este gastroscopia dar iti spun ca e foarte neplacuta. Vezi daca cedeaza durerile la Ranitidina sau Famotidina sau Maalox sau Omeran sau alte gastroprotectoare si nu mai fuma atat.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 3Calprotectina 57, Hemoragii oculte negativ
- 1Pot lua normix în combinație cu pilule contraceptive?
- 2Cum să-mi 'colorez' viața?
- 7Rezultat biopsie
- 1Eliminare pietre colecist (fiere)
- 6Dureri de stomac din cauza gastritei
- 4Hemoroizi persistenti
- 2Disconfort partea dreapta
- 1Colecist cotractat postprandial
- 1Ficat cu aspect fin granular