Ajutati-ma! Am nevoie urgent de ajutor! insuficiență renală, gradul 5 | Forumul Medical ROmedic

Ajutati-ma! Am nevoie urgent de ajutor! insuficiență renală, gradul 5

09-05-2023
Am nevoie de ajutor!
Nu este medic/terapeut
Am nevoie de ajutor!
Buna ziua și bine v-am găsit, sunt de curând pe acest forum (recomandat de o altă persoană).

În urmă cu o lună, fratele meu a fost diagnosticat de insuficiență renală, gradul 5. O veste foarte șocantă pentru toți membrii familiei, vârsta lui fiind destul de fragedă, 24 ani. A trecut de urgență la dializa, în momentul de față face în continuare. Sunt foarte disperată și aș face orice ca el să fie bine. Urmează să fie trecut și pe lista de așteptare. Nu am foarte multe cunoștințe despre procedurile de transplant, riscuri, tot ce știu este că ar fi o metodă mai bună la vârsta lui.
Am rugămintea și aș fi recunoscătoare dacă mă poate ajuta cineva, cu orice informație.
De asemenea, dacă știe cineva cum se procedează pentru înscrierea pe lista de așteptare la un spital din afara țării.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Cercetătorii americani raportează că au transplantat cu succes rinichii unui porc într-un om aflat în moarte cerebrală
  • Un hormon gastrointestinal arată rezultate promițătoare în tratamentul insuficienÈ›ei cardiace È™i renale
  • Descoperire importantă în tratamentul principalei cauze de insuficiență renală la copii
  •