Ajutati-ma! Am nevoie urgent de ajutor! insuficiență renală, gradul 5
Buna ziua și bine v-am găsit, sunt de curând pe acest forum (recomandat de o altă persoană).
În urmă cu o lună, fratele meu a fost diagnosticat de insuficiență renală, gradul 5. O veste foarte șocantă pentru toți membrii familiei, vârsta lui fiind destul de fragedă, 24 ani. A trecut de urgență la dializa, în momentul de față face în continuare. Sunt foarte disperată și aș face orice ca el să fie bine. Urmează să fie trecut și pe lista de așteptare. Nu am foarte multe cunoștințe despre procedurile de transplant, riscuri, tot ce știu este că ar fi o metodă mai bună la vârsta lui.
Am rugămintea și aș fi recunoscătoare dacă mă poate ajuta cineva, cu orice informație.
De asemenea, dacă știe cineva cum se procedează pentru înscrierea pe lista de așteptare la un spital din afara țării.
În urmă cu o lună, fratele meu a fost diagnosticat de insuficiență renală, gradul 5. O veste foarte șocantă pentru toți membrii familiei, vârsta lui fiind destul de fragedă, 24 ani. A trecut de urgență la dializa, în momentul de față face în continuare. Sunt foarte disperată și aș face orice ca el să fie bine. Urmează să fie trecut și pe lista de așteptare. Nu am foarte multe cunoștințe despre procedurile de transplant, riscuri, tot ce știu este că ar fi o metodă mai bună la vârsta lui.
Am rugămintea și aș fi recunoscătoare dacă mă poate ajuta cineva, cu orice informație.
De asemenea, dacă știe cineva cum se procedează pentru înscrierea pe lista de așteptare la un spital din afara țării.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6mostenirea rinichilor polichistici
- 2dureri renale
- 26transplantul renal si nasterea unui copil dupa intreventie
- 5Transplantul de rinichi
- 9E.coli, diaree, purtator de sonda... stare generala proasta
- 1transplant de rinichii
- 0trombofeblitä cu insuficienta renala
- 5infectii urinare repetate cu e. coli
- 6insuficienta renala cronica! URGENT!
- 6se poate face o donatie de rinichi daca esti insarcinata?
- 7Insuficienta renala
- 1sarcina si insuficienta renala
- 5insuficienta renala cronica - recomandari
- 1cu insuficienta renala, ce am voie sa mananc?
- 1Medicamente si Suplimente in Insuficienta Renala Acuta
Mai multe informații despre: Transplantul renal insuficienta renala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: