Am 14 ani și de 2 luni nu îmi vine menstruația

Hei! Am 14 ani și de 2 luni nu îmi vine menstruația. Nu știu ce se întâmplă, am fost foarte răcită și am luat multe pastile dar acum mi-a trecut și tot nu îmi vine. Ma tot gândesc la asta și nu îmi dau seama ce se întâmplă.
Nu am cum sa fiu însărcinată dar ceva se întâmplă și ma îngrijorează foarte mult
Nu am cum sa fiu însărcinată dar ceva se întâmplă și ma îngrijorează foarte mult
4 comentarii

Buna,
Cred ca ar trebui sa discuti cu mama ta, sa ii povestesti ingrijorarea pe care o ai si sa mergeti la medicul de familie, care te poate indruma in ce ai de fcaut mai departe: analize, consultatii de specialitate.
Sanatate si curaj!
Cred ca ar trebui sa discuti cu mama ta, sa ii povestesti ingrijorarea pe care o ai si sa mergeti la medicul de familie, care te poate indruma in ce ai de fcaut mai departe: analize, consultatii de specialitate.
Sanatate si curaj!

Mulțumesc pentru sfat dar eu nu locuiesc cu părinții.

Pastilele multe care le-ai luat probabil ti-au dereglat menstruatia, e o ipoteza, tot o vizita la medicul de familie sau direct la un dr. ginecolog ar fi bine sa faci insotita de o persoana adulta, daca spui ca nu locuiesti cu parintii.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Drama unui avort
- 7Problema la locul de munca
- 1Am 30 de ani și un penis de 12 cm în erecție.
- 1Daca ma las de masturbare scap de problemele mele?
- 3Un sfat.
- 4Acuzare pe nedrept de viol
- 5Sexul oral in viața de cuplu între soți ce părere aveți
- 0Am o intrebare penteu voi fetele
- 3Am 34 de ani dar parca as avea 5 ani. Fac sex, dar eu nu simt nimic, deloc, nici o secunda
- 1Excitare. După primul contact sexual, mi-am pierdut pur și simplu atracția si cheful fata de el.