afectiuni intestin subtire
Buna ziua,
Saptamana trecuta am facut un ecograf abdominal si la rezultat mi-a scris ca s-au vizualiat anse de intestin subtire cu continut lichidian mai exprimat, in rest fara alte modificari. Puteti sa ma ajutati sa imi spuneti ce inseamna ? La analizele de sange mi-a iesit fierul mai scazut si calciu ionic putin mai scazut, in rest sunt bune. Ieri am facut si o endoscopie superioara digestiva iar diagnosticul este gastroscopie totala in limite normale. Ar trebui sa imi fac si alte analize suplimentare?
Va multumesc
Saptamana trecuta am facut un ecograf abdominal si la rezultat mi-a scris ca s-au vizualiat anse de intestin subtire cu continut lichidian mai exprimat, in rest fara alte modificari. Puteti sa ma ajutati sa imi spuneti ce inseamna ? La analizele de sange mi-a iesit fierul mai scazut si calciu ionic putin mai scazut, in rest sunt bune. Ieri am facut si o endoscopie superioara digestiva iar diagnosticul este gastroscopie totala in limite normale. Ar trebui sa imi fac si alte analize suplimentare?
Va multumesc
2 comentarii
Buna ziua!
Rezultatele ambelor examinări sunt perfect normale.
Rezultatele ambelor examinări sunt perfect normale.
Buna ziua. Si eu am o recomandare de ecografie de anse intestinale dar nu gasesc un loc unde sa o fac, cand intreb la clinici parca nici nu au auzit. Exact asa scrie pe scrisoarea medicala, ecogarfie de anse intestinale. Daca puteti sa ma ajutati cu un sfat, o recomandare, m-ar ajuta foarte mult.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3polipi la fiere?
- 5Ce inseamna calcificari la col?
- 5tumora maligna poate fi depistata la tomograf?
- 0analize - ecografie abdominala
- 4interpretare eco abdominala
- 5Ecografie abdominala.. analize bune in afara de ficat
- 1Ecografie Abdominala-probleme la rinichi si vezica urinara si Ficat
- 1Am o nelamurire
- 2Ecografie abdominala completa
- 5Ecografie abdominala completa
- 8Ecografie
- 2Interpretare ecografie ficat
- 2Fierea dublu septată și marita fara calculi
- 2Problema ficat sau fiere ( diagnostic ) niciunul?
- 1Ecograf Abdominal
- 0CBIH usor dilatat
- 0Rezultat / Interpretare Ecoendoscopie
- 0Concreție mărime medie rinichiul stâng
- 1Ecografie ficat baiat de 7 ani
- 1Colecist cotractat postprandial
Mai multe informații despre: ecografia abdominala
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: