ecografie abdominala
Buna ziua,
Ajutati-ma si pe mine cu un raspuns. Sotul meu si-a facut o ecografie abdominla de curand si totul a iesit normal, mai putin ficatul unde scrie ecostructura de tip granular difuz, ecogenitate minim atenuata, contur regulat, Concluzii: ficat micronodulat, minim steatozic. A facut si ceva analize de sange, dar momentan nu avem rezultatele asa ca nu i s-a dat nici un tratament. Dna dr. ne-a spus doar ca are ficatul putin marit, dar mie nu prea imi place concluzia trecuta la ecografie. Am motive sa ma sperii? Precizez ca are doar 25 de ani, nu consuma alcool si nu este nici supraponderal, ba din contra. Va multumesc!
Ajutati-ma si pe mine cu un raspuns. Sotul meu si-a facut o ecografie abdominla de curand si totul a iesit normal, mai putin ficatul unde scrie ecostructura de tip granular difuz, ecogenitate minim atenuata, contur regulat, Concluzii: ficat micronodulat, minim steatozic. A facut si ceva analize de sange, dar momentan nu avem rezultatele asa ca nu i s-a dat nici un tratament. Dna dr. ne-a spus doar ca are ficatul putin marit, dar mie nu prea imi place concluzia trecuta la ecografie. Am motive sa ma sperii? Precizez ca are doar 25 de ani, nu consuma alcool si nu este nici supraponderal, ba din contra. Va multumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3rezultat ecograf abdominal
- 5Ce inseamna calcificari la col?
- 5Un sfat va rog - Chist endometriozic
- 0analize - ecografie abdominala
- 0ecografie abdominala
- 4interpretare eco abdominala
- 0Rezultat ecografie abdominala
- 0ecografie abdominala
- 1Ecografie Abdominala-probleme la rinichi si vezica urinara si Ficat
- 2ecografie abdominala
- 6Boala ficat?