acneea dispare vreodata?

64 comentarii 1 2 3
0
05-09-2011, ora 23:51
ILIE24
Nu este medic/terapeut
ILIE24
am si eu niste bube oe mana stanga si pe picioare mai mult dar cand manank carne fac dus fierbinte sau transpir imi apar niste pete rosi si ma mananka ingrozidor pana imi ises sange am fost de 4 ori la dermatologoe si mi au dat doar niste pastilute dermovante unguent si o alifie sa dau supa baie dexeryl astept raspunsul multumesc mult (cam de 4 ani am boala)
0
09-09-2013, ora 14:17
ionatan
Nu este medic/terapeut
ionatan
am trecut si eu [printr=-un mare chin cu aceste cosuri acnee, stiu cum e sa nu poti iesi ziua din casa, cand stai de vb cu cineva sa se uite numai la fatza ta si sa te simti ca un. am cheltuiit o groaza de bani pe fel si fel de porcarii dar nimik..pana dintr-o intamplare am gasit solutia..era mai simplu decat credeam..chiar nu ma asteptam sa fie asta solutia...acum sunt un om fericit...pacat ca nu ma lasa administratorul sa public date de contact..pacat..as fii ajutat muti pustani..
0
22-11-2013, ora 01:10
Mihdumi
Nu este medic/terapeut
Mihdumi
In general acneea dispare dar uneori este posibil ca persoana afectata sa faca greseli de tratament sau de intretinere. -*

(*modificat de admin)
0
27-09-2015, ora 02:38
lionel messi
Nu este medic/terapeut
lionel messi
buna ziua cat dureaza tratamentu cu isotrexin?
Adaugă un comentariu / răspuns
64 comentarii 1 2 3

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce apar coșurile (acneea)?
  • Antioxidanții din struguri eficienți împotriva acneei
  • MIT: Ciocolata cauzează acnee
  • Cum scapi de punctele negre
  • Fototermoliza selectivă, cel mai nou tratament împotriva acneei
  • Vaccin contra acneei aflat în perioada de testare
  • Cercetătorii suedezi au descoperit de ce acneea este atât de rezistentă la tratament
  • Tratamentul modern al acneei - soluții eficiente
  • Vaccinul pentru cosuri (autovaccin acnee)
  •