Acnee severa.
Buna ziua, am 18 ani, sunt baiat si de 6 ani ma confrunt cu o problema serioasa.Ei bine, pe la varsta de 12 ani am inceput sa am multe cosuri pe fata.Toti considerau ca e de la varsta si ca va trece, dar pe an ce trecea era din ce in ce mai rau.Am fost la diferiti medici, si mi-au prescris fel de fel de cremuri pentru fata, masti, proceduri, unguiente dar nici-un rezultat.La 15 ani am facut o analiza din cos, si mi-a iesit ca am Stafilococ cu raspandire abundenta care mai e si rezistent la multe antibiotice.Am incercat si cremuri cu antibiotice, dar nu au avut nici un efect, sau daca aveau, era doar temporar, dupa nu mai aveau efect.Am fost la un medic care mi-a propus autovaccina in combinatie cu bacteriofag si anumite uleiuri.Am facut 3 cure(30 de vaccinuri in total)la fiecare 4-5 luni, si pe ultima am terminat-o 3 luni in urma, insa situatia s-a imbunatatit doar partial.Oricum am cosuri multe, poate pe fata nu mai am atat de multe, in schimb am pe gat, spate si deja incep sa am si pe piept, si sunt foarte purulente si mari si foarte dureroase.Conform ultimei analize facute in martie, bacteria a facut rezistenta la si mai multe antibiotice, si au ramas doar cateva, insa practic in tara mea nu gasesc nicaieri acele antibiotice, care mai sunt inca si toxice.Ce as putea sa mai fac?Imi e frica de acele antibiotice deoarece medicii spun ca sunt toxice si au foarte multe reactii adverse care pot afecta corpul, dar altceva nu stiu ce as putea face.
2 comentarii
Buna ziua
Acneea e o afectiune cronica care trebuie tratata in cabinet, nu pe internet. Mergeti la medic
O zi buna,
dr Claudia Artenie
medic primar dermatolog
Acneea e o afectiune cronica care trebuie tratata in cabinet, nu pe internet. Mergeti la medic
O zi buna,
dr Claudia Artenie
medic primar dermatolog
Din cate am testat eu pe pielea mea:
de cosurile inflamate adica mari - adanci - "rosii", am scapat printr-o dieta anti-inflamatorie: adica mancare sanatoasa, fara dulciuri, prajeli - in general mancarea cat mai putin procesata - adica sa nu fie prajita apoi fiarta si apoi bagata si-n cuptor. si fara mancare conservata/ambalata.
DAR
punctele albe, care-mi apareau o data la 3 ore, tot nu mi-au disparut, cu toata dieta mea (am fost vegetarian un an). Antibioticele (intern si extern-Zynerit parca se chema, era si scump parca) au functionat doar temporar.
Ce a functionat de minune si e ieftin tare, sunt produsele pe baza de benzoil de peroxid. Adica in Romanian - Braila am gasit un produs care-mi scapa acum, dar mi se pare ca s-a intrerupt din productie, in schimb sunt alte alternative (sper ca tot asa ieftine). Asta nu-ti afecteaza sanatatea (stiu ca introduce oxigen in cos si omoara bacteria), DAR nu-i bine sa stai cu pielea pe care ai aplicat peroxid de benzoil la soare. Deci eu cumparam la pachet Cutaden, care avea un fel de protectie solara.
In orice caz, produsul asta te scuteste sa tii cure dietetice (experimente) ani de zile..
de cosurile inflamate adica mari - adanci - "rosii", am scapat printr-o dieta anti-inflamatorie: adica mancare sanatoasa, fara dulciuri, prajeli - in general mancarea cat mai putin procesata - adica sa nu fie prajita apoi fiarta si apoi bagata si-n cuptor. si fara mancare conservata/ambalata.
DAR
punctele albe, care-mi apareau o data la 3 ore, tot nu mi-au disparut, cu toata dieta mea (am fost vegetarian un an). Antibioticele (intern si extern-Zynerit parca se chema, era si scump parca) au functionat doar temporar.
Ce a functionat de minune si e ieftin tare, sunt produsele pe baza de benzoil de peroxid. Adica in Romanian - Braila am gasit un produs care-mi scapa acum, dar mi se pare ca s-a intrerupt din productie, in schimb sunt alte alternative (sper ca tot asa ieftine). Asta nu-ti afecteaza sanatatea (stiu ca introduce oxigen in cos si omoara bacteria), DAR nu-i bine sa stai cu pielea pe care ai aplicat peroxid de benzoil la soare. Deci eu cumparam la pachet Cutaden, care avea un fel de protectie solara.
In orice caz, produsul asta te scuteste sa tii cure dietetice (experimente) ani de zile..
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2anti-androgen... imi doresc foarte mult sa scap de acnee
- 3preparatul cu sulf...acnee
- 403sotret-roacutanne
- 6acnee poliforma- cer ajutor concret si vizibil
- 64acneea dispare vreodata?
- 2Unde pot sa gasesc in tara PLEXION, pt tratamentul acneei??
- 6cosuri si nu prea... tratamentul imi distruge tenul
- 3cum pot scapa de acnee?
- 3Acnee - tratamente
- 4Azitromicina pentru acnee.
- 6cum pot scapa de acnee?
- 1Acnee chistica, nici un doctor sau analiza nu are nici un raspuns
- 2Acnee, un tratament?
- 4Acnee persistenta(20 ani)
- 1O punga infectioana de la un cos
- 2Acnee - ce as mai putea folosi?
- 4Acnee la 21 de ani
- 2Tratament pentru acnee?