acid uric relativ fecvent
in urma sedimentului urinar au rezultat urmatoarele :celule epiteliate plate-rare, leucocite-rare, acid uric-relativ frecvent.imi puteti spune ce inseamna?va multumesc!
6 comentarii
am si eu o problema.am facut un chiuretaj in urma cu 2 luni si tot odata mi-a bagat sterilet dar de atunci sangerez in continuu.mia dat sa fac tratament cu orgametril dar nu se vede nici un rezultat.daca imi puteti rasp si mie ce sa mai fac k nu mai stiu multumesc
@ vycky : Acidul uric in sange cat este? Analizele trebuie vazute de medicul de familie. Uricozuria poate fi expresia unei stari patologice [ cum ar fi guta ] sau a aparut ocazional ca urmare a consumului unor medicamente sau a unor alimente.Numai bine!
@ marianalee: neaparat maine trebuie sa te intorci la ginecolog; antihemoragice, antispastice, punga cu gheata pe abdomen, odihna, asociate terapiei initiale vor ajuta la oprirea hemoragiei.
am fost si nu mia dat decat orgametril asa cum am mentionat mai sus nimic altceva.va multumesc ptr rasp
buna ziua!fetita mea care are 2 ani si jumatatea in analiza de la urina i-a iesit ca are acid uric dar scrie "cateva"deci fara cifra exacta, ce inseamna asta e grav?
are si ecoli si o tratez de asta dar nu stiu ce e cu acidul uric, am inteles ca nu e ceva f simplu, ca provine dintr-o problema a rinichiului sau a cailor urinare!astept raspuns cat mai curand!va multumesc
are si ecoli si o tratez de asta dar nu stiu ce e cu acidul uric, am inteles ca nu e ceva f simplu, ca provine dintr-o problema a rinichiului sau a cailor urinare!astept raspuns cat mai curand!va multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 0interpretare analize - Limfocite scazute
- 0acidul uric
- 1acid uric seric si trigliceride serice valori mici, de ce?
- 1suplimente aminoacizi si acidul uric crescut
- 2Tratament guta - acid uric valoare mica
- 8Ce fel de doctor sa contactez - atacuri de guta
- 0Leucocite crescute
- 0Parestezie cutanata
- 0Apa cu lămâie /sucul de lămâie ajuta la reducerea nivelului acidului uric din organism
Mai multe informații despre: Acidul uric
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: