a pierdut sarcina?
Prietena mea a făcut un test de sarcina si a ieşit pozitiv asta acum 3 săptămâni după care a avut uşoare sângerari a fost la urgenţă acolo i să spus k sarcina are 6 săptămâni si ia dat utrogestan acid folic no-spa, pt o săptămână după tratament a fost la control si ia spus k nu se vede nimic că ar fi o sarcină.a ajuns acasă a făcut iar un test si a ieşit negativ, se poate să fi pierdut sarcina?
3 comentarii
tot ce se poate. in timpul tratamentului nu a avut niciun simptom? de regula, atunci cand pierzi o sarcina ai sangerari, dureri mai mari sau mai mici, crampe, febra. poate ca atunci cand a avut acea sangerare la 3 saptamani, a facut un avort spontan, iar medicul care i-a facut ecografia nu a vazut bine. nu stiu ce sa zic..sa dispara asa dintr-o data fara nicio urma? eu nu cred. posibil atunci sa fi pierdut sarcina. imi pare rau ptr voi. dar se spune ca femeia care a pierdut prima sarcina va avea o a doua sarcina sanatoasa. ne auzim!
si pe parcursul tratamentului a avut sangerari dar foarte usoare...doar atat.sa dea domnu ca urmatoarea sarcina sa fie sanatoasa pt ca isi doreste foarte mult sa aiba un bebe
asta cu siguranta o sa se intample. gand la Dumnezeu ca doar El ne poate ajuta pe toti. fiti optimisti si o sa aveti ce va doriti. uite aici un link unde poti citi mai multe lucruri printre care si factorii care pot declansa un avort spontan
http://www.copilul.ro/articole/simptome+avort+spontan/
http://www.copilul.ro/articole/simptome+avort+spontan/
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4pierdere de sarcina
- 3Toxo si CMV - pot sa mai am copii?
- 5daca copilul se naste cu sifilis care sunt sansele ca acesta sa fie tratat?
- 4nedumerire!!!!!!!
- 0cauze pierdere sarcina
- 2ajutor!!!anexita poate determina pierdere de sarcina?
- 3Sarcina pierduta...
- 5posibila pierdere sarcina
- 6Nu reusesc sa raman insarcinata.. infertilitate primara?
- 3Sarcina pierduta
- 2In atentia Dr. Harisis Dimitrios, sarcina pierduta 37 sapt, preeclampsie severa
- 62 sarcini pierdute.. care ar fi cauza?
- 4sarcina pierduta 21 saptamani
- 7Analize la sange si doua sarcini pierdute
- 4Doua sarcini pierdute consecutiv
- 1pot face copii
- 1Analize necesare dupa pierdere sarcina
- 0Poate fi un avort spontan?
Mai multe informații despre: sarcina pierduta
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: