A luat cineva Lyrica/ Pregabalin?
Buna.
Iau de o saptamana Lyrica, am inceput cu doza de 75 mg acum sunt pe doza de 150 mg. Am o durere persistenta la ochi, la miscare, aparent nervul trigemen este iritat (atins de o vena) si probabil ca voi mai continua tratamentul. Pe moment nu vad niciun rezultat, posibil sa mai dureze.
Voiam sa va intreb daca exista cineva pe acest forum care a si renuntat la Lyrica si cum a fost perioada de dupa. Am inteles ca mai ales daca iei o perioada indelungata, in momentul in care reduci dozele, incepi sa ai niste reactii de sevraj destul de uratele. Nu intentionez sa o iau mult, macar sa vad daca functioneaza, nu cred ca Lyrica este un medicament care vindeca, probabil ca doar mai scade durerea cat o iei.
Iau de o saptamana Lyrica, am inceput cu doza de 75 mg acum sunt pe doza de 150 mg. Am o durere persistenta la ochi, la miscare, aparent nervul trigemen este iritat (atins de o vena) si probabil ca voi mai continua tratamentul. Pe moment nu vad niciun rezultat, posibil sa mai dureze.
Voiam sa va intreb daca exista cineva pe acest forum care a si renuntat la Lyrica si cum a fost perioada de dupa. Am inteles ca mai ales daca iei o perioada indelungata, in momentul in care reduci dozele, incepi sa ai niste reactii de sevraj destul de uratele. Nu intentionez sa o iau mult, macar sa vad daca functioneaza, nu cred ca Lyrica este un medicament care vindeca, probabil ca doar mai scade durerea cat o iei.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Compatibilitate intre anticonceptional si medicamentul timonil retard
- 2E posibil sa fie gresit diagnosticul si sa-l fi indopat cu antiepileptice atatia ani?
- 26viteza de reactie si Rivotril + conducatorul auto
- 5Efecte secundare in urma consumului de Zyprexa
- 6daca vomit dupa ce am luat antiepilepticele, sa le mai iau o data?
- 21convulex pareri cineva?
- 0Este ok sa încep tratamentul cu topiramat?
- 2Care e diferenta dintre Depakine si Convulex
- 0Depakine da somnolență?Sedeaza?Cum v-ati simțit cu el?
Mai multe informații despre: antiepilepticele
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: