5 fluorouracil de unde se poate procura?
mah psihoticule, dar de unde ai venit tu cu cifra de UN MILIARD ? i-a numarat mamicuta ta semianalfabeta cumva si ti-a tatuat tie pe frunte in sens invers, ca sa vezi in fiecare dimineata in oglinda ?
desigur ca fluorouracilul e folosit ca insecticid. nu vad de ce nu ar fi. doar ca e folosit la cu totul alte doze... la doze suficient de mari, ca sa stii si tu, minte ingusta ce esti, orice substanta poate sa te omoare; poate nu ai auzit de intoxicatia cu oxigen sau cu apa. exista si sunt potential fatale !
despre restul tampeniilor tale, cu chimioterapia care e standardizata din 1929, ramai in intuneric! tot adevarul despre trecutul si chinurile oamenilor, medicilor si cercetatorilor de tot felul in lupta contra cancerului, cu evolutia oncologiei cu tot, nu este nici un secret. sunt informatii publice si accesibile oricui. exista si carti foarte bune scrise pe tema asta si eu insumi pot sa tin oricand un intreg curs despre istoria oncologiei, a cancerului sau a chimioterapiei.
ramai in bezna, ramai amuzant ! dar lasa-i pe oameni in pace, caci nu sunt toti nici imbecili nici nebuni, asa cum probabil esti tu.
desigur ca fluorouracilul e folosit ca insecticid. nu vad de ce nu ar fi. doar ca e folosit la cu totul alte doze... la doze suficient de mari, ca sa stii si tu, minte ingusta ce esti, orice substanta poate sa te omoare; poate nu ai auzit de intoxicatia cu oxigen sau cu apa. exista si sunt potential fatale !
despre restul tampeniilor tale, cu chimioterapia care e standardizata din 1929, ramai in intuneric! tot adevarul despre trecutul si chinurile oamenilor, medicilor si cercetatorilor de tot felul in lupta contra cancerului, cu evolutia oncologiei cu tot, nu este nici un secret. sunt informatii publice si accesibile oricui. exista si carti foarte bune scrise pe tema asta si eu insumi pot sa tin oricand un intreg curs despre istoria oncologiei, a cancerului sau a chimioterapiei.
ramai in bezna, ramai amuzant ! dar lasa-i pe oameni in pace, caci nu sunt toti nici imbecili nici nebuni, asa cum probabil esti tu.
Coane, Chemo a fost facuta intii cu scopul de scapa de Mustard gas si ica ce mai aveau nemtii. Ca trebuiu p-aziti s a nu s e inarmeze iar. Probabil ca o minte germana a fost.
" hai s a il dam la cei cu cancer ". Da si asa s e face din 1929 ! Era bunicu flacau atunci. Azi s e face, in princiriu exact la fel. Acum clinicile au WC cu apa, toti au halate albe, pixuri ( oncologia a renuntat la creioane ).
Eu nu am zis de ce sa se foloseasca ca insecticide. Sint de acord si zic si eu. " de ce nu ? ". dar o fata s-a simtit ofensata ca otrava nu o numesc medicament si ca am zis insecticid.
Da, stiu de un miliard pt ca anul trecul. la los angeles a fost primul congress ce urmeaz a sa traga la raspundere pe cei care folosesc chimicalele, asa cum au fost trasi la raspundere nazistii.
A fost Condresul celor un miliard de victime " si asta este nr celor ucisi cu singe rece de catre secta oncologie.
Pe scara crimelor, este, pe departe, cea mai mare crima impotriva umanitatii, inca nepedepsita.
Dar va fi. Deja canada s e intreaba daca oncologia face ce trebuie sau e un plan de omorit pacientii. E un plan. Numai in US mor de cancer aproape 600 mii pe an si toti au folosit chemo. Chemo este obligatorie.
" hai s a il dam la cei cu cancer ". Da si asa s e face din 1929 ! Era bunicu flacau atunci. Azi s e face, in princiriu exact la fel. Acum clinicile au WC cu apa, toti au halate albe, pixuri ( oncologia a renuntat la creioane ).
Eu nu am zis de ce sa se foloseasca ca insecticide. Sint de acord si zic si eu. " de ce nu ? ". dar o fata s-a simtit ofensata ca otrava nu o numesc medicament si ca am zis insecticid.
Da, stiu de un miliard pt ca anul trecul. la los angeles a fost primul congress ce urmeaz a sa traga la raspundere pe cei care folosesc chimicalele, asa cum au fost trasi la raspundere nazistii.
A fost Condresul celor un miliard de victime " si asta este nr celor ucisi cu singe rece de catre secta oncologie.
Pe scara crimelor, este, pe departe, cea mai mare crima impotriva umanitatii, inca nepedepsita.
Dar va fi. Deja canada s e intreaba daca oncologia face ce trebuie sau e un plan de omorit pacientii. E un plan. Numai in US mor de cancer aproape 600 mii pe an si toti au folosit chemo. Chemo este obligatorie.
mah psihoticule, dar de unde ai venit tu cu cifra de UN MILIARD ?
atitia sint, coane !
Ucisi cu singe rece !
Chemo e otravire, inceata.
Destul de incet, pina termina familia banii.
Eu vad chemotherapie drept o crima cu premeditare.
De asta sint as a de chuinuiti bietii pacienti, ca cer s a bata capacul la sicriu in cuie de frica sa nu ii bagati chemo si acolo !
atitia sint, coane !
Ucisi cu singe rece !
Chemo e otravire, inceata.
Destul de incet, pina termina familia banii.
Eu vad chemotherapie drept o crima cu premeditare.
De asta sint as a de chuinuiti bietii pacienti, ca cer s a bata capacul la sicriu in cuie de frica sa nu ii bagati chemo si acolo !
da, inteleg ca vezi asta, dar si tu trebuie sa intelegi ca ai schizofrenie paranoida! esti nebun, si deci ce vezi tu, de fapt nu e adevarat! la fel ca si cifra aia de un miliard: e inca o inventie de a ta si nu ai nici o singura dovada pentru asta! minti de ingheata apele si fara nicio rusine!
Sint un miliard mort de la chemo !
dar tu citi credeai ?
116 ?
dar tu citi credeai ?
116 ?
te mai intreb odata: I-A NUMARAT MA-TA ?
tu spui ca sunt un miliard; eu spun ca NU sunt un miliard. care dintre noi crezi ca are dreptate ? daca ai doar putin mai multa minte ca o rama, vei putea raspunde corect la aceasta intrebare simpla, ca sa vada lumea care e adevarul despre tine.
tu spui ca sunt un miliard; eu spun ca NU sunt un miliard. care dintre noi crezi ca are dreptate ? daca ai doar putin mai multa minte ca o rama, vei putea raspunde corect la aceasta intrebare simpla, ca sa vada lumea care e adevarul despre tine.
sint mai mult de un miliard ! Deci eu sint mai aproape /
Tu care dai argumete din" quackwatch" ( equivalent la arici pogonici ) m-as indoi ca numeri.
Chemo i-a omorit aproape pe toti cei care au folosit chemo. Peste un miliard.
Oncologia trebuie trasa la raspundere ca pe nazisti pt uciderea din culpa a peste un miliard de pacienti.
Faceti chimo, va ia imunitatea si depindeti de chimicalele lor pt max 5 ani. Dupa care pacientii mor de la chemo. Sufocati de radicalii liberi, de goluri in creier.
Cu o usora aproximatie, pot zice ca cei care au facut chemo mor de la chemo ! Distrugerile chemo, o tehnologie facuta s a scape de depozitele de otravuri din armata germana. Dati-le la cei cu cancer s a facem un ban gramada !
"I-A NUMARAT MA-TA ? "
ce inseamna.ma-ta ?
Tu care dai argumete din" quackwatch" ( equivalent la arici pogonici ) m-as indoi ca numeri.
Chemo i-a omorit aproape pe toti cei care au folosit chemo. Peste un miliard.
Oncologia trebuie trasa la raspundere ca pe nazisti pt uciderea din culpa a peste un miliard de pacienti.
Faceti chimo, va ia imunitatea si depindeti de chimicalele lor pt max 5 ani. Dupa care pacientii mor de la chemo. Sufocati de radicalii liberi, de goluri in creier.
Cu o usora aproximatie, pot zice ca cei care au facut chemo mor de la chemo ! Distrugerile chemo, o tehnologie facuta s a scape de depozitele de otravuri din armata germana. Dati-le la cei cu cancer s a facem un ban gramada !
"I-A NUMARAT MA-TA ? "
ce inseamna.ma-ta ?
foloseste diacritice si vei afla repede ca "ma-ta" este o expresie populara care face referire la nefericita femeie care a facut greseala uriasa de a-ti combina laptele de biberon cu alcool sanitar sau orice alta substanta care a reusit sa-ti faca creierii atat de varza cum ti-i prezinti pe aici spunand aceste mari tampenii, minciuni si aberatii imposibil de demonstrat..
revin: de unde ai inventat numarul asta: UN MILIARD ??? este ca nu ai niciun raspuns, nicio referinta ? este ca minti de ingheata apele si nu ar trebui sa te ia nimeni in serios ? :D
revin: de unde ai inventat numarul asta: UN MILIARD ??? este ca nu ai niciun raspuns, nicio referinta ? este ca minti de ingheata apele si nu ar trebui sa te ia nimeni in serios ? :D
Peste un miliard ( mult peste ) au murit cu chemo si free radicals in vene.
Cifrele le am de la un congrss a viceimelor chemo. Ca s e cere s a se fac a justitie pt victime. pt crima cu premeditare facuta de la primul razboi incoace.
De luni plec, ca am treaba.
Ramii cu bine si indruma airea pacientii !
Sa le spui de chemo, radiatie si operatie. La multi s a schimbi ordnea s a nu s e prinda ca esti cu ceva la pascut.
Numai bine. Mai trec miine, ca e duminica.
Intre timp nr victimelor chemo e s i mai mare, ca mor cu miile zilnic. De la chemo
Cifrele le am de la un congrss a viceimelor chemo. Ca s e cere s a se fac a justitie pt victime. pt crima cu premeditare facuta de la primul razboi incoace.
De luni plec, ca am treaba.
Ramii cu bine si indruma airea pacientii !
Sa le spui de chemo, radiatie si operatie. La multi s a schimbi ordnea s a nu s e prinda ca esti cu ceva la pascut.
Numai bine. Mai trec miine, ca e duminica.
Intre timp nr victimelor chemo e s i mai mare, ca mor cu miile zilnic. De la chemo
exact cum credeam. nu ai niciun argument si nicio dovada. esti un mincinos si un paranoic !
iti urez succes la turneul tau de quackery si sa pastrezi nenorocirile de care zici pentru tine si familia ta, nu pentru oameni normali la cap!
iti urez succes la turneul tau de quackery si sa pastrezi nenorocirile de care zici pentru tine si familia ta, nu pentru oameni normali la cap!
Buna ziua, sunt noua pe acest forum, si ma confrunt cu aceasta mare problema lipsa medicamentelor pentru bolnavii de cancer. Mama mea este in stadiu final deja, nu se mai poate face nimic, a fost descoperita cu metastaze de la inceput la pancreas si ficat, acuma dupa un an jumate a mai facut metastaze si la alte organe deci din pacate pentru ea nu putem sa mai facem nimik.
Acuma va scriu aici in speranta ca va pot ajuta cumva cu 10 fiole de fluorouracil, care din pacate pentru noi au ajuns prea tarziu, nu le mai poate primi fiindca medicul a zis ca nu mai are nici un rost...dar noi le-am cautat de ceva timp pana cand am reusit sa dam de ele...in Romanaia nu prea se mai gaseste.
Daca ar fi cuiva de folos le-am vinde pentru ca stim ce mult inseamna sa nu poti sa gasesti aceste medicamete si sa ai nevoie de ele.
Daca doriti eventual mai multe detalii, va rog sa imi scrieti aici si va raspund. Cu stima, Eni.
Acuma va scriu aici in speranta ca va pot ajuta cumva cu 10 fiole de fluorouracil, care din pacate pentru noi au ajuns prea tarziu, nu le mai poate primi fiindca medicul a zis ca nu mai are nici un rost...dar noi le-am cautat de ceva timp pana cand am reusit sa dam de ele...in Romanaia nu prea se mai gaseste.
Daca ar fi cuiva de folos le-am vinde pentru ca stim ce mult inseamna sa nu poti sa gasesti aceste medicamete si sa ai nevoie de ele.
Daca doriti eventual mai multe detalii, va rog sa imi scrieti aici si va raspund. Cu stima, Eni.
Buna Eni..si eu sunt noua pe acest forum..am citit mesajul tau si regret ca treci prin asemenea momente..e dureros si cumplit sa privim neputinciosi la suferinta celor dragi..as vrea sa stiu daca mai este valabil mesajul legat de cele 10 fiole si care e dozajul lor..ma confrunt cu aceeasi pb de a nu putea face rost..sper sa-mi poti raspunde cat mai curand..multumesc..Alexandra
Eni, m-ar interesa si pe mine daca mai ai cele 10 fiole despre care vorbeai. Fiolele ce gramaj au? sau unde ai reusit pana la urma sa le gasesti? te rog din suflet sa imi raspunzi. eventual imi poti lasa un nr de telefon sa te contactez. multumesc
Discuțiile despre tumori benigne și cancer au fost transferate pe:
Forumul Ghid-Cancer.ro - un proiect ROmedic destinat exclusiv acestui subiect.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3cancer de colon: cauze, prevenire
- 4se face cancer de col?
- 3implantul dentar in cazul cancerului de colon
- 2Ce am voie sa mananc dupa operatia la colon?
- 3cancer de colon - va rog indrumari
- 44Cancer la colon si citostatice
- 4ascita secundara... ce e de facut?
- 6cancer la colon malign; pana acum nu i s- a facut nimic
- 9Cancer Colon-anemie
- 4e cancer de colon?
- 2tumoare colon
- 4analize cancer colon... posibilitati, opinii, intrebari si raspunsuri
- 3cancer colon cu metastaze
- 1Markeri tumorali cu valoare peste limita inseamna cancer de colon?
- 32al doilea cancer de colon
- 2cancer la colon, adenocarcinom tubulovilos bine diferentiat
- 7cancer colon
- 1Tumora colon
- 3Ligaturi hemoroizi
Mai multe informații despre: Cancerul de colon metastazele cerebrale
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: