Cum mi-am tratat eu acneea, cu ajutorul produsului Clearogen, după câţiva ani de coşmar!
9
05-08-2013, ora 19:37
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Bună seara!
Fiinţă scumpă, Georgiana1996,
Îţi înţeleg perfect durerea psihologică, ştiu cum este să îţi fie ruşine din cauza acneei, ca de altfel şi cum este să nu mai ştii ce să mai faci, ca să-ţi fie (mai) bine.
Cel mai probabil, acneea ta vulgară are ca principală cauză schimbarea hormonală pe care o traversează organismul tău în drumul către atingerea maturităţii. Totuşi, trebuie să ştii faptul că în patologia acneei au o influenţă destul de mare şi alţi factori, printre care şi:
ⶠAlimentaţia. Este demonstrat ştiinţific faptul că unele alimente mai mult sau mai puţin procesate produc şi întreţin unele intoleranţe alimentare sau intoxicaţii care conduc la alterări ale aspectului pielii.
(Încearcă să eviţi mâncărurile prăjite, mâncarea fast-food (de gen McDonalds), mezelurile, consumul excesiv de zahăr, produsele lactate, ciocolata (dulciurile, în general) şi sucurile de genul Fanta, Coca-cola, Sprite, etc.; NU consuma alimente care conţin grăsimi vegetale hidrogenate şi NU consuma alimente mult prea bogate în condimente!).
Carnea indiferent de culoare (albă sau roşie) şi de provenienţă (de curcan, pui, porc, vită, miel, mistreţ, fazan etc.) ţi se recomandă a o consuma gătită umed, de 2-3 ori pe săptămână (fiartă sau în aburi; eventual preparată la cuptor, în puţin ulei de măsline, puţină apă şi puţine condimente specifice, după gust), singură sau în asociere cu legume de orice fel, chiar şi cu unele sucuri de fructe, pentru a avea şi un aport de glucide şi fibre.
Peştele slab (păstrăv, biban, crap, ştiucă etc.), peştele gras (somon, somn, ton, macrou, hering etc.) şi fructele de mare (homarul, crabul, crevetele, stridia, midia, caracatiţa, calamarul, algele etc.), ţi se recomandă a le consuma gătite umed, fierte, în aburi etc.; pot fi asociate la masă cu legume de orice fel şi cu glucide lente (cartofi, mămăligă şi orez, de pildă).
Ţi se recomandă a le consuma de maxim 3-6 ori pe săptămână! (nu consuma fructe de mare dacă eşti alergică la ele!).
Ca şi fapt divers, acizii graşi nesaturaţi omega 3 şi omega 6, din peşte au efect benefic asupra pielii.
Cerealele şi produsele derivate din ele (cereale de mic dejun, orez, pâine integrală, paste făinoase) în amestec cu apă, sucuri de fructe, peşte sau brânzeturi, ţi se recomandă a le consuma zilnic, ele fiind unul dintre cele mai importante elemente ale alimentaţiei datorită aportului de carbohidraţi pe care-l oferă, în special datorită amidonului, un carbohidrat complex, cu absorbţie lentă, ce asigură energia necesară funcţionării organismului, dar şi datorită fibrelor solubile şi insolubile, antioxidanţilor, proteinelor, mineralelor şi vitaminelor.
Fructele oleaginoase (măsline, fistic, alune, nuci de cocos, migdale, avocado, nuci etc.) şi seminţele oleaginoase (seminţe de dovleac, floarea soarelui etc.) ţi se recomandă a le consuma în stare cât mai proaspătă, crude fiind. Fructele nonoleaginoase (mărul, piersica, para, caisa, ananasul, mango, smochina, pruna, portocala etc.) ţi se recomandă a le consuma ca atare, crude, sau sub formă de compot, preparate prin fierbere; pot fi consumate şi coapte, la cuptor, sau uscate prin deshidratare, ca de altfel şi sub formă de suc, gem sau dulceaţă. Se pot combina cu cereale, paste făinoase, carne (de exemplu, fructele consumate cu carne favorizează absorbţia optimă a fierului!). Fructele le poţi adăuga şi în diverse deserturi făcute cu cât mai puţin zahăr!
Legumele cu amidon (mazăre, cartof, fasole, soia boabe) şi legumele fără amidon, vegetalele (salata, varza, roşia, dovlecelul, ardeiul gras, broccoliul etc.) ţi se recomandă a le consuma crude, ca atare, sau procesate termic prin fierbere, coacere sau prin aburi, singure sau în combinaţie cu carne, peşte, ouă, cereale, fructe oleaginoase, unt sau ulei. Se pot consuma şi sub formă de suc! Unele legume pot fi consumate doar fierte, consumul lor ca atare, în stare crudă, determinând dispepsie (indigestie), balonare, diaree, dureri de stomac şi intestin şi hiperfermentaţie gastro-intestinală, datorită conţinutului de lectine (fasolea, mazărea şi lintea pot fi consumate doar fierte!).
În loc de zahăr, consumă miere. Mierea se poate consuma zilnic (o linguriţă de zi) în cazul în care organismul ţi-o permite! Mierea, sub diferitele ei tipuri, şi anume: miere monofloră (unifloră) de salcâm, rapiţă, tei, levănţică, păducel, floarea soarelui, eucalipt, rozmarin, trifoi, iarbă-neagră, castan comestibil, manuka etc., sau polifloră, este un aliment uluitor care conţine peste 430 de substanţe, de la vitamine şi minerale până la zaharuri nereductoare, gome şi dextine, proteine, acizi organici, fermenţi, enzime şi fitohormoni. Are efect antiacneic atât cât este consumată intern, cât şi când este aplicată extern!
Hidratează-te, bea zilnic măcar 1 l de apă. Cantitatea de apă care trebuie băută zilnic de fiecare persoană în parte este dependentă de cel puţin 5 factori, şi anume: temperatura, greutatea corporală, gradul de activitate fizică, statusul sănătăţii şi nevoile proprii ale organismului. Obligativitatea de a bea 1, 5 - 2, 0 litri de apă pe zi este o legendă, un mit, fapt pentru care se recomandă un consum de apă după preferinţă, când se simte nevoia, însă ţinând cont de informaţia vitală conform căreia un om normal nu poate trăi mai mut de 2-3 zile fără a bea apă (nu consuma băuturi răcoritoare precum Coca-Cola, Fanta, Mirinda, Sprite şi alte gunoaie ca acestea, pardon, sucuri, pentru că sunt toxice. În India, de pildă, Coca-Cola a fost interzisă după ce o analiză toxicologică a evindenţiat în compoziţia sucului o cantitate de toxine de 200 de ori mai mare decât cea admisă prin lege).
Condimentele şi ierburile aromatice (vanilia, scorţişoara, curcumina, mărarul, pătrunjelul, usturoiul, ceapa etc.), aşa numitele mirodenii de natură complexă, sunt sănătoase dacă se folosesc cu moderaţie, în combinaţii echilibrate! Sarea ţi se recomandă a o consuma în doză de maxim 5g/zi, în această concentraţie intrând atât sarea presărată peste alimente, cât şi sarea conţinută de diverse alimente precum peştele, sosurile, fructele etc. Cea mai sănătoasă sare este sarea de mare naturală, nerafinată!
â· Stresul. Stresul, conform NODEX-ului, este starea patologică care constă în supraîncordarea unui organism viu, când asupra lui acţionează factori negativi puternici [scris şi stress. / engl., fr. stress], adică, mai exact, reprezintă un sindrom de adaptare care se dezvoltă la orice om supus la agresiunile mediului în care trăieşte, agresiuni fizice, chimice, biologice şi/sau psihice.
Stresul este recunoscut ca fiind un factor declanşator şi întreţinător al unor erupţii acneice! Redu stresul din viaţa ta; exteriorizează-te întotdeauna; eliberează-te de tensiunea din tine împărtăşindu-ţi stresul, vorbind cu un bun prieten sau cu un psiholog, chiar făcând psihoterapie cognitiv-comportamentală. Poţi chiar să plângi, ca să te descarci de emoţia negativă, de frustrare etc.. Evită sedentarismul, nu lenevi. Fă sport minim 30 de minute pe zi. Aleargă printr-un parc, de pildă, joacă tenis, badminton, înoată etc.. Respiră corect, profund, nu superficial; relaxează-te citind o carte, scriind ceva, vizionând un film decent etc.; Administrează-ţi, la sfatul medicului, un supliment alimentar anxiolitic, din plante, care să te echilibreze mentalo-psihic (nu-l lua fără acordul medicului!), etc. etc. etc.
Acestea fiind scrise, îţi recomand să reconsulţi un medic dermatolog, să ai răbdare (tratamentele antiacneice acţionează în timp, nu imediat!). Dumnezeu te va ajuta; roagă-te, mergi la Biserică, spovedeşte-te, ai grijă şi de sufletul tău, căci sănătatea trupului este dependentă şi de sănătatea sufletului. Sufletul trebuie lăsat să respire! Respiraţia lui este rugăciunea. Sufletul trebuie să primească mâncare! Mâncarea lui este fapta bună necondiţionată, este mila faţă de semeni, care se concretizează în ajutor faţă de ei, în momente de necesitate. Sufletul trebuie spălat! Spălarea lui este spovedania, mărturisirea tuturor păcatelor în faţa preotului duhovnic şi a lui Dumnezeu. Sufletul trebuie îmbrăcat! Îmbrăcămintea lui este credinţa şi nădejdea în Dumnezeu, dar şi împărtăşania. Sufletul trebuie lăsat să bea! Băutura lui este postul. Sufletul trebuie adăpostit de "vremea rea". Adăpostul lui este iubirea. Sufletul trebuie să fie mângâiat. Mângâierea lui este iertarea semenilor ş.a.m.d.
În concluzie, există o sumedenie de tratamente antiacneice, de la crema pe bază de sulf Harrogate până la Clearogen şi Granex. Vezi şi tu ce îţi poţi achiziţiona, ţinând cont de indicaţiile medicului.
NU îţi mai stoarce coşurile, căci manipularea lor prin stoarcere îţi poate favoriza producerea de cicatrici.
_
Toate cele bune îţi doresc.
Dumnezeu să te binecuvânteze cu tot ce ai nevoie.
Sărută sufletul tău şi îmbrăţişează inima ta (frăţeşte),
Mr. Nick
Fiinţă scumpă, Georgiana1996,
Îţi înţeleg perfect durerea psihologică, ştiu cum este să îţi fie ruşine din cauza acneei, ca de altfel şi cum este să nu mai ştii ce să mai faci, ca să-ţi fie (mai) bine.
Cel mai probabil, acneea ta vulgară are ca principală cauză schimbarea hormonală pe care o traversează organismul tău în drumul către atingerea maturităţii. Totuşi, trebuie să ştii faptul că în patologia acneei au o influenţă destul de mare şi alţi factori, printre care şi:
ⶠAlimentaţia. Este demonstrat ştiinţific faptul că unele alimente mai mult sau mai puţin procesate produc şi întreţin unele intoleranţe alimentare sau intoxicaţii care conduc la alterări ale aspectului pielii.
(Încearcă să eviţi mâncărurile prăjite, mâncarea fast-food (de gen McDonalds), mezelurile, consumul excesiv de zahăr, produsele lactate, ciocolata (dulciurile, în general) şi sucurile de genul Fanta, Coca-cola, Sprite, etc.; NU consuma alimente care conţin grăsimi vegetale hidrogenate şi NU consuma alimente mult prea bogate în condimente!).
Carnea indiferent de culoare (albă sau roşie) şi de provenienţă (de curcan, pui, porc, vită, miel, mistreţ, fazan etc.) ţi se recomandă a o consuma gătită umed, de 2-3 ori pe săptămână (fiartă sau în aburi; eventual preparată la cuptor, în puţin ulei de măsline, puţină apă şi puţine condimente specifice, după gust), singură sau în asociere cu legume de orice fel, chiar şi cu unele sucuri de fructe, pentru a avea şi un aport de glucide şi fibre.
Peştele slab (păstrăv, biban, crap, ştiucă etc.), peştele gras (somon, somn, ton, macrou, hering etc.) şi fructele de mare (homarul, crabul, crevetele, stridia, midia, caracatiţa, calamarul, algele etc.), ţi se recomandă a le consuma gătite umed, fierte, în aburi etc.; pot fi asociate la masă cu legume de orice fel şi cu glucide lente (cartofi, mămăligă şi orez, de pildă).
Ţi se recomandă a le consuma de maxim 3-6 ori pe săptămână! (nu consuma fructe de mare dacă eşti alergică la ele!).
Ca şi fapt divers, acizii graşi nesaturaţi omega 3 şi omega 6, din peşte au efect benefic asupra pielii.
Cerealele şi produsele derivate din ele (cereale de mic dejun, orez, pâine integrală, paste făinoase) în amestec cu apă, sucuri de fructe, peşte sau brânzeturi, ţi se recomandă a le consuma zilnic, ele fiind unul dintre cele mai importante elemente ale alimentaţiei datorită aportului de carbohidraţi pe care-l oferă, în special datorită amidonului, un carbohidrat complex, cu absorbţie lentă, ce asigură energia necesară funcţionării organismului, dar şi datorită fibrelor solubile şi insolubile, antioxidanţilor, proteinelor, mineralelor şi vitaminelor.
Fructele oleaginoase (măsline, fistic, alune, nuci de cocos, migdale, avocado, nuci etc.) şi seminţele oleaginoase (seminţe de dovleac, floarea soarelui etc.) ţi se recomandă a le consuma în stare cât mai proaspătă, crude fiind. Fructele nonoleaginoase (mărul, piersica, para, caisa, ananasul, mango, smochina, pruna, portocala etc.) ţi se recomandă a le consuma ca atare, crude, sau sub formă de compot, preparate prin fierbere; pot fi consumate şi coapte, la cuptor, sau uscate prin deshidratare, ca de altfel şi sub formă de suc, gem sau dulceaţă. Se pot combina cu cereale, paste făinoase, carne (de exemplu, fructele consumate cu carne favorizează absorbţia optimă a fierului!). Fructele le poţi adăuga şi în diverse deserturi făcute cu cât mai puţin zahăr!
Legumele cu amidon (mazăre, cartof, fasole, soia boabe) şi legumele fără amidon, vegetalele (salata, varza, roşia, dovlecelul, ardeiul gras, broccoliul etc.) ţi se recomandă a le consuma crude, ca atare, sau procesate termic prin fierbere, coacere sau prin aburi, singure sau în combinaţie cu carne, peşte, ouă, cereale, fructe oleaginoase, unt sau ulei. Se pot consuma şi sub formă de suc! Unele legume pot fi consumate doar fierte, consumul lor ca atare, în stare crudă, determinând dispepsie (indigestie), balonare, diaree, dureri de stomac şi intestin şi hiperfermentaţie gastro-intestinală, datorită conţinutului de lectine (fasolea, mazărea şi lintea pot fi consumate doar fierte!).
În loc de zahăr, consumă miere. Mierea se poate consuma zilnic (o linguriţă de zi) în cazul în care organismul ţi-o permite! Mierea, sub diferitele ei tipuri, şi anume: miere monofloră (unifloră) de salcâm, rapiţă, tei, levănţică, păducel, floarea soarelui, eucalipt, rozmarin, trifoi, iarbă-neagră, castan comestibil, manuka etc., sau polifloră, este un aliment uluitor care conţine peste 430 de substanţe, de la vitamine şi minerale până la zaharuri nereductoare, gome şi dextine, proteine, acizi organici, fermenţi, enzime şi fitohormoni. Are efect antiacneic atât cât este consumată intern, cât şi când este aplicată extern!
Hidratează-te, bea zilnic măcar 1 l de apă. Cantitatea de apă care trebuie băută zilnic de fiecare persoană în parte este dependentă de cel puţin 5 factori, şi anume: temperatura, greutatea corporală, gradul de activitate fizică, statusul sănătăţii şi nevoile proprii ale organismului. Obligativitatea de a bea 1, 5 - 2, 0 litri de apă pe zi este o legendă, un mit, fapt pentru care se recomandă un consum de apă după preferinţă, când se simte nevoia, însă ţinând cont de informaţia vitală conform căreia un om normal nu poate trăi mai mut de 2-3 zile fără a bea apă (nu consuma băuturi răcoritoare precum Coca-Cola, Fanta, Mirinda, Sprite şi alte gunoaie ca acestea, pardon, sucuri, pentru că sunt toxice. În India, de pildă, Coca-Cola a fost interzisă după ce o analiză toxicologică a evindenţiat în compoziţia sucului o cantitate de toxine de 200 de ori mai mare decât cea admisă prin lege).
Condimentele şi ierburile aromatice (vanilia, scorţişoara, curcumina, mărarul, pătrunjelul, usturoiul, ceapa etc.), aşa numitele mirodenii de natură complexă, sunt sănătoase dacă se folosesc cu moderaţie, în combinaţii echilibrate! Sarea ţi se recomandă a o consuma în doză de maxim 5g/zi, în această concentraţie intrând atât sarea presărată peste alimente, cât şi sarea conţinută de diverse alimente precum peştele, sosurile, fructele etc. Cea mai sănătoasă sare este sarea de mare naturală, nerafinată!
â· Stresul. Stresul, conform NODEX-ului, este starea patologică care constă în supraîncordarea unui organism viu, când asupra lui acţionează factori negativi puternici [scris şi stress. / engl., fr. stress], adică, mai exact, reprezintă un sindrom de adaptare care se dezvoltă la orice om supus la agresiunile mediului în care trăieşte, agresiuni fizice, chimice, biologice şi/sau psihice.
Stresul este recunoscut ca fiind un factor declanşator şi întreţinător al unor erupţii acneice! Redu stresul din viaţa ta; exteriorizează-te întotdeauna; eliberează-te de tensiunea din tine împărtăşindu-ţi stresul, vorbind cu un bun prieten sau cu un psiholog, chiar făcând psihoterapie cognitiv-comportamentală. Poţi chiar să plângi, ca să te descarci de emoţia negativă, de frustrare etc.. Evită sedentarismul, nu lenevi. Fă sport minim 30 de minute pe zi. Aleargă printr-un parc, de pildă, joacă tenis, badminton, înoată etc.. Respiră corect, profund, nu superficial; relaxează-te citind o carte, scriind ceva, vizionând un film decent etc.; Administrează-ţi, la sfatul medicului, un supliment alimentar anxiolitic, din plante, care să te echilibreze mentalo-psihic (nu-l lua fără acordul medicului!), etc. etc. etc.
Acestea fiind scrise, îţi recomand să reconsulţi un medic dermatolog, să ai răbdare (tratamentele antiacneice acţionează în timp, nu imediat!). Dumnezeu te va ajuta; roagă-te, mergi la Biserică, spovedeşte-te, ai grijă şi de sufletul tău, căci sănătatea trupului este dependentă şi de sănătatea sufletului. Sufletul trebuie lăsat să respire! Respiraţia lui este rugăciunea. Sufletul trebuie să primească mâncare! Mâncarea lui este fapta bună necondiţionată, este mila faţă de semeni, care se concretizează în ajutor faţă de ei, în momente de necesitate. Sufletul trebuie spălat! Spălarea lui este spovedania, mărturisirea tuturor păcatelor în faţa preotului duhovnic şi a lui Dumnezeu. Sufletul trebuie îmbrăcat! Îmbrăcămintea lui este credinţa şi nădejdea în Dumnezeu, dar şi împărtăşania. Sufletul trebuie lăsat să bea! Băutura lui este postul. Sufletul trebuie adăpostit de "vremea rea". Adăpostul lui este iubirea. Sufletul trebuie să fie mângâiat. Mângâierea lui este iertarea semenilor ş.a.m.d.
În concluzie, există o sumedenie de tratamente antiacneice, de la crema pe bază de sulf Harrogate până la Clearogen şi Granex. Vezi şi tu ce îţi poţi achiziţiona, ţinând cont de indicaţiile medicului.
NU îţi mai stoarce coşurile, căci manipularea lor prin stoarcere îţi poate favoriza producerea de cicatrici.
_
Toate cele bune îţi doresc.
Dumnezeu să te binecuvânteze cu tot ce ai nevoie.
Sărută sufletul tău şi îmbrăţişează inima ta (frăţeşte),
Mr. Nick
9
05-08-2013, ora 20:03
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Bună seara!
Fiinţă scumpă, pepsodent,
DA, Clearogen te poate ajuta să îţi tratezi acneea, atât varianta cu peroxid benzoil, cât şi varianta cu sulf. Trebuie doar să foloseşti sistemul corect. Ca să fiu mai sigur că ştii să îl foloseşti, îţi scriu eu. După cum am scris şi în cadrul unui mesaj anterior, sistemul Clearogen trebuie folosit minim 60 de zile pentru a observa primele ameliorări, iar după observarea ameliorărilor, se va continua folosirea lui timp de încă minim 3-6 luni, pentru a regla activitatea glandelor sebacee, activitate perturbată de DHT-ul epidermic (dihidrotestosteronul din piele), şi pentru a desensibiliza pielea. În cazuri rare (1-5 la 1000) Clearogen produce o exacerbare, o înrăutăţire a acneei, în prima parte a terapiei, adică în primele 30 de zile, apoi produce stoparea apariţiei de noi leziuni acneice, în partea mediană a terapiei, ca în final să producă vindecarea mult aşteptată, în timpul sau după minim 60 de zile, în 95% din cazuri, conform studiilor clinice supervizate de dermatologul american Alex Khadavi M.D.
Sistemul este compus din 3 produse!
La începutul tratamentului este recomandat să foloseşti cantităţi mici din cele 3 produse, pentru a favoriza adaptarea pielii la acţiunea biochimică a substanţelor active. Înainte de a folosi produsele, de asemenea, este indicat să îţi testezi pielea, pentru a vedea cât de tolerantă este cu acţiunea acidului salicilic, peroxidului de benzoil/sulfului şi a celorlalte substanţe active (Aplică cele 3 produse, în ordinea recomandată în prospect, respectând indicaţiile, pe o porţiune de piele de pe faţă (pe nas, de pildă), timp de 3 zile la rând. Dacă nu va apărea o roşeaţă intensă, însoţită de o mâncărime puternică, vei putea folosi sistemul dermatologic fără a întâmpina vreo reacţie de intoleranţă sau hipersensibilitate).
Evită contactul cu ochii şi buzele! (contactul cu buzele, din păcate, în majoritatea cazurilor, produce uscare şi descuamare).
În principiu, Clearogen se utilizează decât o singură dată pe zi, seara, în 3 paşi simpli:
1. Agentul de curăţare sub formă de spumă (Foaming Cleanser) - se foloseşte pentru a elimina uşor impurităţile, excesul de sebum şi bacteriile care stau la baza producerii acneei. Se întinde spuma peste pielea udă. Spălarea feţei se va face prin masare uşoară, nici prea mult, dar nici prea puţin (în medie minim 30 de secunde, maxim 1 minut şi jumătate-2 minute). După spălare NU te şterge pe faţă cu absolut nimic, aşteaptă ca faţa să se usuce fără a fi ştearsă cu ceva anume.
2. După ce te-ai spălat şi ai aşteptat ca pielea să se usuce, poţi să foloseşti Toner-ul (Clarifying Toner).
Toner-ul echilibrează producţia de sebum, reduce iritaţiile/roşeaţa şi dimensiunea porilor. Se foloseşte prin intermediul unei dischete cosmetice de bumbac. Se pune o cantitate mică de toner pe dischetă şi se aplică pe întreaga faţă. Se lasă să se usuce timp de 5 minute!
3. După ce ţi-ai aplicat şi toner-ul, poţi să foloseşti ultimul produs din gama Clearogen - Loţiunea antiacneică (Acne lotion). Loţiunea conţine substanţe foarte complexe care combat acneea. Se utilizează după curăţarea şi tonifierea pielii. Loţiunea se aplică pe întreaga suprafaţă a feţei, prin masare uşoară.
Atenţie! Toate cele 3 produse se folosesc doar o dată pe zi (de preferat seara). A doua zi dimineaţă NU trebuie să te speli pe faţă, pentru că substanţele din Clearogen se eliberează în regim lent pe tot parcursul a 24 de ore (Clearogen este prevăzut cu sistem de eliberare retard).
Pe tot parcursul folosirii sistemului Clearogen, este indicat să foloseşti o cremă cu acţiune hidratantă, antiinflamatoare şi antiiritantă, de genul celei din gama Deuteria Cosmetics, adică: ----------*
Dacă nu poţi să o achiziţionezi pe cea pe care o poţi vizualiza accesând link-ul oferit, cel de mai sus, te rog să îţi cumperi orice altă cremă pentru ten sensibil, mixt sau gras, cu tendinţa la a dezvolta leziuni acneice, dar fi foarte atentă să fie non-comedogenică, să nu aibă textură grasă, să fie hipoalergenică şi să conţină ingrediente cât mai naturale.
Crema trebuie aplicată pe ten, la minim 30 de minute de la folosirea ultimului produs din sistemul Clearogen, seara!
Este adevărat, carenţa de acid pantotenic (vitamina B5) în organism produce exces de sebum, iar excesul de sebum este unul dintre factorii care induc şi întreţin cel puţin un tip de acnee. Faci bine că îţi administrezi acid pantotenic! Ai grijă, însă, să NU iei mai mult de 500 mg pe zi.
Reconsultă un medic. Eu, personal, îţi recomand să mergi la DR. PAVEL CHIRILĂ - medic primar, doctor în ştiinte medicale, specializare în medicină internă, apifitoterapie şi homeopatie.
CENTRUL MEDICAL NATURALIA
Str. Erou Mircea Marinescu nr. 8, Voluntari, Judeţ Ilfov (în nord-estul Bucureştiului)
Tel.: 021 -350.51.33/350.51.36; mobil 0744429308
Fax.: 021-350.51.35
e-mail: naturalia@digitech.ro, naturalia@naturalia.ro
(dacă nu locuieşti în zona Bucureştiului, reconsultă un medic din vecinătatea ta).
Medicul tratează, dar NUMAI Dumnezeu vindecă. În acest sens, NU uita de Dumnezeu; fă tot posibilul să ai un regim de viaţă echilibrat, ţinând cont de trilogia funcţională esenţială pentru supravieţuirea sufletului (să ai grijă ca gândurile, cuvintele şi faptele tale să nu te îndepărteze de Dumnezeu, ci să te apropie). Fă cât mai multe fapte bune NECONDIŢIONATE, care să izvorască din bunătate şi din iubire, nu din interes ascuns, frică, ruşine, obligaţie, compromis, mândrie, slavă deşartă, etc.; bineînţeles, ţine cont de poruncile date de Dumnezeu, mergi la biserică, spovedeşte-te, împărtăşeşte-te, etc. Dar asta cred că ştii deja!
_
Toate cele bune îţi doresc!
Dumnezeu să te binecuvânteze cu tot ce ai nevoie.
Îmbrăţişează inima ta şi sărută sufletul tău (frăţeşte),
Mr. Nick
(*modificat de administrator)
Fiinţă scumpă, pepsodent,
DA, Clearogen te poate ajuta să îţi tratezi acneea, atât varianta cu peroxid benzoil, cât şi varianta cu sulf. Trebuie doar să foloseşti sistemul corect. Ca să fiu mai sigur că ştii să îl foloseşti, îţi scriu eu. După cum am scris şi în cadrul unui mesaj anterior, sistemul Clearogen trebuie folosit minim 60 de zile pentru a observa primele ameliorări, iar după observarea ameliorărilor, se va continua folosirea lui timp de încă minim 3-6 luni, pentru a regla activitatea glandelor sebacee, activitate perturbată de DHT-ul epidermic (dihidrotestosteronul din piele), şi pentru a desensibiliza pielea. În cazuri rare (1-5 la 1000) Clearogen produce o exacerbare, o înrăutăţire a acneei, în prima parte a terapiei, adică în primele 30 de zile, apoi produce stoparea apariţiei de noi leziuni acneice, în partea mediană a terapiei, ca în final să producă vindecarea mult aşteptată, în timpul sau după minim 60 de zile, în 95% din cazuri, conform studiilor clinice supervizate de dermatologul american Alex Khadavi M.D.
Sistemul este compus din 3 produse!
La începutul tratamentului este recomandat să foloseşti cantităţi mici din cele 3 produse, pentru a favoriza adaptarea pielii la acţiunea biochimică a substanţelor active. Înainte de a folosi produsele, de asemenea, este indicat să îţi testezi pielea, pentru a vedea cât de tolerantă este cu acţiunea acidului salicilic, peroxidului de benzoil/sulfului şi a celorlalte substanţe active (Aplică cele 3 produse, în ordinea recomandată în prospect, respectând indicaţiile, pe o porţiune de piele de pe faţă (pe nas, de pildă), timp de 3 zile la rând. Dacă nu va apărea o roşeaţă intensă, însoţită de o mâncărime puternică, vei putea folosi sistemul dermatologic fără a întâmpina vreo reacţie de intoleranţă sau hipersensibilitate).
Evită contactul cu ochii şi buzele! (contactul cu buzele, din păcate, în majoritatea cazurilor, produce uscare şi descuamare).
În principiu, Clearogen se utilizează decât o singură dată pe zi, seara, în 3 paşi simpli:
1. Agentul de curăţare sub formă de spumă (Foaming Cleanser) - se foloseşte pentru a elimina uşor impurităţile, excesul de sebum şi bacteriile care stau la baza producerii acneei. Se întinde spuma peste pielea udă. Spălarea feţei se va face prin masare uşoară, nici prea mult, dar nici prea puţin (în medie minim 30 de secunde, maxim 1 minut şi jumătate-2 minute). După spălare NU te şterge pe faţă cu absolut nimic, aşteaptă ca faţa să se usuce fără a fi ştearsă cu ceva anume.
2. După ce te-ai spălat şi ai aşteptat ca pielea să se usuce, poţi să foloseşti Toner-ul (Clarifying Toner).
Toner-ul echilibrează producţia de sebum, reduce iritaţiile/roşeaţa şi dimensiunea porilor. Se foloseşte prin intermediul unei dischete cosmetice de bumbac. Se pune o cantitate mică de toner pe dischetă şi se aplică pe întreaga faţă. Se lasă să se usuce timp de 5 minute!
3. După ce ţi-ai aplicat şi toner-ul, poţi să foloseşti ultimul produs din gama Clearogen - Loţiunea antiacneică (Acne lotion). Loţiunea conţine substanţe foarte complexe care combat acneea. Se utilizează după curăţarea şi tonifierea pielii. Loţiunea se aplică pe întreaga suprafaţă a feţei, prin masare uşoară.
Atenţie! Toate cele 3 produse se folosesc doar o dată pe zi (de preferat seara). A doua zi dimineaţă NU trebuie să te speli pe faţă, pentru că substanţele din Clearogen se eliberează în regim lent pe tot parcursul a 24 de ore (Clearogen este prevăzut cu sistem de eliberare retard).
Pe tot parcursul folosirii sistemului Clearogen, este indicat să foloseşti o cremă cu acţiune hidratantă, antiinflamatoare şi antiiritantă, de genul celei din gama Deuteria Cosmetics, adică: ----------*
Dacă nu poţi să o achiziţionezi pe cea pe care o poţi vizualiza accesând link-ul oferit, cel de mai sus, te rog să îţi cumperi orice altă cremă pentru ten sensibil, mixt sau gras, cu tendinţa la a dezvolta leziuni acneice, dar fi foarte atentă să fie non-comedogenică, să nu aibă textură grasă, să fie hipoalergenică şi să conţină ingrediente cât mai naturale.
Crema trebuie aplicată pe ten, la minim 30 de minute de la folosirea ultimului produs din sistemul Clearogen, seara!
Este adevărat, carenţa de acid pantotenic (vitamina B5) în organism produce exces de sebum, iar excesul de sebum este unul dintre factorii care induc şi întreţin cel puţin un tip de acnee. Faci bine că îţi administrezi acid pantotenic! Ai grijă, însă, să NU iei mai mult de 500 mg pe zi.
Reconsultă un medic. Eu, personal, îţi recomand să mergi la DR. PAVEL CHIRILĂ - medic primar, doctor în ştiinte medicale, specializare în medicină internă, apifitoterapie şi homeopatie.
CENTRUL MEDICAL NATURALIA
Str. Erou Mircea Marinescu nr. 8, Voluntari, Judeţ Ilfov (în nord-estul Bucureştiului)
Tel.: 021 -350.51.33/350.51.36; mobil 0744429308
Fax.: 021-350.51.35
e-mail: naturalia@digitech.ro, naturalia@naturalia.ro
(dacă nu locuieşti în zona Bucureştiului, reconsultă un medic din vecinătatea ta).
Medicul tratează, dar NUMAI Dumnezeu vindecă. În acest sens, NU uita de Dumnezeu; fă tot posibilul să ai un regim de viaţă echilibrat, ţinând cont de trilogia funcţională esenţială pentru supravieţuirea sufletului (să ai grijă ca gândurile, cuvintele şi faptele tale să nu te îndepărteze de Dumnezeu, ci să te apropie). Fă cât mai multe fapte bune NECONDIŢIONATE, care să izvorască din bunătate şi din iubire, nu din interes ascuns, frică, ruşine, obligaţie, compromis, mândrie, slavă deşartă, etc.; bineînţeles, ţine cont de poruncile date de Dumnezeu, mergi la biserică, spovedeşte-te, împărtăşeşte-te, etc. Dar asta cred că ştii deja!
_
Toate cele bune îţi doresc!
Dumnezeu să te binecuvânteze cu tot ce ai nevoie.
Îmbrăţişează inima ta şi sărută sufletul tău (frăţeşte),
Mr. Nick
(*modificat de administrator)
9
05-08-2013, ora 20:24
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Bună seara!
Fiinţă scumpă, elena.pop30@gmail.com,
DA, Clearogen poate fi folosit în siguranţă pe durata sarcinii, aşa cum producătorul chiar menţionează în documentaţia disponibilă pe internet.
DA, loţiunea din sistemul Clearogen este o cremă, de fapt!
Parabenii sunt conservanţii care împiedică dezvoltarea fungilor şi a bacteriilor în produsele cosmetice. Cel mai des sunt folosiţi ca parabeni metilparabenii, etilparabenii, propilparabenii, butilparabenii şi isobutilparabenii. Pe aceştia îi poţi găsi enumeraţi în lista de ingrediente a mii de produse de îngrijire, de la şampon până la fond de ten.
Conform unui studiu acreditat, parabenii au fost detectaţi în sângele şi urina bărbaţilor voluntari tineri, la câteva ore după ce o loţiune care conţinea parabeni a fost aplicată pe pielea acestora. Autorii au concluzionat că întrucât substanţele chimice din compoziţia produselor de îngrijire personală ar putea fi absorbite, metabolizate şi excretatate, acestea ar putea avea efecte negative asupra sănătăţii. În cadrul altor studii, în schimb, specialiştii care au evaluat siguranţa ingredientelor cosmetice au considerat că parabenii pot fi utilizaţi în condiţii de siguranţă, dacă nu se fac excese. Deci, DA, în timp, în ani de zile de utilizare, parabenii pot dăuna!
Toate cele bune îţi doresc.
Dumnezeu să te binecuvânteze cu tot ce ai nevoie, inclusiv cu un copil, la momentul oportun.
Sărută sufletul tău şi îmbrăţişează inima ta (frăţeşte),
Mr. Nick
Fiinţă scumpă, elena.pop30@gmail.com,
DA, Clearogen poate fi folosit în siguranţă pe durata sarcinii, aşa cum producătorul chiar menţionează în documentaţia disponibilă pe internet.
DA, loţiunea din sistemul Clearogen este o cremă, de fapt!
Parabenii sunt conservanţii care împiedică dezvoltarea fungilor şi a bacteriilor în produsele cosmetice. Cel mai des sunt folosiţi ca parabeni metilparabenii, etilparabenii, propilparabenii, butilparabenii şi isobutilparabenii. Pe aceştia îi poţi găsi enumeraţi în lista de ingrediente a mii de produse de îngrijire, de la şampon până la fond de ten.
Conform unui studiu acreditat, parabenii au fost detectaţi în sângele şi urina bărbaţilor voluntari tineri, la câteva ore după ce o loţiune care conţinea parabeni a fost aplicată pe pielea acestora. Autorii au concluzionat că întrucât substanţele chimice din compoziţia produselor de îngrijire personală ar putea fi absorbite, metabolizate şi excretatate, acestea ar putea avea efecte negative asupra sănătăţii. În cadrul altor studii, în schimb, specialiştii care au evaluat siguranţa ingredientelor cosmetice au considerat că parabenii pot fi utilizaţi în condiţii de siguranţă, dacă nu se fac excese. Deci, DA, în timp, în ani de zile de utilizare, parabenii pot dăuna!
Toate cele bune îţi doresc.
Dumnezeu să te binecuvânteze cu tot ce ai nevoie, inclusiv cu un copil, la momentul oportun.
Sărută sufletul tău şi îmbrăţişează inima ta (frăţeşte),
Mr. Nick
9
05-08-2013, ora 21:04
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Bună seara!
Fiinţă scumpă, Nony84,
Eşti sigur că ceea ce-ţi apare ţie pe corp este acnee? NU de alta, dar mie mi se pare că este foliculită.
Foliculita este cel mai frecvent produsă de stafilococul auriu, care populează în mod normal pielea, sau de fungi, mai ales în cazul persoanelor cu sistem imunitar slăbit. Şi totuşi, există şi foliculită neinfecţioasă!
Răspunde-mi la următoarele întrebări:
a) În zonele în care îţi apar erupţiile menţionate de tine te confrunţi şi cu transpiraţie excesivă?
b) Erupţiile respective se dezvoltă NUMAI vara sau le ai şi iarna, primăvara sau toamna?
c) Ai observat dacă nu cumva erupţiile sunt produse şi întreţinute de haine iritante, transpiraţie excesivă, grăsimi care intră în contact cu pielea sau chiar de apa fierbinte?
d) Ai făcut vreo corelaţie între consumul unui anumit aliment şi apariţia erupţiilor?
NU cred că 'acneea' ta are o cauză hormonală, cu atât mai mult cu cât concentraţia ta plasmatică de testosteron se apropie de 'hipo' (fiind totuşi 'normo'), nu de 'hiper'. La bărbaţi, de regulă, apropierea de 'hiper' induce acnee!
Oricum, îţi recomand să îţi cumperi un săpun din gama Sebamed; se numeşte Cleansing Bar, săpun dermatologic cu pH de 5, 5 (ăentru corp; este verde şi miroase foarte frumos; l-am folosit şi eu!). Este indicat pentru pielea normală sau grasă, are efect antimicrobian şi astringent; curăţă delicat şi în profunzime, fără să usuce pielea sensibilă; prin formula extra blândă de curăţare minimizează deshidratarea şi iritaţiile din timpul procesului de spălare; cu pH-ul 5.5, propriu pielii sănătoase, stabilizează învelişul acid protector al pielii; complexul de aminoacizi, vitamina E şi lecitină îmbunătăţeşte capacitatea pielii de a-şi menţine hidratarea în limite optime; este foarte bine tolerat, fiind indicat ca suport terapeutic pentru pielea sensibilă sau cu probleme (infecţii, acnee, eczeme alergice, rozacee, seboree, foliculită, etc.); şi unde mai pui că NU conţine parabeni şi nici alţi conservanţi.
Ţi-l poţi achiziţiona din orice farmacie sensiblu!
Spală-te cu acest săpun pe întreg corpul cel puţin o dată pe zi, seara, înainte de culcare, timp de minim 6 luni de zile, în regim zilnic. Poţi să te speli şi dimineaţa! Spală şi lasă spuma rezultată să acţioneze 2-3 minute; clăteşte şi repetă.
Îţi recomand şi crema pe bază de sulf de la Harrogate. Crema conţine: sulf 5%, ulei de soia 1-3%, glicerină 1-3%, ulei esenţial de lemn de trandafir 1-3%, cetil esteri 0, 5-1%, uree 0, 5%, acid boric 0, 5%, alantoină 0, 5%, unt de arbore-de-unt 1-3%, vitamina E. După spălarea cu săpunul Sebamed, aplică un strat de cremă pe pielea afectată de erupţii, masează uşor şi las-o pentru minim o oră să acţioneze. Aplică zilnic timp de minim 6 luni de zile.
Crema se poate achiziţiona din aproape orice farmacie Sensiblu!
Ambele produse, săpunul şi crema, pot fi comandate şi de pe internet.
Toate cele bune îţi doresc.
Dumnezeu să te binecuvânteze cu tot ce ai nevoie.
Sărută sufletul tău şi îmbrăţişează inima ta (frăţeşte),
Mr. Nick
Fiinţă scumpă, Nony84,
Eşti sigur că ceea ce-ţi apare ţie pe corp este acnee? NU de alta, dar mie mi se pare că este foliculită.
Foliculita este cel mai frecvent produsă de stafilococul auriu, care populează în mod normal pielea, sau de fungi, mai ales în cazul persoanelor cu sistem imunitar slăbit. Şi totuşi, există şi foliculită neinfecţioasă!
Răspunde-mi la următoarele întrebări:
a) În zonele în care îţi apar erupţiile menţionate de tine te confrunţi şi cu transpiraţie excesivă?
b) Erupţiile respective se dezvoltă NUMAI vara sau le ai şi iarna, primăvara sau toamna?
c) Ai observat dacă nu cumva erupţiile sunt produse şi întreţinute de haine iritante, transpiraţie excesivă, grăsimi care intră în contact cu pielea sau chiar de apa fierbinte?
d) Ai făcut vreo corelaţie între consumul unui anumit aliment şi apariţia erupţiilor?
NU cred că 'acneea' ta are o cauză hormonală, cu atât mai mult cu cât concentraţia ta plasmatică de testosteron se apropie de 'hipo' (fiind totuşi 'normo'), nu de 'hiper'. La bărbaţi, de regulă, apropierea de 'hiper' induce acnee!
Oricum, îţi recomand să îţi cumperi un săpun din gama Sebamed; se numeşte Cleansing Bar, săpun dermatologic cu pH de 5, 5 (ăentru corp; este verde şi miroase foarte frumos; l-am folosit şi eu!). Este indicat pentru pielea normală sau grasă, are efect antimicrobian şi astringent; curăţă delicat şi în profunzime, fără să usuce pielea sensibilă; prin formula extra blândă de curăţare minimizează deshidratarea şi iritaţiile din timpul procesului de spălare; cu pH-ul 5.5, propriu pielii sănătoase, stabilizează învelişul acid protector al pielii; complexul de aminoacizi, vitamina E şi lecitină îmbunătăţeşte capacitatea pielii de a-şi menţine hidratarea în limite optime; este foarte bine tolerat, fiind indicat ca suport terapeutic pentru pielea sensibilă sau cu probleme (infecţii, acnee, eczeme alergice, rozacee, seboree, foliculită, etc.); şi unde mai pui că NU conţine parabeni şi nici alţi conservanţi.
Ţi-l poţi achiziţiona din orice farmacie sensiblu!
Spală-te cu acest săpun pe întreg corpul cel puţin o dată pe zi, seara, înainte de culcare, timp de minim 6 luni de zile, în regim zilnic. Poţi să te speli şi dimineaţa! Spală şi lasă spuma rezultată să acţioneze 2-3 minute; clăteşte şi repetă.
Îţi recomand şi crema pe bază de sulf de la Harrogate. Crema conţine: sulf 5%, ulei de soia 1-3%, glicerină 1-3%, ulei esenţial de lemn de trandafir 1-3%, cetil esteri 0, 5-1%, uree 0, 5%, acid boric 0, 5%, alantoină 0, 5%, unt de arbore-de-unt 1-3%, vitamina E. După spălarea cu săpunul Sebamed, aplică un strat de cremă pe pielea afectată de erupţii, masează uşor şi las-o pentru minim o oră să acţioneze. Aplică zilnic timp de minim 6 luni de zile.
Crema se poate achiziţiona din aproape orice farmacie Sensiblu!
Ambele produse, săpunul şi crema, pot fi comandate şi de pe internet.
Toate cele bune îţi doresc.
Dumnezeu să te binecuvânteze cu tot ce ai nevoie.
Sărută sufletul tău şi îmbrăţişează inima ta (frăţeşte),
Mr. Nick
Salut Mr.Nick!
Multumesc mult pentru informatii.Iti raspund la intrebarile soicitate:
-in zonele in care apar eruptiile respective nu ma confrunt cu transpiratie excesiva
-eruptiile respective sunt mai inflamate vara, mai excesive, insa toamna, primavara sau iarna se regasesc, numai ca sunt destul de sterse de abia se vad, iar vara se accentueaza, si apare si cel puroi in varf la fel ca la cosuri.
-nu sunt produse si intretinute de haine iritate, (port doar tricouri din bumbac), nici grasimi, sau apa fierbinte.Cea ce am obserat este ca atunci cand transpir, cand joc fotbal sau fac efort, dupa cand ma dezbrac sa fac dus, sunt mult iritate, mai multe, si mai inflamate.
-nu am facut nici o corelatie intre consum unu aliment si aceste eruptii.
La toti dermatologii la care am fost mi-au spus ca este acnee, si ca toate cremele actioneaza local.(cand nu le mai folosesc, reapar).Tin sa te informez ca folosesc Eritroacnol, si atat timp cand ma dau cu el, dimineata si seara, dupa saptamna dispar, aproape definitiv, insa dupa ce nu mai folosesc crema, apar din nou.Sa nu mai zic ca la ultima consultatie la Panduri, dermatologul mi-a spus ca este acnee si va trece in timp..si m -a intrebat daca am vazut eu oameni in varsta cu acnee?i-am raspuns ca nu pot sta cu aceasta acnee pe corp pana imbatraesc sa ma pot vindeca...este o aberatie..dupa parerea mea.
O sa folosesc sapunul si crema indicata de tine, insa mentionez ca am mai folosit sapun de acest gen.mi-l recomandase un dermatolog, nu acelasi, insa cu acel PH de 5, 5.Ceea ce cred este insa ca ar fi din interior.si orice crema, sapun folosesc poate dispar pentru moment, si reapar cand nu le mai folosesc.
Rog sa ma informezi daca ai si alte sfaturi pentru mine, dupa tot ce ti-am relatat mai sus, pentru a vindeca aceasta acnee
Multumesc inca o data pentru sprijin si ma bazez pe raspunsul tau prompt
Toate bune,
Multumesc mult pentru informatii.Iti raspund la intrebarile soicitate:
-in zonele in care apar eruptiile respective nu ma confrunt cu transpiratie excesiva
-eruptiile respective sunt mai inflamate vara, mai excesive, insa toamna, primavara sau iarna se regasesc, numai ca sunt destul de sterse de abia se vad, iar vara se accentueaza, si apare si cel puroi in varf la fel ca la cosuri.
-nu sunt produse si intretinute de haine iritate, (port doar tricouri din bumbac), nici grasimi, sau apa fierbinte.Cea ce am obserat este ca atunci cand transpir, cand joc fotbal sau fac efort, dupa cand ma dezbrac sa fac dus, sunt mult iritate, mai multe, si mai inflamate.
-nu am facut nici o corelatie intre consum unu aliment si aceste eruptii.
La toti dermatologii la care am fost mi-au spus ca este acnee, si ca toate cremele actioneaza local.(cand nu le mai folosesc, reapar).Tin sa te informez ca folosesc Eritroacnol, si atat timp cand ma dau cu el, dimineata si seara, dupa saptamna dispar, aproape definitiv, insa dupa ce nu mai folosesc crema, apar din nou.Sa nu mai zic ca la ultima consultatie la Panduri, dermatologul mi-a spus ca este acnee si va trece in timp..si m -a intrebat daca am vazut eu oameni in varsta cu acnee?i-am raspuns ca nu pot sta cu aceasta acnee pe corp pana imbatraesc sa ma pot vindeca...este o aberatie..dupa parerea mea.
O sa folosesc sapunul si crema indicata de tine, insa mentionez ca am mai folosit sapun de acest gen.mi-l recomandase un dermatolog, nu acelasi, insa cu acel PH de 5, 5.Ceea ce cred este insa ca ar fi din interior.si orice crema, sapun folosesc poate dispar pentru moment, si reapar cand nu le mai folosesc.
Rog sa ma informezi daca ai si alte sfaturi pentru mine, dupa tot ce ti-am relatat mai sus, pentru a vindeca aceasta acnee
Multumesc inca o data pentru sprijin si ma bazez pe raspunsul tau prompt
Toate bune,
Buna! Inainte de a te intreba de ce sunt interesat, pari un om asa de cald cu oricine, ai placerea de a ajuta toata lumea, sper ca imi voi gasi si eu rezolvarea. Cred ca sti cum e cand te confrunti cu cosurile. Rusine, scaderea in sine, sincer eu nu mai pot, m-am saturat! Nu stiu ce sa fac sa scap de cosurile astea. Am vazut ca ne recomanzi CLEAROGEN, eu nu am ceva grav.. crezi ca pot comanda doar lotiunea, am vazut ca i-ai spus la cineva ca daca nu este grav poate comanda doar a 3-a adica lotiunea. In plus sunt destul de scumpe, crezi ca are rost sa iau CLEAROGEN lotiune? adica ma refer daca actioneaza la toate tipurile de ten.. te rog sa ma ajuti, sa ma sfatuiesti sa fac ce e mai bine! Sper sa am si eu noroc ca si tine sa reusesc sa scap odata de tot cosmarul acesta! Astept raspuns! Numai bine..
salut Mr Nick,
fff tarziua ajuns raspunsul tau.au trecut deja cateva luni bune de cand am renuntat la tratament. L-=am urmat asa cum l-ai mai scris cuiva anul trecut, am folosit toate cele 3 produsele, o singura data pe zi, un pachet mi-a ajuns undeva in jur de 2 luni; la inceput am avut semne bune, chiar au inceput sa se retraga, pielea nu mai era asa iritata, cam 80 % era bine ( insa pielea era la fel de grasa, nu s-a redus cantit de grasimein tot acest timp ). Apoi incet si sigur au reinceput eruptiile tot mai multe in special peste noapte, nu am avut cui sa cer un sfat, am vorbit cuc ei de la Razmed care m-au sfatuit sa renunt ptr 2-3 apt si apoi sa reiau tratamentul; nu am fost de acord, am folosit in continuare o doza mai mica insa ara nci o schimbare in infatisarea mea, ieseau la fem de mari si multe si dureroase...apoi am incercat sa folosesc iar cantit normale insa dupa tonner pielea se inrosea asa ca l-am lasat deoparte si am folosit doar celelalte 2 porduse insa la fel ncii o schimbare, pielea se inrosea dupa lotiunea acneica f tare si apoi peste noapte se mai reducea.am considerat ca pielea mea a devenit f sensibila la aceste produse si am intrerupt tratamentul complet, chiar daca din al doilea set am folosit f putin (apropo, daca cineva este interesat sunt dispus sa i-l dau ). Am inceput si regim alimentar si detoxifieri insa nimic nu a functionat. Acum inghit o gramada de pastile (antioxidanti) si proteine din zer si parca reusesc sa tin in frau aceasta oribila acnee, pot spune ca nu mai ies monstrii aia ci doar unele micute, mult mai putine cu care incerc sa ma obisnuiesc. oricum nimic nu a reusit pana acum sa reduca grasmea de pe fata, nu stiu daca sotretul ar reusi s-o faca. AM mai auzit de niste pastile(PANTETHINE) care se pare ca lucreaza similar cu sotetul dar fara reactiile adverse insa nu prea ami am incredere in nimic asa ca deocamdata am decis sa raman pe acesti antioxidanti...
fff tarziua ajuns raspunsul tau.au trecut deja cateva luni bune de cand am renuntat la tratament. L-=am urmat asa cum l-ai mai scris cuiva anul trecut, am folosit toate cele 3 produsele, o singura data pe zi, un pachet mi-a ajuns undeva in jur de 2 luni; la inceput am avut semne bune, chiar au inceput sa se retraga, pielea nu mai era asa iritata, cam 80 % era bine ( insa pielea era la fel de grasa, nu s-a redus cantit de grasimein tot acest timp ). Apoi incet si sigur au reinceput eruptiile tot mai multe in special peste noapte, nu am avut cui sa cer un sfat, am vorbit cuc ei de la Razmed care m-au sfatuit sa renunt ptr 2-3 apt si apoi sa reiau tratamentul; nu am fost de acord, am folosit in continuare o doza mai mica insa ara nci o schimbare in infatisarea mea, ieseau la fem de mari si multe si dureroase...apoi am incercat sa folosesc iar cantit normale insa dupa tonner pielea se inrosea asa ca l-am lasat deoparte si am folosit doar celelalte 2 porduse insa la fel ncii o schimbare, pielea se inrosea dupa lotiunea acneica f tare si apoi peste noapte se mai reducea.am considerat ca pielea mea a devenit f sensibila la aceste produse si am intrerupt tratamentul complet, chiar daca din al doilea set am folosit f putin (apropo, daca cineva este interesat sunt dispus sa i-l dau ). Am inceput si regim alimentar si detoxifieri insa nimic nu a functionat. Acum inghit o gramada de pastile (antioxidanti) si proteine din zer si parca reusesc sa tin in frau aceasta oribila acnee, pot spune ca nu mai ies monstrii aia ci doar unele micute, mult mai putine cu care incerc sa ma obisnuiesc. oricum nimic nu a reusit pana acum sa reduca grasmea de pe fata, nu stiu daca sotretul ar reusi s-o faca. AM mai auzit de niste pastile(PANTETHINE) care se pare ca lucreaza similar cu sotetul dar fara reactiile adverse insa nu prea ami am incredere in nimic asa ca deocamdata am decis sa raman pe acesti antioxidanti...
Acneea e o problema destul de delicata, care daca nu e tratata corespunzator poate reaparea, iar de cele mai multe ori cand reapare apare mai agresiv. In succesul rezultatelor un rol important il are si activitatea ta zilnica din timpul tratamnetului. Daca faci sport, ai o alimentatie saraca in grasimi, si pastrezi igiena zonelor afectate de acnee nu ai cum sa nu obtii rezultate bune. Suplimentele indiferent de numele lor pot ajuta, dar e bine sa ne ajutam si noi!
Fac de 3 saptamani un tratament cu Derminax, si pana acum nu pot sa zic ca am obtinut rezultate prea mari. Din contra acneea mi s-a accentuat si mai mult. Am sunat la ei sa le zic ca mi s-a accentuat acneea si mi-au zis ca e normal ca in prima faza sa se accentueze acneea pentru ca se elimina toxinele din organism. O sa continui tratamentul pt ca am luat 3 cutii si oi vedea ce-o fi!
buna catalinab,
daca nu observi nici o imbunatatire progresiva pe parcursul a 2-4 sapt intrerupe orice tratament faci ptr ca nu functioneaza ptr tine(poate ptr altii functioneaza sua poate e doar reclama nu ai de unde sa sti). Nu te mai gandi ca ai luat 3 cutii si ai folosit doar una, daca pielea ta nu raspunde pozitiv, ba chiar din contra, se agraveaza, nu faci decat sa inrautatesti situatia pielea ta va reactiona tot mai rau(tcei care te-au sfatuit sa contnui, cu abureli ca elimini toxinele te mint cu nesimtire) cauta altceva, pana vei gasi ceva care sa dea semne bune din primele sapt. te va costa timp si bani dar e singura solutie pina gasesti ceva la care sa raspunzi pozitiv. Iti vb din experienta, am folosit plin de speranta produsele clearogen, cu imbunatatiri mici, am continuat la sfatul vanzatorului si in final m-am ales cu niste eruptii ff urate si am oprit tratamentul; abia atunci am recitit subiectul pe forum si am vazut ca nimeni nu a scris ulterior ca s-a vindecat...:( am pierdut bani si timp dar am mai invatat ceva...
daca nu observi nici o imbunatatire progresiva pe parcursul a 2-4 sapt intrerupe orice tratament faci ptr ca nu functioneaza ptr tine(poate ptr altii functioneaza sua poate e doar reclama nu ai de unde sa sti). Nu te mai gandi ca ai luat 3 cutii si ai folosit doar una, daca pielea ta nu raspunde pozitiv, ba chiar din contra, se agraveaza, nu faci decat sa inrautatesti situatia pielea ta va reactiona tot mai rau(tcei care te-au sfatuit sa contnui, cu abureli ca elimini toxinele te mint cu nesimtire) cauta altceva, pana vei gasi ceva care sa dea semne bune din primele sapt. te va costa timp si bani dar e singura solutie pina gasesti ceva la care sa raspunzi pozitiv. Iti vb din experienta, am folosit plin de speranta produsele clearogen, cu imbunatatiri mici, am continuat la sfatul vanzatorului si in final m-am ales cu niste eruptii ff urate si am oprit tratamentul; abia atunci am recitit subiectul pe forum si am vazut ca nimeni nu a scris ulterior ca s-a vindecat...:( am pierdut bani si timp dar am mai invatat ceva...
Mersi de raspuns Pepsodnt:!
Momentan mi-a disparut eruptia aia de care povesteam. Continui tratamentul sa vad ce se mai intampla. Daca in 2 saptamani nu vad rezultate, ma opresc!
Mersi inca odata!
Momentan mi-a disparut eruptia aia de care povesteam. Continui tratamentul sa vad ce se mai intampla. Daca in 2 saptamani nu vad rezultate, ma opresc!
Mersi inca odata!
Pt.Mr.Nick AJUTOR!!!
Am o blestemata de acnee de la 12 ani, acum am 33.Este o dereglare hormonala a progesteronului OH, nici eu nu am inteles care e treba, dar a reactional la o injectie numita synacten.In mod normal s-ar rezolva cu anticonceptionale sau alt tratament hormonal.Problema mea mare este ca am hepatita B cronica(iau tratament cu interferon), si in concluzie nu pot sa iau aceste medicamente care ataca rau ficatul.Crezi ca functioneaza clearogenul si in cazul acneei hormonale?Mersi mult!
Am o blestemata de acnee de la 12 ani, acum am 33.Este o dereglare hormonala a progesteronului OH, nici eu nu am inteles care e treba, dar a reactional la o injectie numita synacten.In mod normal s-ar rezolva cu anticonceptionale sau alt tratament hormonal.Problema mea mare este ca am hepatita B cronica(iau tratament cu interferon), si in concluzie nu pot sa iau aceste medicamente care ataca rau ficatul.Crezi ca functioneaza clearogenul si in cazul acneei hormonale?Mersi mult!
Buna seara!
Dupa numeroase incercari pentru a trata acneea fiicei mele, se pare ca a functionat Duac gel. Se poate folosi simultan, pentru vindecarea cicatricilor atrofice, Cybele Scagel?
Dupa numeroase incercari pentru a trata acneea fiicei mele, se pare ca a functionat Duac gel. Se poate folosi simultan, pentru vindecarea cicatricilor atrofice, Cybele Scagel?
Buna seara!Folosesc Clearogen de 2 saptamani si nu pot sa spun ca a inrautatit acneea, da nici ca se vad mari diferente.
Aplic tratamentul seara, nu ma spal dimineata pe fata, doar ca seara cand aplic crema antiacneica imi lasa tenul uleios...
Folosesc prea multa crema, sau e bine daca ramane uleios?am impresia ca uleiul asta e sebum si ca dauneaza.Sa ma spal dimineata pe fata?daca ma spal pe fata si folosesc un sapun cu sulf este bine?dami un sfat te rog.Ms :)
Aplic tratamentul seara, nu ma spal dimineata pe fata, doar ca seara cand aplic crema antiacneica imi lasa tenul uleios...
Folosesc prea multa crema, sau e bine daca ramane uleios?am impresia ca uleiul asta e sebum si ca dauneaza.Sa ma spal dimineata pe fata?daca ma spal pe fata si folosesc un sapun cu sulf este bine?dami un sfat te rog.Ms :)
Suplimentele pentru cosuri pot fi utile, dar nu trebuie sa uitam ca si alimentatia sau stilul de viata in general au un rol foarte mare in indepartarea cosurilor.
Vicii precum fumatul, tutunul sau alimentatie fast food pot sa contribuie si ele la declansarea acneei prin generarea de toxine in organism. Un corp plin de toxine va genera si acnee.
Vicii precum fumatul, tutunul sau alimentatie fast food pot sa contribuie si ele la declansarea acneei prin generarea de toxine in organism. Un corp plin de toxine va genera si acnee.
Am observat ca este un subiect cam vechi, dar pentru mine e ceva nou !
Cam aceeasi poveste este si la mine. De 8 ani de zile ma lupt cu acneea. Nici pana in prezent nu am gasit ceva care sa zic wow !
Am apelat la zeci de medici din tara si din strainatate, am apelat la sute de creme asa zise miraculoase care nu faceau nimic altceva decat sa imi inrautateasca situatia, am aplelat la sute de leacuri babesti si nimic, pana am zis ca este momentul sa risc si sa incep celebrul tratament cu Roaccutane.. toate bune si frumoase primele luni se vedea destul de clar diferenta si ajunsesem ca cred ca fata mea poate redeveni la normal.. Dupa 5 luni de tratament totul era ok, ramasese mici semne care aveau incet incet sa dispara. Am oprit tratamentul din simplul fapt ca incepusem sa cedez nervos si psihic. Nimic numai era pe placul meu, plangeam tot mai des, asta au fost unele dintre reactiile adevrse ale pastilelor..
Acum la doua luni de la oprirea tratamentului fata mea e la fel ca la inceput, poate si mai rau. Ma uit in oglinda si imi vine sa plang, pur si simplu ma ingrozesc.
Citind articolul tau primul lucru care l-am facut a fost sa fug repede la banca sa pun banuti pe card si sa comand Clearogen. Acum astept cu nerabdare sa primesc pachetul, incep tratamentul si poate reusesc dupa mari eforturi si cu Ajutorul Lui Dumnezeu sa scap de acest cosmar numit acnee..
Cam aceeasi poveste este si la mine. De 8 ani de zile ma lupt cu acneea. Nici pana in prezent nu am gasit ceva care sa zic wow !
Am apelat la zeci de medici din tara si din strainatate, am apelat la sute de creme asa zise miraculoase care nu faceau nimic altceva decat sa imi inrautateasca situatia, am aplelat la sute de leacuri babesti si nimic, pana am zis ca este momentul sa risc si sa incep celebrul tratament cu Roaccutane.. toate bune si frumoase primele luni se vedea destul de clar diferenta si ajunsesem ca cred ca fata mea poate redeveni la normal.. Dupa 5 luni de tratament totul era ok, ramasese mici semne care aveau incet incet sa dispara. Am oprit tratamentul din simplul fapt ca incepusem sa cedez nervos si psihic. Nimic numai era pe placul meu, plangeam tot mai des, asta au fost unele dintre reactiile adevrse ale pastilelor..
Acum la doua luni de la oprirea tratamentului fata mea e la fel ca la inceput, poate si mai rau. Ma uit in oglinda si imi vine sa plang, pur si simplu ma ingrozesc.
Citind articolul tau primul lucru care l-am facut a fost sa fug repede la banca sa pun banuti pe card si sa comand Clearogen. Acum astept cu nerabdare sa primesc pachetul, incep tratamentul si poate reusesc dupa mari eforturi si cu Ajutorul Lui Dumnezeu sa scap de acest cosmar numit acnee..
gabriela, imi pare rau ca nu ai citit toate cele 3 pagini ale acestui subiect, altfel ai fi vazut ca nimeni din cei de aici nu au scris ca s-ar fi vindecat cu acest tratament... eu insumi am fost ff emotionat citind cele scrise de mr nick si am cautat produsele (toate 3) in final le-am gasit distribuite de o firma din moldova le-am comandat si am inceput tratamentul insa nu au avut absolut nici un efect...la inceput s-a parut ca se mia diminueaza putin dar apoi au revenit f puternic piele a devenind de la ele f rosie dupa utilizare. am cerut parerea si ajutorul celor de la care le-am luat si lui nick insa nici daca am folosit o cantitate mai mica nu a ajutat la nimic asa ca desi de abia comandasem al 2 lea set le-am aruncat. Pacat ca unii fac bani frumosi din suferintele altora. Incearca sa faci un tratamentde 10-12 zile cu antibioticul care ai observat ca da rezultatele cele mai bune urmand ca apoi sa iei doaza minima ptr cat poti mai mult. Lasa pielea (agresata de la atitea tratamente "minune" ) sa-si revina folosinf doar produse naturale gen argila, spal-o o singura data pe zi...lasa-i timp sa-si revina singura. Eu am facut 41 de ani si astea sunt concluziile la care am ajuns dupa ani de tratamente, cu cat freci pielea mai mult sau ii aplici mai multe "tratamente" cu atat devine mai rau, las-o sa respire si va arata mult mai bine..
Gabriela c doză de roaccutane ai folosit? Eu am urmat tratamentul si nu mai am probleme.inainte de asta am făcut tratament cu clearogen, comandat din Anglia si nu a functionat, dar la fel ca si la roaccutane in primele 10 zile era măcel pe fata mea...
Buna ziua doamna/domnule Pepsodent!
In mare parte am citit cam toate comentariile. Pana acum am cheltuit mii de euro pe toate cremele si tratamentele ce mai conteaza 95€ in minus. Trebuie doar sa incerc. Nu am de unde sa aflu niciodata daca mie mi-ar face bine sau nu daca nu incerc. Nu toti avem probleme identice deci eu inca mai trag o speranta :)
Oricum v-a multumesc pentru sfaturi !
O zi buna incontinuare !
In mare parte am citit cam toate comentariile. Pana acum am cheltuit mii de euro pe toate cremele si tratamentele ce mai conteaza 95€ in minus. Trebuie doar sa incerc. Nu am de unde sa aflu niciodata daca mie mi-ar face bine sau nu daca nu incerc. Nu toti avem probleme identice deci eu inca mai trag o speranta :)
Oricum v-a multumesc pentru sfaturi !
O zi buna incontinuare !
Buna ziua Cristi !
La inceput am luat de 15 o data pe zi, apoi dimineata si seara si incet incet am trecut la 30.
La inceputul tratamentului eram mult mai rau ca inainte. Ziceam ca e explozie pe fata mea, dar incet incet mi-am revenit!
Mult succes ! Sper sa ai rezultatele care le astepti.
La inceput am luat de 15 o data pe zi, apoi dimineata si seara si incet incet am trecut la 30.
La inceputul tratamentului eram mult mai rau ca inainte. Ziceam ca e explozie pe fata mea, dar incet incet mi-am revenit!
Mult succes ! Sper sa ai rezultatele care le astepti.
Gabriela, eu am facut tratament 6 luni cu 50 mg pe zi din prima până în ultima si nu mai am probleme.si eu am incercat tot ce se putea.Am mai făcut tratament 3 luni cu doza 15, 20 si 30 ultima lună.a avut efect dar nu mult timp, după ce l-am terminat in scurt timp a aparut iar.repetă programul cu doza de 50, ia protector hepatic si tine regim o perioadă(nu mănânci multe dulciuri sau chestii care cresc colesterolul).Eu nu fac reclama la nici un produs, doar iti dau un sfat.Succes
Eu mi-am tratat acneea cu ajutorul ceaiului de brusture.
Atentie cand cumparati Clearogen daca aveti probleme mai grave. Este mult mai bun si mai eficient Clearogen cu benzoil. Este si varianta cu sulf dar e mult mai slaba recomandata pt un ten mai sensibil deci nu este foarte puternic fiind mai bland cu tenul.Eu am folosit ambele variante benzoil si sulf. dar cel cu benzoil ma ajutat enorm de mult si m-am tratat dar am folosit o perioada mai lunga ca sa scap de ea. Am cumparat din Romania de pe siteul -----*. dar trebuie sa tii si un regim alimentar. adica sa renunti la paine in primul rand care contine gluten si toate produsele care contine gluten mancare sa fie proaspata si mai putin cu dulciurile. Si eu m-am chinuit foarte mult timp cu acneea am incercat tot felul de tratamente zineryt vaccinuri pentru acnee pastile tratament de la dermatolog si nu am avut rezultate
(* modificat de admin)
(* modificat de admin)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 51Acnee - Am urmat mai multe tratamente in acest timp insa fara succes
- 18Acnee
- 4acnee pe cap
- 4Acnee - tratamente fara rezultate
- 32Cosuri purulente, inestetice, care dau o stare de mancarime.
- 12acnee de vreo 5 ani
- 8acneea dispare vreodata?
- 65Compatibilitate Derma Magic - Brevoxyl? Raspuns URGENT, va rog!
- 4acnee de toate felurile
- 6am intrerupt anticonceptionalele si m-am umplut de cosuri pe fata
- 10Melleva 35 - acnee
- 9efectele doxicilinei
- 5cosuri pe fata, umeri si brate
- 3Acnee aparuta brusc
- 1Acneea nu raspunde la tratament
- 4Cosuri in carne, dureroase, in zona barbiei.
- 0Caut dermatolog pentru acnee in Iasi
- 1A folosit cineva Nonacne pentru tratarea acneei?
- 3Pro/contra tratament IPL împotriva acneei
Mai multe informații despre: acneea tratament pentru acnee
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: