ROmedic Cabinete medicale Bucuresti Cabinete Dependență & toxicologie Dependență & toxicologie Bucuresti

Sprijin in problemele de comunicare cu copilul

Sprijin in problemele de comunicare cu copilul
Autor: Dr Rares Ignat - psihoterapie de cuplu si familie
Ca si parinte al unei fete, ce acum tocmai a iesit din adolescenta, am trecut si eu prin toate etapele de educare a unui copil. Detin la ora actuala destula experienta pentru a va sprijini in depasirea dificultatatilor copilului de a se integra corespunzator in viata scolara, in depasirea problemelor generate de ‘rasfatul’ celui mic, de neastamparul lui permanent sau dimpotriva, de faptul ca e prea retras sau prezinta un dezinteres pentru socializare.

In aceste cazuri pot sa va sprijin sa identificati care sunt radacinile problemelor si vom cauta impreuna activitati care sa puna mai bine in valoare potentialul copilului si al familiei.

Uneori psihoterapeutul este consultat si atunci cand in familie exista un secret iar cresterea copilului face destul de probabila dezvaluirea lui si anumite consecinte legate de aceasta. In aceste situatii putem sa evaluam cum vedeti rezolvarea acestei situatii in viitor.

Legat de subiectul comunicarii cu copilul mai jos sunt si cateva postari personale de pe blogul www.psihoterapiefamilie.ro

Dr Rares Ignat - psihoterapie pentru depasirea obstacolelor din viata de viata familiala si profesionala - mobil: 0724232893 - wings.romania@gmail.com

Rasfatul: educarea copilului se face in echipa
Tu stii cum prefera sa invete copilul tau?
Parintii pot fi buni coterapeuti in anxietatile copiilor
Cat de bine ne descurcam cu minciuna?
 
Programare