7 motive pentru care să alegi CuraLin ca alternativă naturală în tratamentul diabetului
Autor: Advertorial oferit de Curalife.ro
Ce este DIABETUL de TIP 2?
Diabetul de tip 2 este o afecțiune cronică ce afectează modul în care organismul metabolizează glucoza.Glucoza este sursa principala de energie a organismului însă, pentru a putea fi utilizată, ea trebuie sa pătrundă in celule. Acest lucru se realizează cu ajutorul insulinei, un hormon secretat de pancreas, care are rolul de a menține nivelul glucozei în sânge in limitele normale.
Diabetul începe să își facă simțită prezența atunci când pancreasul nu produce destulă insulină sau chiar deloc, ori atunci când insulina nu este folosită corect și cantitatea de glucoză din sânge atinge un nivel periculos.
De ce este DIABETUL atât de periculos?
Excesul de glucoză în fluxul sangvin poate provoca probleme grave de sănătate pe termen scurt și lung: vedere încețoșată și orbire, afectarea nervilor sau neuropatie, o senzație de furnicături constante la nivelul membrelor, complicații ale membrelor exterioare ce culminează cu amputări ale membrelor, afecțiuni ale rinichilor, ficatului și pancreasului și chiar risc de accident vascular cerebral.CARE SUNT SIMPTOMELE DIABETULUI?
Diabetul de tip 2 poate fi complet asimptomatic mult timp. Simptomele frecvente sunt:-urinare frecventă
- sete excesivă
- senzație constantă de foame
-vedere încețoșată
-oboseală
-neuropatie
-respirație urât mirositoare
MITURI DESPRE diabet
Pe tema diabetului, probabil mai mult decât in cazul altor afecțiuni, circulă o serie de mituri. Iată care sunt cele mai frecvente si care sunt explicațiile științifice de care să ții cont.
“Diabetul vine din zahăr”
Diabetul nu provine din zahăr. Diabetul se dezvoltă atunci când corpul tău nu mai este capabil să producă sau să utilizeze insulină, astfel încât zahărul pe care îl consumi nu poate fi transformat în energie sau grăsime și este reținut în corp.
“Dacă ai diabet trebuie să mănânci doar alimente speciale”
Majoritatea alimentelor considerate sănătoase, pot crește nivelul glucozei și nu oferă niciun beneficiu diabeticilor. Este recomandat ca diabeticii să aibă o dietă sănătoasă, cu conținut scăzut de grăsimi saturate.
“Insulina vindecă diabetul”
Diabetul nu se vindecă. Insulina oferă corpului o doză suplimentară de hormon, deoarece nu este capabil să producă suficientă singur.
“Dacă ai diabet, trebuie să iei medicamente”
Mulți diabetici sunt capabili să-și gestioneze situația doar prin schimbarea dietei și a stilului de viață. Există, de asemenea, produse naturale pentru a va îmbunătăți răspunsul glicemic.
CARE SUNT TRATAMENTELE PENTRU DIABETUL DE TIP 2?
Tratamentul pentru diabet include medicamente orale: metformină, sulfoniluree, agoniști GLP1, inhibitori DPP4, inhibitori SGLT2 și medicamente injectabile: injecțiile cu insulină care sunt utilizate când nivelul glucozei din sânge este foarte mare și nu poate fi controlat cu medicamente orale.
Medicamentele de sinteză sunt adesea însoțite de efecte secundare precum: constipație, insuficiență cardiacă, dureri de cap, insuficiență pancreatică, infecții, colesterol mărit în cazul medicamentelor orale și roșeață, umflături, mâncărime, creștere în greutate, tuse șuierătoare, amețeală, vedere neclară, puls mărit, crampe musculare, în cazul medicamentelor injectabile.
Din fericire, există modalități naturale de gestionare a diabetului care sunt sigure, eficiente, și simple, la îndemâna oricui. Studiile arată că glicemia poate fi ținută sub control prin modificări ale stilului de viață, o alimentație sănătoasă și exerciții fizice regulate. Unii diabetici își folosesc diagnosticul ca o oportunitate de a deveni mai sănătoși decât au fost vreodată!
CE AR TREBUI SĂ MĂNÂNC?
Nu există o dietă universală pentru diabet.
Va trebui să experimentezi consumând anumite alimente, iar apoi să verifici glicemia la 2 ore după masă, pentru a afla ce funcționează pentru tine.
Cu toate acestea, există câteva recomandări pentru început:
- Consumă carne slabă, carne de pui sau pește.
- Alege legume cu frunze, cartofi dulci și garnituri de legume cu un indice glicemic scăzut
- Bea apă, ceai neîndulcit și savurează cafeaua fără lapte și zahăr
- Alege fructe proaspete, legume și nuci pentru gustări
- Limitează consumul de alcool
O alimentație sănătoasă nu înseamnă să renunți la majoritatea alimentelor din dieta ta, trebuie doar să le înlocuiești cu alimente sănătoase, benefice pentru corpul tău.
MIȘCARE ȘI SPORT
Toate formele de exerciții fizice sunt bune pentru persoanele cu diabet. Exercițiile fizice îți pot reduce glicemia, îți pot îmbunătăți sănătatea inimii, pot reduce stresul și îți pot oferi mai multă energie.
Trebuie doar să faci mișcare!
Un alt motiv pentru a face mișcare în mod regulat este pierderea în greutate care este una dintre cele mai bune modalități prin care îți poți reduce nivelul glicemiei pe termen lung.
MODIFICĂRI ALE STILULUI DE VIAȚĂ
Diagnosticul de diabet nu ar trebui să te sperie, consideră-l o oportunitate de a-ți schimba stilul de viață și de a deveni mai sănătos și mai fericit decât ai fost vreodată! Iată câteva sfaturi utile pentru a adopta un stil de viață complet nou și pentru a gestiona diabetul în mod natural.
Fii pozitiv
Gândirea pozitivă și umorul în viața de zi cu zi eliberează hormonii fericirii, scad stresul și reduc valorile glicemiei.
Încearcă să pierzi în greutate
Pierderea câtorva kilograme poate îmbunătăți semnificativ modul în care corpul tău procesează glucoza.
Renunță la vicii
Renunțarea la vicii precum fumatul, alcoolul ajută sensibilitatea la insulină, scăzând glicemia.
Fă cunoștință cu prieteni noi
Alătură-te unei comunități online de diabet, precum Împreună putem învinge Diabetul pe Facebook unde mii de diabetici se ajută și se sprijină reciproc 24/7.
Documentează-te
Află cât mai multe informații despre diabet pentru a-i înțelege simptomele și modalitățile de gestionare.
Folosește suplimente alimentare
Formulele ayurvedice folosesc rețete pe bază de plante pentru a crea un echilibru holistic în interiorul corpului. Prin urmare, scopul lor este îmbunătățirea sănătății și stării de bine. Există numeroase suplimente alimentare ayurvedice care pot susține funcția sănătoasă a pancreasului, ficatului și splinei și suplimente de specialitate formulate special pentru persoanele cu diabet care promovează un nivel echilibrat și sănătos al zahărului din sânge prin susținerea sensibilității la insulină și a metabolismului glucozei.
Află tot ce trebuie să știi despre diabet și modalitățile naturale de gestionare a acestuia accesând site-ul https://curalife.ro.
CuraLin – O soluție naturală pentru reglarea glicemiei
CuraLife este o companie înființată in Israel care a dezvoltat o alternativă naturală, progresivă și cu acțiune rapidă, care ajută persoanele cu diabet să mențină un nivel echilibrat al glicemiei.
CuraLin este un supliment alimentar 100% natural care ajută la menținerea nivelului normal al glucozei sanguine ca parte a unui stil de viață sănătos. Studiile clinice arată ca promovează un răspuns glicemic sănătos și o sensibilitate sănătoasă la insulină. Se bazează pe o rețetă ayurevedică de generația a 7-a susținută cu cele mai moderne științe și tehnologii.
7 MOTIVE PENTRU CARE SĂ ALEGI CURALIN CA ALTERNATIVĂ NATURALĂ ÎN TRATAMENTUL DIABETULUI
✓ Asigură un nivel sănătos și echilibrat al zahărului din sânge
✓ Îmbunătățește funcția celulelor pancreatice sănătoase
✓ Crește sensibilitatea la insulină și producția de insulină
✓ Limitează absorbția zaharurilor și a altor carbohidrați
✓ Îmbunătățește digestia și metabolismul
✓ Crește nivelul zilnic de energie
✓ Reduce pofta de zaharuri si alți carbohidrați
INGREDIENTELE CURALIN
CURCUMA LONGA (TURMERIC):
✓ Susține sensibilitatea la insulină
✓ Promovează un sistem imunitar puternic
✓ Menține un nivel echilibrat al glucozei
GYMNEMA SYLVESTRE:
✓ Reduce pofta de zahăr și carbohidrați
✓ Încurajează eliberarea sănătoasă de insulină
✓ Promovează o rată sănătoasă de absorbție a carbohidraților
AMLA
✓ Promovează niveluri stabile de glucoză în sânge
✓ Îmbunătățește starea generală
✓ Ajută pancreasul
BITTER MELON (PEPENE AMAR)
✓ Promovează sensibilitatea la insulină
✓ Sprijină absorbția celulară a glucozei
✓ Promovează funcția fiziologică sănătoasă în celulele pancreatice deteriorate
SWERTIA CHIRATA
✓ Sprijină eliberarea sănătoasă a insulinei din pancreas, absorbția glucozei din sistemul digestiv și metabolismul intracelular al glucozei
TRIGONELLA FOENUM GRAECUM (SCHINDUF)
✓ Îmbunătățește capacitatea pancreasului de a produce și elibera insulina
✓ Susține o rată sănătoasă de absorbție a carbohidraților
SYZYGIUM CUMINI
✓ Promovează nivelurile sănătoase de glucoză în repaus alimentar printr-un rezervor de macromolecule de glucoză
✓ Susține funcția hepatică sănătoasă
PICRORHIZA KURROA
✓ Promovează sănătatea ficatului și splinei
✓ Susține toleranța la glucoză
✓ Ajută la menținerea unei greutăți sănătoase
TINOSPORA CORDIFOLIA
✓ Susține secreția de insulină
✓ Inhibă gluconeogeneza și glicogenoliza, regulând astfel glucoza din sânge
CINNAMOMUM VERUM (SCORȚIȘOARĂ)
✓ Promovează metabolismul celular al glucozei
✓ Ajută la menținerea unui nivel echilibrat de glucoză
CuraLin conține cantități reduse din fiecare plantă utilizată. Așadar, riscul de efecte adverse este aproape inexistent. Toate aceste plante combinate, funcționează eficient pentru a îmbunătăți controlul glicemiei.
CURALIN ESTE POTRIVIT PENTRU MINE?
Zeci de mii de diabetici folosesc deja CuraLin ca formă primară de întreținere sănătoasă a glicemiei. Cu 10 ingrediente naturale testate clinic, CuraLin este suplimentul care te poate ajuta să te bucuri la maximum de evenimentele vieții.
POT FOLOSI CURALIN ÎMPREUNĂ CU MEDICAMENTELE PRESCRISE?
CuraLin este pe piață de 4 ani, este vândut în peste 55 de țări și este utilizat zilnic de zeci de mii de diabetici din întreagă lume. Nu au fost raportate interacțiuni cu alte medicamente.
ESTE SIGURĂ UTILIZAREA CURALIN?
CuraLin este un produs pe bază de plante 100% natural, cu un profil de siguranță favorabil. Studiile clinice au arătat că 99 % dintre utilizatorii CuraLin se simt în siguranță luând acest supliment și nu au fost raportate efecte secundare. Consultă medicul înainte de a începe să folosești CuraLin sau orice alt supliment.
LA CE REZULTATE AR TREBUI SĂ MĂ AȘTEPT DE LA CURALIN?
Mulți utilizatori raportează că au observat rezultate pozitive în primele câteva săptămâni de utilizare și medicii lor au fost mulțumiți de rezultatele controalelor după 3 luni de utilizare. De asemenea, utilizatorii CuraLin raportează o îmbunătățire a calității somnului, a nivelului zilnic de energie și o gestionare mai ușoară a greutății.
CUM AR TREBUI SĂ FOLOSESC CURALIN?
Recomandarea generală este 1-2 capsule după fiecare masă, mic dejun, prânz și cină (înainte de a merge la culcare). 1 capsulă după fiecare masă este recomandată persoanelor cu un nivel mediu zilnic al glicemiei sub 144 mg/dl și 2 capsule după fiecare masă pentru persoanele cu un nivel mediu zilnic al glicemiei mai mare de 144 mg/dl. Îți recomandăm să îți monitorizezi zilnic nivelul glicemiei atunci când utilizezi CuraLin, pentru a-ți urmări progresul.
DE UNDE POT CUMPĂRA CURALIN?
Puteți achiziționa CuraLin pe site-ul https://curalife.ro sau în farmacii și magazinele de produse naturiste. Prețul este de 289 lei flaconul cu 180 de capsule și 189 lei flaconul cu 90 capsule.
Informații detaliate despre suplimentul alimentar CuraLin găsiți aici: https://curalin.curalife.ro
Copyright ROmedic: Articolul se află sub protecția drepturilor de autor. Reproducerea, chiar și parțială, este interzisă!
- Implant silicon sani
- Pentru cei cu anxietate si atacuri de panica FOARTE IMPORTANT
- GRUP SUPORT PENTRU TOC 2014
- Histerectomie totala cu anexectomie bilaterala
- Grup de suport pentru TOC-CAP 15
- Roaccutane - pro sau contra
- Care este starea dupa operatie de tiroida?
- Helicobacter pylori
- Medicamente antidepresive?
- Capsula de slabit - mit, realitate sau experiente pe oameni