ROmedic Cabinete medicale București Cabinete Nutriție și dietetică Nutriție și dietetică București

Vidatox 30 CH, medicament homeopatic cubanez in cancer

Vidatox 30 CH, medicament homeopatic cubanez in cancer
Autor: Oncoterapeut

 

 

 

 

     In Asia si America Latina veninul de sarpe si scorpion are o traditie indelungata in medicina naturista. De zeci de ani Cuba utiliza un produs din venin de scorpion (Vidatox ambalaj verde) pentru eradicarea bolilor infectioase, iar in urma cu cativa ani a creat un medicament homeopat oncologic Vidatox in ambalaj maro, cu structura moleculara tintita in combaterea cancerului.

Vidatox 30 ch brown a devenit deja o legendă de renume mondial datorită performanței sale dovedite în lupta împotriva cancerului (este primul produs cercetat și analizat temeinic al anumitor tipuri de veninuri și efectul lor atac si degradare asupra celulelor canceroase din lume).

     Aplicarea acestor tipuri de produse în lupta împotriva cancerului și tratamentul acestuia a început în 1991. Apoi, echipa de cercetare a dovedit mai întâi că veninul scorpionilor din specia Leirus Quinquestriatus avea atât efect antitumoral, cât și capacitatea de a inhiba creșterea celulelor tumorale și metastatice. Studii clinice publicate si informatii complete gasiti pe www.vidatoxcuba.ro

    În Cuba, aceste rapoarte de cercetare au trezit un anumit interes științific pentru scorpionul albastru „nativ” din specia Rhopalurus Junceus – veninul său a fost folosit pe insulă ca agent terapeutic la începutul secolului al XIX-lea.

     După ani de cercetări și analize ample, Vidatox brown apare ca o oportunitate suplimentară aprofundată și dovedită de a lupta împotriva patologiei neoplazice.

     Există 32 de specii și subspecii de scorpioni în Cuba, dar numai veninul de Rhopalurus Junceus este folosit în medicina tradițională cubaneză.

     Vidatox 30 CH  este denumirea comercială sub care este înregistrat un produs natural derivat din veninul speciei scorpion Rhopalurus Junceus. Produsul este conceput ca un adjuvant în tratamentul patologiei cancerului și ameliorarea durerii. Este usor de recunoscut avand ambalajul de culoare brown (maro).

    Decizia de a produce produsul este luată la finalizarea unui proiect de cercetare de 15 ani privind determinarea caracteristicilor scorpionului albastru și evaluarea opțiunilor acestuia pentru sprijin suplimentar pentru a inhiba procesul malign și pentru a susține și îmbunătăți calitatea vieții pacienților cu cancer. Este un remediu ce a confirmat si de aceea a devenit cunoscut la nivel mondial.

     Din fericire, Vidatox 30 CH brown este o sansa la viata pentru bolnavul oncologic!

 
Programare