ROmedic Cabinete medicale București Cabinete Medicină alternativă și naturistă Medicină alternativă și naturistă București

Alimentatia bolnavului de cancer

Alimentatia in cancer - Alimente anticancer - Alimentatia anticancer Alimentatia bolnavilor de cancer
 
 
 

Alimentatia in cancer înainte, în timpul și după tratament vă poate ajuta să vă simțiți mai bine și să rămâneți la un nivel optim de calitate a vietii. Cancerul și tratamentul alopat al acestuia provoaca deseori probleme care pot face ca alimentația să fie dificilă sau sa nu fie cea eficienta.

Toti bolnavii oncologici au nevoie de terapii alternative  care au confirmat si alimentatia anticancer personalizata, iar aceste informații de specialitate vă pot ajuta mai mult decat puteti realiza. Consumul de alimente anticancer este cofactor de vindecare si element determinant pentru prevenirea recidivelor sau diminuarea procesului de crestere a tumorilor, coroborate cu terapii alternative cancer de maxima eficienta. Ambele cresc speranta de viata cu mult peste asteptari!

Iata ce am descoperit…Celulele canceroase pot fi infometate si eliminate din corpul tau, si totul poate fi facut intr-un mod natural si sanatos, care nu se bazeaza pe doze mari de citostatice sau radiatii.

Alimentatia in cancer  este una dintre solutii. Schema personalizata se intocmeste tinand cont de diagnostic, medicatie, afectiuni conexe, stil de viata, istoric personal medical s.a.

Toate tratamentele împotriva cancerului constipă. O persoană constipată nu elimină toxinele. De fapt, toxinele, inclusiv citostaticele, sunt recirculate prin organism anii in sir, expunând astfel pacienții la efecte secundare devastatoare din nou și din nou. Stii cum sa rezolvi aceasta veritabile provocare? Cunosti care sunt alimentele anticancer?

Unele alimente sunt proinflamatoare, altele nu. Unele hranesc cancerul, altele sustin vindecarea. Stii sa faci diferenta intre ele?

Daca doresti sa iti construim un plan nutritional personalizat care alcalinizeaza, detoxifica, mareste oxigenarea celulara…nu ezita.

Informatii detaliate gasiti accesand: https://terapeutbrinzoisilviu.ro/tipuri-terapii-alternative/alimentatia-in-cancer/

 
Programare