ROmedic Cabinete medicale Bistrita Cabinete Proctologie Proctologie Bistrita

Cel mai performant RMN din Bistrita la Policlinica Noua Sanovil

Cel mai performant RMN din Bistrita la Policlinica Noua Sanovil
Cel mai perfomant aparat de Rezonanta Magnetica Nucleara din judetul Bistrita - Nasaud functioneaza in cadrul centrului de imagistica de la Policlinica Noua Sanovil Bistrita. RMN -ul General Electric Signa Explorer 1,5T EX este un model de ultima generatie, produs in anul 2016 si are caracteristici unice care ii confera posibilitatea de oferi imagini de o calitate exceptionala.
Centrul de imagistica de la Policlinica Noua Sanovil din Bistrita detine si un Computer Tomograf Siemens Somatom Emotion 16 slice , aparat de Radiologie digitala Siemens, Mamografie digitala si Osteodensitometrie DXA , toate acestea fiind de o utilitate deosebita in a oferi informatii medicului dvs. pentru stabilirea unui diagnostic corect si complet.
Interpretarea imaginilor obtinute se face de catre medicii nostri radiologi:
As. Univ. Dr. Adrian Hrusca - Medic specialist Radiologie-Imagistica Medicala;Doctor in Stiinte Medicale;Competenta in Computer Tomografie
Dr. Sipos Serenella - Medic specialist Radiologie si Imagistica, Competenta Computer Tomografie , Competenta Senologie-Mamografie
Dr. Vasilescu Dan - Medic specialist Radiologie si Imagistica medicala, Competenta ecografie de sold copii
Competenta in Imagistica prin Rezonanta Magnetica
Realizam explorari gratuite prin contractul nostru cu Casa de Asigurari in limita fondurilor disponibile si cu programare prealabila.
Telefon Policlinica Noua Sanovil Bistrita : 0263 701 701 ; 0263 701 702 ; 0752 196 877 .