Zona zoster
Buna ziua, in urma cu șase ani am fost diagnosticata cu zona zoster pe os, mai exact la clavicula stânga.Am făcut un RMN și in urma acestuia mi sa pus acest diagnostic de un medic internist.Am urmat tratamentul și am scăpat de dureri.Acum problema este că, in urma cu o luna am la încheietura aceleiași mâini niste dureri groaznice.Am luat aciclovir și a la nerv dar fara nici un efect. Întrebarea este, poate sa reapară ? Și ce as putea lua, ?.Mulțumesc.
3 comentarii
Buna ziua,
Imi pare rau sa va contrazic, dar zona zoster NU se localizeaza pe os, ci pe traiectele unor nervi.
Nu va sfatuiesc sa luati medicamente anti-virale fara recomandarea expressa si punctuala a unui infectionist. Veti avea grave consecinte.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Institutul Piciorului
Imi pare rau sa va contrazic, dar zona zoster NU se localizeaza pe os, ci pe traiectele unor nervi.
Nu va sfatuiesc sa luati medicamente anti-virale fara recomandarea expressa si punctuala a unui infectionist. Veti avea grave consecinte.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Institutul Piciorului
Mulțumesc frumos, dar nu știu cărui medic să mă adresez, infecționist, ortoped pt că durerea mai cedează la antinflamatoare dar revine cum trece efectul
Zona zoster apare pe piele sub forma unor ulceratii f f dureroase, la nivelul unor zone, intercostale, faciale, cap si altele, aceasta nu prea se trateaza, inca nu s-au gasit tratamente pt vindecare, eu am avut acum 40 de ani ( zona zoster oftalmica, a fost groaznic ) de atunci, permanent se manifesta la shimbarile meteorologice, prin mincarimi si dureri, de regula aceasta presemnalizeaza alte afectiumi mult mai grave, din cauza scaderii imunitatii organismului. Probabil dvs aveti probleme reumatice, mergrti la medicul de familie si reumatolog.
Deci nu apare pe oase asa cum spune domnul doctor si nu trebue RMN pt asta ca e vizibil pe piele.
Deci nu apare pe oase asa cum spune domnul doctor si nu trebue RMN pt asta ca e vizibil pe piele.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Zona zoster si sarcina (23 saptamani)
- 9dureri de picior
- 6zona zoster - un tratament rapid...
- 4riscuri zona zoster in sarcina
- 10zona zoster si ptr.ORL (cu urechea stanga nu aud)
- 5Tratament naturist pt zona zoster
- 1complicatie...zona zoster
- 3dermatita de contact sau zona zoster?
- 3zona zoster
- 0zona zoster
- 0Nu am facut varsat de vant.Ma pot infecta de la zona zoster?
- 1Zona zoster - Rp
- 0Durerea post zoster
- 0Zona Zoster urmari
- 0Durere post zosteriana.
- 0Zona Zoster
- 1Zona Zoster - leziunile s-au extins in zona genitala
Mai multe informații despre: Zona Zoster
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: