Zgomot toracic
In primul rand, Buna ziua! Problema mea a inceput acum 3 saptamani cand intr-o noapte am tinut geamul deschis iar a doua zi m-a luat durerea de coloana. Am stat cu durerea acesta vreo 4 zile timp in care mi-am contiunat activitatea sportiva crezand ca poate imi va trece, insa in timpul orei de sport am constat ca in momentul in care imi rotesc toracele dintr-o parte in alta, se aude un suflu ca si cum ceva ar apasa pe plamani fapt care m-a facut sa merg la medic acesta constatand ca nu este nimic grav am facut o radiografie unde s-a constat o pneumonie interstitiala si mi s-a administrat zinat 5 zile de 500 mg de doua ori pe zi si mi-a administrat vilmovo si mydocalm cu care mi-am revenit nu ma mai doare spatele insa am ramas cu acest suflu care mai tarziu am constat ca in momentul in care imi tin respiratia sau cad elimin aerul din plamani si ma rotsec se aude ca si cum doua oase s-ar freca. Tin sa precizez ca dureri mai am in momentul cand apas coloana in partea cervicala insa imi trece. As vrea sa stiu daca este ceva grav, sa ma ingrijorez sau v-a trece cu timpul.Multumesc anticipat!!!!
Am 56 kg la 1.56, 22 ani.
Am 56 kg la 1.56, 22 ani.
1 comentarii
Hristos a Înviat! Dacă nu aveți alte simptome și nu vă limitează activitatea de rutină atunci cel mai probabil va dispărea de la sine. Poate fi un simptom restant în urma pneumoniei. Puteți face și o spirometrie pentru evaluarea funcției pulmonare și dacă totul este normal atunci nu aveți de ce să vă îngrijorați. O seară liniștită!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 0Pneumotorax in urma cu 7 ani, ma jeneaza locul unde a fost tubul si sus la umar
- 2Baiatul meu de 1 an si 9 luni, haraie pe nas de o luna și o saptamana
Mai multe informații despre: zgomote in timpul respiratiei
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: