Zgomot din piept
Buna ziua.
Am 18 ani si de o săptămâna am observat un zgomot ciudat in zona pieptului, dar doar in timpul miscarii corpului. Dacă respir normal, nu se aude nimic. Dacă fac anumite mișcări din umeri sau din torace se aude un suflu din interior care pare sa iasă pe gura, daca imi tin respiratia si fac acelasi miscari din umeri se aude un vajiit al pieptului. Daca respir normal fara miscari totul este in regula, nu am acea haraiala, sau zgomot mecanic... Ce poate fi? Țin sa precizez ca primăvara am alergii la diferite plante si lucruri. Poate fi si aceasta o cauza ?
Va multumesc.
Am 18 ani si de o săptămâna am observat un zgomot ciudat in zona pieptului, dar doar in timpul miscarii corpului. Dacă respir normal, nu se aude nimic. Dacă fac anumite mișcări din umeri sau din torace se aude un suflu din interior care pare sa iasă pe gura, daca imi tin respiratia si fac acelasi miscari din umeri se aude un vajiit al pieptului. Daca respir normal fara miscari totul este in regula, nu am acea haraiala, sau zgomot mecanic... Ce poate fi? Țin sa precizez ca primăvara am alergii la diferite plante si lucruri. Poate fi si aceasta o cauza ?
Va multumesc.
2 comentarii
Nu e încă primăvară. Mergeți la medic. Poate fi pneumotorax care la rândul lui e cauzat de o multitudine de boli.
Buna, am aceeasi problema.Se rezolva de la sine?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Intepaturi piept, raceala, bronsita
- 2Inspiratie scurta
- 0Durere toracica persistentă de mai bine de 1 lună și tuse
- 1Radiografie pulmonara
- 0Bronhoscopie
- 2Astm.bronsic si rinita vasomotorie
- 2Pediatrie - Bebeluș de 11 luni diagnosticat cu laringita acuta
- 1Rezultat radiografie.
- 1Fetița 13 ani probleme cu respirația
- 1Senzatie de disconfort partea stanga cutia toracica