Zbaterea ochiului!!
Buna ziua!Am 22 de ani si am o problema si nu stiu care ii este cauza si care ar putea fii solutia. De o saptamana mi si zabate ochiul stang incontinuu, problema aceasta este si vizibila incat si ceilalti vad cum se zabte..in plus a adevenit si agasanta. Pe langa aceasta am dureri de cap apasatoare...are vreo legatura cu problema de la ochi? va rog sa imi raspundeti ca sa stiu ce masuri sa iau.Va multumesc anticipat:*
4 comentarii
buna, eu zic ca durerea de cap ti se trage de la ochii, sfatul meu e sa mergi cat poti de repede la un medic, pentru ca asa afli cu exactitate care e problema, in cazuri de gunul asta nu poti da cu presuppusul.
multumesc frumos!Numa ca eu sunt in alta localitate, sunt sundenta in alt oras si nu am medic de familie..unde m'as putea duce? la ce fel de medic?multumesc cristina:*
eu zic sa mergi la un medic oftalmolog, te interesezi de ce cabinete sunt si mergi, nu pierde timpul pt ca sanatatea e pe primul loc !
nu am mai reusit sa ajung...am luat calciu si magneziu..si am reusit in sfarsit sa ma odishnesc. Intrucat sunt studenta dorm foarte putine ore pe noapte...invat prea mult si ma consum. Somn, relaxare..cred ca este medicamentul cel mai bun. o sa ma duc si la medic intrucat durerea de cap nu a plecat...e insistenta dar macar nu se mai zbate ochiul..era o situatie agasanta:) multumesc amelia:*
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9zbateri ale pleoapelor
- 7se zbate ochiul stang
- 2se zbate ochiul stang!!!in permanenta
- 3mi se zbate ochiul drept
- 2de ce se zbate ochiul?
- 4De ce mi se zbate ochiul stang
- 1Mi se zbate ochiul drept
- 1Mi se zbate ochiul
- 0Mi se zbate pleoapa dreapta
- 1Ochiul se zbate (pulseaza)
Mai multe informații despre: Zvacnirea ochiului