Mi se zbate pleoapa dreapta
Buna seara.
Acum 2 luni am avut semi pareza faciala, pe partea stanga a fetei. Mi s a dat tratament milgama, medrol si actovegin. Acum, dupa 2 luni cu tratament si exercitii m am recuperat aproape complet. Cu cateva exceptii, au ramas unele dureri ale partii afectate, si cand imi e somn, si casc, ochiul stang mi se inchide, nu il pot tine deschis cand casc. Acum doua zile a inceput sa mi se zbata pleoapa de la ochiul stang incontinuu si am observat ca mi se zbate mai tare cand imi incordez muschii fetei. E insuportabil si se vede urat cum mi se misca pleoapa. Ce ar putea fi? Ar putea fi din cauza semiparezei? Multumesc!
Acum 2 luni am avut semi pareza faciala, pe partea stanga a fetei. Mi s a dat tratament milgama, medrol si actovegin. Acum, dupa 2 luni cu tratament si exercitii m am recuperat aproape complet. Cu cateva exceptii, au ramas unele dureri ale partii afectate, si cand imi e somn, si casc, ochiul stang mi se inchide, nu il pot tine deschis cand casc. Acum doua zile a inceput sa mi se zbata pleoapa de la ochiul stang incontinuu si am observat ca mi se zbate mai tare cand imi incordez muschii fetei. E insuportabil si se vede urat cum mi se misca pleoapa. Ce ar putea fi? Ar putea fi din cauza semiparezei? Multumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9zbateri ale pleoapelor
- 7se zbate ochiul stang
- 2se zbate ochiul stang!!!in permanenta
- 3mi se zbate ochiul drept
- 2de ce se zbate ochiul?
- 4De ce mi se zbate ochiul stang
- 4Zbaterea ochiului!!
- 1Mi se zbate ochiul drept
- 1Mi se zbate ochiul
- 1Ochiul se zbate (pulseaza)
Mai multe informații despre: Zvacnirea ochiului