xantelasme
Am ciroza biliara primitiva de vreo 4 ani si am avut colesterolul 600 si din cauza asta mi-au aparut pete(xantelasme) in jurul pleoapelor si pe palme.dar de 1 an am adus colesterolul la 200 si petele de pe palme au disparut dar au ramas cele din jurul ploapelor.ce pot sa fac?am mers la oftalmolog si mi-a spus sa le operez.dar medicul meu de la gastroenterologie care se ocupa de mine mi-a spus sa nu le operez ca oricand boala poate sa recidiveze si imi vor aparea din nou.Mentionez ca acum am toate analizele de ficat la valori normale
.Un tratament naturist, ceva, creme.Nu mai suport petele.Sunt privita ciudat de toata lumea.Cand ies in oras ma dau cu farduri sa le astup.Va rog sa ma ajutati si pe mine.Va multumesc anticipat.
.Un tratament naturist, ceva, creme.Nu mai suport petele.Sunt privita ciudat de toata lumea.Cand ies in oras ma dau cu farduri sa le astup.Va rog sa ma ajutati si pe mine.Va multumesc anticipat.
1 comentarii
Buna ziua! Si eu iti recomand cura chirurgicala a xantelasmelor, este necesara anestezie locala, iar in caz de reaparitie a lor, se poate reinterveni; numai bine
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Recomandare clinică Bucuresti
- 1La oftalmologie îți vede propriul ochi pe monitor 3D că într-o tomografie ?
- 2Microftalmie
- 3Tratamente retinopatie de prematuritate pentru adulți. Ce progrese s-au făcut?
- 0Ochelari de citit folositi pentru distanta
- 1Privire in jos, nimeni nu- mi raspunde
- 0Vedere in jos
- 1Ochelari -0, 75 si -0, 5
- 2Inlocuire cristalin artificial
- 0Reducerea dioptrii, gimnastica