Vreau o diplomă in sănătate de orice fel și oarecare doar pentru propriul ego
![Verno](/arata_img.php?img=cont_200679.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Vreau o diplomă în sănătate neapărat, facand un curs foarte ușor, nu mă refer la medic alopat cu orice curs care e floare la ureche și mai de forna care sa dea o diplomă care are legătură cu domeniul sănătății.Există așa ceva? Vreau și eu să mă cred important certificând că având cunostinte in și despre sănătate. Vorbesc serios.happy
Cum fac? Există așa ceva? Cursuri mai de forma sau super ușoare cu chestii din sănătate?
Contează mult pentru mine sa certifice așa oarecum in diploma că am cunoștințe în sănătate.Nu vreau sa fac lucruri ilegale, Doamne ferește ci doar sa am și eu o diploma de genul pentru propriul ego.
Cum fac? Există așa ceva? Cursuri mai de forma sau super ușoare cu chestii din sănătate?
Contează mult pentru mine sa certifice așa oarecum in diploma că am cunoștințe în sănătate.Nu vreau sa fac lucruri ilegale, Doamne ferește ci doar sa am și eu o diploma de genul pentru propriul ego.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 4Cum pot deveni terapeut de biorezonanta ?
- 3Pot deveni expert in legea atractiei daca..?
- 3Ce curs sa fac la instititul Eurocor?De Psihologie sau de Terapii Naturiste?
- 0Vreau sa fac 3 cursuri de sănătate de la Institutul de studii biblice Sola Scriptura
- 0Vreau sa fac un curs de sănătate în scop pur personal care sa îmi folosească în viata
- 0Qigong-ul celor 5 elemente Martie 2022
- 0Buna seara, sufar de 16 ani de tulburare depresiva anxioasa majora obsesiva
- 0Incep un curs mic informativ de nutriție și sănătate
- 0Unde pot face un curs de tehnician nutriționist în Galați??
- 0Poți studia nutriția in Galați?Există vreo opțiune/șansă?