Ce curs sa fac la instititul Eurocor?De Psihologie sau de Terapii Naturiste?
Îmi doresc foarte mult sa fac in octombrie cursul de Terapii Naturiste sau de Psihologie la Institutul de Studii prin corespondenta /la distanta Eurocor..Va rog din suflet, spuneti-mi avantajele și dezavantajele la fiecare dintre aceste doua cursuri și pe care ar fi mai avantajos și rentabil sa îl fac din toate punctele de vedere.
Mulțumesc și sper sa nu îmi ștergeți întrebarea pentru ca chiar vreau sa aflu opinii și imi doresc de 10 ani sa fac un curs la ei, ori de Terapii Naturiste ori de Psihologie.
Voi pe care l-ati face în locul meu?
Pe mine ma atrage mai mult cel de Terapii Naturiste dar eu având anxietate este posibil sa ma ajute indirect și cursul de Psihologie.Sunt indecis.
Puteți sa ma ajutați cu avantajele și dezavantajele cursurilor adică unul în detrimentul celuilalt?
Psihologie? Terapii Naturuste? Chiar nu știu încă.Le-as fade pe amândouă dar nu pot decât sa fac unul.
Costa 450 de lei cel de Terapii Naturiste și 709 de lei cel de Psihologie.
Din punctul vostru de vedere din care ies mai câștigat în viata ca si folosirea cunoștințelor în scop util și benefic?
Eu tindeam spre Terapii Naturiste v-am zis dar și Psihologia e foarte interesanta.
Chiar nu știu.
Sper ca pana în octombrie sa iau decizia cea mai buna.
Chiar vreau sa învăț lucruri noi care sa ma ajute în viata.
Mulțumesc și sper sa nu îmi ștergeți întrebarea pentru ca chiar vreau sa aflu opinii și imi doresc de 10 ani sa fac un curs la ei, ori de Terapii Naturiste ori de Psihologie.
Voi pe care l-ati face în locul meu?
Pe mine ma atrage mai mult cel de Terapii Naturiste dar eu având anxietate este posibil sa ma ajute indirect și cursul de Psihologie.Sunt indecis.
Puteți sa ma ajutați cu avantajele și dezavantajele cursurilor adică unul în detrimentul celuilalt?
Psihologie? Terapii Naturuste? Chiar nu știu încă.Le-as fade pe amândouă dar nu pot decât sa fac unul.
Costa 450 de lei cel de Terapii Naturiste și 709 de lei cel de Psihologie.
Din punctul vostru de vedere din care ies mai câștigat în viata ca si folosirea cunoștințelor în scop util și benefic?
Eu tindeam spre Terapii Naturiste v-am zis dar și Psihologia e foarte interesanta.
Chiar nu știu.
Sper ca pana în octombrie sa iau decizia cea mai buna.
Chiar vreau sa învăț lucruri noi care sa ma ajute în viata.
3 comentarii
Cred ca cel mai potrivit ar fi cel de Psihologie.
O sa ma orientez spre psihologie fiindcă am realizat ca nutritia și sportul nu vindeca nicio boala psihica dar psihologia și implicit psihoterapia pot ameliora substanțial tulburările psihice dacă e făcură corect, perseverent și personalizat.
Nu e asa ca am dreptate doamna psiholog Niculina Ciuperca?
(Scuze dacă gresesc)
O sa ma orientez spre psihologie fiindcă am realizat ca nutritia și sportul nu vindeca nicio boala psihica dar psihologia și implicit psihoterapia pot ameliora substanțial tulburările psihice dacă e făcură corect, perseverent și personalizat.
Nu e asa ca am dreptate doamna psiholog Niculina Ciuperca?
(Scuze dacă gresesc)
Țin sa menționez ca eu am mai făcut 2 cursuri prin coespondenta si online unul de Nutritie si unul de Secretele Sanatătii Biblice la Institutul Sola Scriptura, am si diplomele.
Dar la Eurocor e alt nivel.
Cred ca lupta se da între Psihologie, Terapii Naturiste și Cum sa mancam sănătos cu mari șanse sa îl fac pe cel de Psihologie fiindcă m-ar juca mai mult pe plan personal decar. Elegante având problemele psihologice aferente.
Cred ca Psihologia ar fi cea mai buna soluție pentru celelalte am cărți separat acasă.
Dar la Eurocor e alt nivel.
Cred ca lupta se da între Psihologie, Terapii Naturiste și Cum sa mancam sănătos cu mari șanse sa îl fac pe cel de Psihologie fiindcă m-ar juca mai mult pe plan personal decar. Elegante având problemele psihologice aferente.
Cred ca Psihologia ar fi cea mai buna soluție pentru celelalte am cărți separat acasă.
iti scriu pt ca te vad complet pierdut. cred caesti intr-o stare disperare si nu mai stii pe unde si cum sa o apuci. de obicei cand iei decizii din disperare, deciziile sunt gresite.
rezolvarile la problemele tale nu vin doar dintr-o parte. vin din mai multe directii, prin mai multe planuri. avand boala, probabil ca ti-e greu sa intelegi unele lucruri.
ai spus ca vrei psihologie... perfect
eu iti propun asa. citeste intai despre zonele creierului. frontal, parietal, temporal, occipital.
dupa ce ai invatat regiunile astea citeste despre
- cortexul parietal posterior (posterior parietal cortex) si sub zonele lui - inferior parietal lobule cu sub ramurile lui, plus superior parietal lobule -
- intraperietal junction,
- temporoparietal junction,
- intraperietal sulcus
- insula lobule (iti vei intelege anxietatea)
- amygdala (iti vei intelege anxietatea)
- cortexul dorsolateral prefrontal (dorsolateral prefrontal cortex),
te asigur ca o sa intelegi mai bine dup'aia de ce ai schizofrenie... o sa ti se aprinda niste beculete
foloseste wikipedia pt ca sunt bine structurate articolele. pt traducere ai chatgpt
P.S banuiesc ca de dopamina si serotonina, gaba ai invatat cate ceva... daca nu, citeste si despre ele
faptul ca iti doresti sa te vindeci si ai motivatia asta, arata ca. AI MOTIVATIE... doar ca nu stii cum sa o folosesti si cauti solutii miraculoase. crezi ca un medic ajunge peste noapte doctor ? totul in viata se obtine in timp prin dedicare. nu intelegi cum vine asta ? citeste atunci despre big 5 personality... poate mai prinzi ceva claritate despre structurile sociale si de ce unii reusesc in viata mai mult decat altii, de ce unii au boli si altii nu
in cele 5 tipuri de personalitate ai asa:
constiinciozitatea ridicata o au oamenii de succes. ea presupune a fi consecvent in actiunile tale. spre exemplu, un doctor ajunge doctor pt ca ani intregi studiaza si isi dezvolta cunostintele pana ajunge sa fie maestru. e de neclintit in actiunea lui si nu se lasa pana nu ajunge in punctul dorit.
apoi, tot in big 5 ai extraversiunea, neuroticismul (iti vei intelege anxietatea)..etc
apoi, daca nu ai inteles nimic din toate astea, zi-mi si ma dau batut sa incerc sa te mai ajut :)
rezolvarile la problemele tale nu vin doar dintr-o parte. vin din mai multe directii, prin mai multe planuri. avand boala, probabil ca ti-e greu sa intelegi unele lucruri.
ai spus ca vrei psihologie... perfect
eu iti propun asa. citeste intai despre zonele creierului. frontal, parietal, temporal, occipital.
dupa ce ai invatat regiunile astea citeste despre
- cortexul parietal posterior (posterior parietal cortex) si sub zonele lui - inferior parietal lobule cu sub ramurile lui, plus superior parietal lobule -
- intraperietal junction,
- temporoparietal junction,
- intraperietal sulcus
- insula lobule (iti vei intelege anxietatea)
- amygdala (iti vei intelege anxietatea)
- cortexul dorsolateral prefrontal (dorsolateral prefrontal cortex),
te asigur ca o sa intelegi mai bine dup'aia de ce ai schizofrenie... o sa ti se aprinda niste beculete
foloseste wikipedia pt ca sunt bine structurate articolele. pt traducere ai chatgpt
P.S banuiesc ca de dopamina si serotonina, gaba ai invatat cate ceva... daca nu, citeste si despre ele
faptul ca iti doresti sa te vindeci si ai motivatia asta, arata ca. AI MOTIVATIE... doar ca nu stii cum sa o folosesti si cauti solutii miraculoase. crezi ca un medic ajunge peste noapte doctor ? totul in viata se obtine in timp prin dedicare. nu intelegi cum vine asta ? citeste atunci despre big 5 personality... poate mai prinzi ceva claritate despre structurile sociale si de ce unii reusesc in viata mai mult decat altii, de ce unii au boli si altii nu
in cele 5 tipuri de personalitate ai asa:
constiinciozitatea ridicata o au oamenii de succes. ea presupune a fi consecvent in actiunile tale. spre exemplu, un doctor ajunge doctor pt ca ani intregi studiaza si isi dezvolta cunostintele pana ajunge sa fie maestru. e de neclintit in actiunea lui si nu se lasa pana nu ajunge in punctul dorit.
apoi, tot in big 5 ai extraversiunea, neuroticismul (iti vei intelege anxietatea)..etc
apoi, daca nu ai inteles nimic din toate astea, zi-mi si ma dau batut sa incerc sa te mai ajut :)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 4Cum pot deveni terapeut de biorezonanta ?
- 3Pot deveni expert in legea atractiei daca..?
- 0Vreau sa fac 3 cursuri de sănătate de la Institutul de studii biblice Sola Scriptura
- 0Vreau sa fac un curs de sănătate în scop pur personal care sa îmi folosească în viata
- 0Qigong-ul celor 5 elemente Martie 2022
- 0Buna seara, sufar de 16 ani de tulburare depresiva anxioasa majora obsesiva
- 0Incep un curs mic informativ de nutriție și sănătate
- 0Vreau o diplomă in sănătate de orice fel și oarecare doar pentru propriul ego
- 0Unde pot face un curs de tehnician nutriționist în Galați??
- 0Poți studia nutriția in Galați?Există vreo opțiune/șansă?