Voi credeți în vraci?

17-01-2021
Verno
Nu este medic/terapeut
Verno
Adică in persoane cu har divin, de la Dumnezeu ce poate sa vindece și să găsească cauza simptomelor și tratamentul pentru vindecare?Există, ei bine există Medium Medical Anthony William care e un concept total diferit și nu este un vraci obișnuit ci un Medium.Are succes enorm in America dar vestea buna e că toate cărțile lui best-seller sunt traduse in limba romana, scrieți medium medical pe google.
E ceva total unic, diferit și revoluționar ce zi e el.Eu ii incerc câteva sfaturi și sper sa incep sa se vadă rezultatele dar va spun că are rezultate extraordinare și e un întreg fenomen tipul.
Are o grămadă de recenzii pozitive și cărțile lui au ajutat milioane de oameni.
Va recomand.
Sper și eu să mă vindec cu ajutorul lui și al Dr.Greger, alt medic naturist de succes dar pt asta îmi trebuie rabdare mă împrietenesc cu legumele și fructele ceea ce am inceput doar cu fructele.
Dumnezeu sa ne ajute să ne vindecam pe toți.Incercati terapiile Medium Medical și Dr.Greger, precum și Daniel Amen..și sperants transforma in vindecare adevărată dar axati-va le Medium Medical fiindcă acesta chiar merita, tipul e unic și surprinzător.
1 comentarii
0
17-01-2021, ora 18:11
Verno
Nu este medic/terapeut
Verno
PS:Dr.Greger și Dr.Dsniel Amen sunt medici.
Anthony William e Medium Medical, un vraci de excepție.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.