vitamine dupa sarcina
Am avut doua nasteri una dupa alta (la un an), am alaptat primul copil 5 luni si pe al doilea deja 9 luni, observ ca mi-i cam slabit organismul, imi cade parul, unghiile mi-au devenit mai fragile, racesc mai repede, riduri mi-au aparut foarte multe...In timpul sarcinilor am baut acid foli si fencarol o perioada apoi prenatal.Va rog sa-mi recomandati niste vitamine care v-au ajutat.
2 comentarii
0
25-02-2010, ora 01:27
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Sărut mâna!
Sugestie: Taxofit A-Z 3 faze (conform prospectului).
Toate cele bune şi multe binecuvântări :)
În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
Sugestie: Taxofit A-Z 3 faze (conform prospectului).
Toate cele bune şi multe binecuvântări :)
În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
Vitamenele nu prea au cum sa te ajute caci
a) nu sunt naturale
b) cele mi multe sunt chiar daunatoare
Nu este deloc de mirare ca ai atatea probleme daca ai luat acid folic si fencarol. Credti in doctori si in toxinele pe care vi le dau ei si veti ajunge sa aveti si mai multa nevoie de ei.
Dupa simptome ai niste dereglari mai serioase la nivel minberal care se pot vindeca usor cu ajutorul remediilor homeopate. Cu orice altceva naturist este mai dificil si mai indelungat, desi merge.
Insa cu vitamine, calciu si magneziu alopat etc. nu este drumul bun.
Mergi la un medic homeopat bun si in plus mananca zilnic cereale integrale pt. siliciu si calciu organic (ovaz, grau fiert) si fructe uscate pt. magneziu si alte minerale, mere cat mai multe.
a) nu sunt naturale
b) cele mi multe sunt chiar daunatoare
Nu este deloc de mirare ca ai atatea probleme daca ai luat acid folic si fencarol. Credti in doctori si in toxinele pe care vi le dau ei si veti ajunge sa aveti si mai multa nevoie de ei.
Dupa simptome ai niste dereglari mai serioase la nivel minberal care se pot vindeca usor cu ajutorul remediilor homeopate. Cu orice altceva naturist este mai dificil si mai indelungat, desi merge.
Insa cu vitamine, calciu si magneziu alopat etc. nu este drumul bun.
Mergi la un medic homeopat bun si in plus mananca zilnic cereale integrale pt. siliciu si calciu organic (ovaz, grau fiert) si fructe uscate pt. magneziu si alte minerale, mere cat mai multe.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Bebe 1luna plange cand e schimbat
- 2Răceala mucii galbeni
- 1Scaun des
- 2Scaunul bebelui la 3 zile, vârsta bebe 6 săptămâni
- 2Un ajutor vă rog - antibiotice la bebeluș de o lună
- 0Dexametazona in alăptare
- 0Bebe 2 sapt
- 0Lapte praf, probleme bebe 6 saptamani
- 0Revenirea la vechea formula de lapte praf
- 0Bebe mănâncă foarte des și doarme foarte putin