Vise umede ciudate

21-01-2023
Andrei Balan
Nu este medic/terapeut
Andrei Balan
Cateodata experimentez anumite vise erotice care ma sperie.De-si ma sperie ma trezesc umed în zona penisului și am parte de orgasm cateodata dar visele chiar nu-mi plac.Am o viata sexuala regulata și destul de plăcută dar visele astea mi se par foarte ciudate cateodata.Va dau câteva exemple scârboase.Am vise cu rude, copii, , chiar odată am avut cu un var deal meu.Mi se par deplasate rău. Trebuie sa ma ingrijorez sau ele nu reprezint nimic special?Va rog frumos sa ma lămuriți.
3 comentarii
1
21-01-2023, ora 17:50
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Luati vreun medicament sau supliment alimentar?
1
21-01-2023, ora 19:35
Andrei Balan
Nu este medic/terapeut
Andrei Balan
Nu.
1
21-01-2023, ora 22:53
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Visele nu au niciun fel de importanta dar probabil ati trecut printr-o perioada mai tensionata. In creier se fac asocieri aleatorii, fara nicio legatura cu realitatea. Nu le bagati in seama.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Ejacularea în somn (poluția nocturnă)
  •