vigantol oil???URGENT

20-08-2010
simodali
Nu este medic/terapeut
simodali
o fetita de aproape 4 luni de zile nu a primit nici macar o zi vigantol oil
ce se poate intampla? poate sa-i dea de acuma? cate picaturi?
5 comentarii
0
20-08-2010, ora 22:49
dorina4314
Nu este medic/terapeut
dorina4314
buna seara simodali,
din cate am citit eu cred ca nu se poate intampla absolut nimic pentru ca nu i-ai administrat vigantol copilului ba cred ca este foarte bine. pentru asimilarea de minerale poti consulta un medic homeopat ce iti va prescrie cateva remedii ce pot fi mult mai eficiente de cat vigantolul. homeopatia este foarte eficienta si fara efecte adverse mai ales la copii. numai bine!
0
21-08-2010, ora 17:36
Dr. Boia Iulia Cristiana
Pediatrie, Bucureşti
Dr. Boia Iulia Cristiana
Puteţi să îi daţi de acuma, nu este nicio problemă, ar trebui consultat medicul de familie sau şi mai bine un medic pediatru pentru stabilirea dozei potrivite. în primii doi ani de viaţă se dau copiilor vitamina D pentru că pot fi probleme legate de necesarul de vitamină D şi creşterea copilului şi să apară rahitismul. Deci la medic şi puteţi începe de acum fără nici cea mai mică problemă
0
04-12-2010, ora 09:53
ioana horia
Nu este medic/terapeut
ioana horia
MAYA IOANA S-A NASCUT LA 32 DE SAPTAMANI CU GREUTATEA DE 1300G IN IASI LA CUZA-VODA.IN MATERNITATE A MANCAT FOARTE BINE, FAPT PENTRU CARE A LUAT REPEDE IN GREUTATE.ACUM ARE 6 LUNI VARSTA CORECTATA 4 LUNI SI ARE ABEA 5000G.NU MAI VREA SAN ACUM PAPA LAPTE PRAF MILUMIL 2 SI AM AJUNS LA 3 MESE SOLIDE:MAR CU BISCUITE, SUPITA DE PUI CU LEGUME SI SEARA CEREALE DE LA MILUMIL CU BRANZICA DE VACI. CARE AR FI IMPEDIMENTUL DE NU I-A IN GREUTATE, DECAT ASA DE GREU? MA PUTETI AJUTA??
II DAU VITAMINA C PICATURI 4PIC/ZI, POLYVITAL 15 PIC/ZI FE HAUSMMAN 15-20 PIC/ZI, VIGANTOLSI 10 ZILE DIN LUNA GLUCONAT DE CA 2.5ML 2/ZI.ESTE FOARTE VIOAIE, VORBESTE PE LIMBA EI...ESTE UN COPIL NORMAL, DOAR CA MA CHINUI CU ALIMENTATIA.ACUM MA LUPT SA PAPE 150 ML LAPTE. CE AS PUTEA SA FAC SA MANANCE MAI BINE?MA PUTETI AJUTA? VA MULTUMESC ANTICIPAT
0
18-01-2011, ora 22:24
alyna_vyo
Nu este medic/terapeut
alyna_vyo
buna seara. nu ii mai da atatea siropuri sau picaturi cate ai enumerat. normal ca fiecare ajuta in felul lor...dar sunt prea multe.incearca diferite combinatii intre alimente care sa ii placa...supa, branzica din calciu cu fructe, mai multe feluri de cereale. si sa ii fie foame. sfatul meu...nu ii mai da atatea picaturi...dai doar strictul necesar.apoi o sa iti manance. sa nu ii mai umpli burtica cu toate astea...si o sa vezi ca usor..usor va manca. pofta buna si sanatate!
0
19-01-2011, ora 00:03
ioana horia
Nu este medic/terapeut
ioana horia
multumesc frumos de raspuns.asa am facut are 4 tipuri de cereale sulica ii place ff mult si branzica de acum de vaci ce e mai maricica are 9 luni varsta corectata face 7 luni pe 1 februarie...cantareste acum abea 6 kg.offfffffffff doamne de ce merge atat de greu..nu stiu stau pe zeci de forumuri...nu stiu ce sa zic si ce sa fac...multumesc oricum de raspuns sanatate si la trine alyna_vyo.multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul