veruci sau negi

Buna romedic.Vara aceasta o fosta prietena avea unu-doi negi pe degetul mainii drepte(sau stangi)ea ne tot punea sa ne uitam la negii ei si noi ne scarbeam.Eu cu pr. mea acum la inceputul noului an scolar neau aparut negi mie unul pe degetul aratator al mainii drepte, iar ei pe picior.E jenant.Imi e rusine si sa fac cu mana.Nu mai stim cum sa scapam de ei.Imi e foarte foarte rusinesadsi ei la fel.Stiti ceva medicamente.remedii naturiste sau leacuri babesti contra negilor?(verucilor)?Sunt disperata va rog ajutor!!!
2 comentarii

incearca cu un craniu de cal(oase de la cap de cal).freci zona afectata cu negi(veruci) de aceste oase de cateva ori pana dispar.in cateva zile saptamani dispar.nu e o gluma e probat si a dat rezultate

frate date cu rostopasca.
rostopeasca este o planta care creste peste tot, ce trebuie sa faci este sa scoti planta din pamant cu tot cu radacina, rupi radacina in 2 si dei cu seva ei galbena peste negi(in 1-2 saptamani ai scapat si nu se vede niciun semn)
rostopeasca este o planta care creste peste tot, ce trebuie sa faci este sa scoti planta din pamant cu tot cu radacina, rupi radacina in 2 si dei cu seva ei galbena peste negi(in 1-2 saptamani ai scapat si nu se vede niciun semn)

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Probleme crestere copil 12 ani
- 3Penis 3cm 13 ani
- 1Probleme dezvoltarea
- 5Penisul mic la 13 ani
- 0Durere spate - episoade
- 0Menstră - sânge cât un bob de fasole
- 1Desprindere preput
- 1Cum pot preveni cosurile?
- 1Am 14 ani si nu pot sa imi decalotez penisul
- 1Penisul - mai poate creste pana la varsta de 18 ani?