vena dureroasa la mana, dupa o operatie in OLANDA

01-03-2007
gabescu2001
Nu este medic/terapeut
gabescu2001
am fost operat an olanda pt o mica chirurgie, iar dupa perfuzia pusa an mana dreapta am dureri ale venei, nu tot timpul dar atunci cand se manifesta sant dureroase.deja au trecut 4 saptamani de la operatie si am cum spuneam, din cand an cand dureri insuportabile.
1.precizez ca asistenta a gresit de 2 ori venele, reusind antr-un final a 3 oara!
2.atunci cand am dureri vena cu pricina are o culoare mai inchisa!pe unele portiuni.
multumesc anticipat pentru raspuns.
2 comentarii
0
05-03-2007, ora 00:00
dr.Alin
Identitate neconfirmată
dr.Alin
Ati facut probabil o flebita de cateter, adica o inflamatie a venei. Aplicati comprese reci si luati antialgice cand va doare, va trece probabil in curand. P.S. nu dati vina pe asistenta, se mai intampla sa nu gaseasca venele...
0
06-03-2007, ora 00:00
gabescu2001
Nu este medic/terapeut
gabescu2001
va multumesc pt raspuns dl-e doctor, asa cum era de asteptat medicii romani sant cu siguranta mult mai umani si poate mai pregatiti decat altii, problema este lipsa tehnicii an ro.
an ceea ce priveste sistemul sanitar olandez...nu sfatuiesc pe nimeni sa aiba nici macar min contact!inuman, rasist...si incomparabil de slab fata de alte sist. europene(swiss) de exemplu...
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: