vena dureroasa la mana, dupa o operatie in OLANDA
am fost operat an olanda pt o mica chirurgie, iar dupa perfuzia pusa an mana dreapta am dureri ale venei, nu tot timpul dar atunci cand se manifesta sant dureroase.deja au trecut 4 saptamani de la operatie si am cum spuneam, din cand an cand dureri insuportabile.
1.precizez ca asistenta a gresit de 2 ori venele, reusind antr-un final a 3 oara!
2.atunci cand am dureri vena cu pricina are o culoare mai inchisa!pe unele portiuni.
multumesc anticipat pentru raspuns.
1.precizez ca asistenta a gresit de 2 ori venele, reusind antr-un final a 3 oara!
2.atunci cand am dureri vena cu pricina are o culoare mai inchisa!pe unele portiuni.
multumesc anticipat pentru raspuns.
2 comentarii
Ati facut probabil o flebita de cateter, adica o inflamatie a venei. Aplicati comprese reci si luati antialgice cand va doare, va trece probabil in curand. P.S. nu dati vina pe asistenta, se mai intampla sa nu gaseasca venele...
va multumesc pt raspuns dl-e doctor, asa cum era de asteptat medicii romani sant cu siguranta mult mai umani si poate mai pregatiti decat altii, problema este lipsa tehnicii an ro.
an ceea ce priveste sistemul sanitar olandez...nu sfatuiesc pe nimeni sa aiba nici macar min contact!inuman, rasist...si incomparabil de slab fata de alte sist. europene(swiss) de exemplu...
an ceea ce priveste sistemul sanitar olandez...nu sfatuiesc pe nimeni sa aiba nici macar min contact!inuman, rasist...si incomparabil de slab fata de alte sist. europene(swiss) de exemplu...
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Agenezie vena iliaca dreapta
- 3Vene umflate
- 4Vene pronuntate la copii
- 10Vena umflata pe partea dreapta a capului
- 10Venele de maini pana la inima - transparente! Ajutor!!!!
- 4inflamarea veneleor din palma
- 5venele taiate si tendon sectionat accidental la mana dreapta
- 3Umflatura pe vena sub piele
- 0Vene subtiate
- 5observ nite galme la venele de la mana si picior
- 1Vene pronuntate
- 1Vene pronuntate.
- 1Vene vizibile
- 3Vena tampla dreapta umflata!
- 0Vene in forma Panza de păianjen care apar in contact cu caldura
- 0Vasoconstrictie
- 1Vase de sânge dilatate la nivelul palmei
- 1Vase de sange sparte pe picior sau... ?!
- 0Imi vad pulsul venelor la gat
Mai multe informații despre: venele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: