vegetatiile adenoide

ziua buna
eu si medicul de familie o suspectam pe fetita mea (1 an si 3 luni) de vegetatii adenoide. unde sa merg pentru investigatii in bucuresti'? vreun medic bun? sau unul de evitat? :) se face interventia numai in sezon cald? astept recomandari care sa-mi alunge teama.
multumesc.
eu si medicul de familie o suspectam pe fetita mea (1 an si 3 luni) de vegetatii adenoide. unde sa merg pentru investigatii in bucuresti'? vreun medic bun? sau unul de evitat? :) se face interventia numai in sezon cald? astept recomandari care sa-mi alunge teama.
multumesc.
3 comentarii

1. toti copiii, absolut toti.. au POLIPI.. se numesc vegetatii adenoide, au rolul de aparare ca si tot tesutul limfatic
pana la varsta de 5 ani acesti polipi se mai maresc in volum la raceala si cedeaza in volum la tratament corect
dupa 5 ani.. pana la 7-11 ani ei se retrag difinitiv.
pana la varsta de 5 ani acesti polipi se mai maresc in volum la raceala si cedeaza in volum la tratament corect
dupa 5 ani.. pana la 7-11 ani ei se retrag difinitiv.

din cele spuse eu inteleg ca nu trebui operata, asa cum mi-a sugerat medicul de familie...
daca se retrag, care mai este rostul operatiei?
daca se retrag, care mai este rostul operatiei?

ati inteles corect
pe forum gasiti sfaturile necesare si tratamentul corect ca polipii sa se retraga
orice probleme de ORL..se trateaza numai la un medic ORL..nu med. de familie sau pediatru
pe forum gasiti sfaturile necesare si tratamentul corect ca polipii sa se retraga
orice probleme de ORL..se trateaza numai la un medic ORL..nu med. de familie sau pediatru

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 14exudat faringian
- 7vegetatii adenoide la 29 ani
- 12vegetatii adenoide
- 9laringita cronica acutizata, pneumonie interstitiala...
- 7vegetatiile adenoidiene
- 2vegetatii adenoide
- 3Extirpare vegetatii adenoide
- 3nas infundat
- 2Polipi - vegetatiile adenoide
- 2Hipertrofia vegetatiilor adenoidiene
- 1Operație de polipi copil 4 ani și 10 luni
- 0Au scazut limfocitele
- 4Vegetatii Adenoide la 50 ani
- 1Tesut andenoid al cavumului
- 2Nepotica mea in varsta de 7 ani face foarte des otita
- 2Vegetaţii adenoide la adult