Vedere incetosata
Povestea a inceput acum 3 ani, cand m-am trezit ca vad in ceata cu un ochi. Mi s-au facut diverse teste: nevrita optica retrobulbara. Mi-am revenit in 6 luni. Am facut RMN - nu era nevrita, mi-au descoperit doar modificari inflamatorii sinusale etmoidale si maxilare. Al 2lea an, in aceeasi perioada, la fel, in ceata cu celalalt ochi, stangul, RMN efectuat, nu exista scleroza multipla ci au depistat 3 segmente demielinizate nespecifice, cea mai mare de 5 mm. Am continuat cu Mirtilene si Gangliolife 2 ani de zile, iar acum in al 3lea an iar vad inceata cu ochiul stang, debutul tot in aceeasi perioada, primavara. Am nivelul de vit d3 24u. Vad in ceata mai mult cand depun efort. Am avut si dureri oculare 2 saptamqni care treceau cu antiinflamatoare, am avut o saptamana si fosfene. Am fost iar la oftalmologie, totul ok, gelul ochiului era putin, acum au disparut, dar in continuare vad putin in ceata. Am mai contactat alt oftalmolog, care mi-a spus sa merg la un neurolog. Am fost la 3 neurologi si nimic depistat. Ce poate fi? Si unde sa merg???
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 0Vedere in ceata, dureri de cap in ultimul trimestru
- 1Am fost operat de cataractă acum 3 săptămâni și am o vedere în ceață
- 3Vedere încețoșata
- 2Vedere incetosata ochi stang
Mai multe informații despre: vedere incetosata aparuta brusc
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: