varus equin... este considerat un handicap?
sora mea a nascut un baietel diagnosticat de la nastere cu varus equin.as vrea sa stiu mai multe despre aceasta boala si daca este considerat un handicap.
3 comentarii
Nu este handicap, boala apare ca urmare a unei pozitionari gresite in uter.
Solutia de tratament este masajul pentru a da drumul la dorsiflexie plantara iar de la virsta de 3-4 luni ortezele pentru corectia curburii piciorului. ortezele le puteti vedea ca model pe www.romedic.ro/ORTHOLIFE.
Solutia de tratament este masajul pentru a da drumul la dorsiflexie plantara iar de la virsta de 3-4 luni ortezele pentru corectia curburii piciorului. ortezele le puteti vedea ca model pe www.romedic.ro/ORTHOLIFE.
Nu este handicap, boala apare ca urmare a unei pozitionari gresite in uter.
Ofer atele DENIS BROWN echipate cu 2 perechi de ghetute pt. bebelus diagnosticat cu VARUS EQUIN. Toate in mod gratuit.Am trecut cu fetita mea prin aceasta boala si datorita d-lui. DOCTOR ULICI si a acestor orteze suntem pe un drum bun.Precizez ca aceste orteze inlocuiesc cu succes gipsul. -
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Se mai poate face ceva?
- 10picior varus equin... de ce a ramas piciorul mai scurt?
- 1Problema la mers
- 0Picior strâmb congenital bilateral
- 0Varus Equin
Mai multe informații despre: piciorul stramb congenital
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: