Varicocel la 12 ani si ulterior operat
Buna ziua!
La varsta de 12 ani am fost diagnosticat cu varicocel si operat.In prezent insa, la aproape 9 ani de la varicocelectomie, testiculul(stang) sau cel putin partea stanga a sacului scrotal este de 2 ori mai mare decat celalalt. La palpare se simt niste intarituri inferior si posterior de testicul. Mentionez ca la o vreme dupa operatie testiculul stang era cat de cat proportionat in raport cu cel drept insa pe masura trecerii timpului starea s-a agravat. Urmeaza sa merg la medic in urmatoarele saptamani insa sunt curios care sunt sansele sa raman infertil, daca operatia a fost un esec date fiind simptomele sau daca varicocelul s-a instalat din nou. Multumesc anticipat!
La varsta de 12 ani am fost diagnosticat cu varicocel si operat.In prezent insa, la aproape 9 ani de la varicocelectomie, testiculul(stang) sau cel putin partea stanga a sacului scrotal este de 2 ori mai mare decat celalalt. La palpare se simt niste intarituri inferior si posterior de testicul. Mentionez ca la o vreme dupa operatie testiculul stang era cat de cat proportionat in raport cu cel drept insa pe masura trecerii timpului starea s-a agravat. Urmeaza sa merg la medic in urmatoarele saptamani insa sunt curios care sunt sansele sa raman infertil, daca operatia a fost un esec date fiind simptomele sau daca varicocelul s-a instalat din nou. Multumesc anticipat!
5 comentarii
Eu nu sunt medic dar poti cere medicului sa se uite si la rinichi cand i-ti face ecografia, si eu ara sa fiu operat de varicocel cand eu aveam cancer pe rinichi.
Mmm..putin probabil. Sunt student in anul 1 la medicina si din ce stiu daca as fi avut asa ceva la rinich ar fi existat simptome destul de evidente. Multumesc frumos insa pentru gand. Apreciez.
Nu te contrazic dar pana la operatie am fost consultat de 5 medici din spitale diferite, control vizual cat si palpare si inafara de crize de inima, "varicocel" si varice pe un singur picior nu aveam alte simptome.
Te ai operat esti mai bine? Vreau să fac ai eu această operatie de asta intreb. Si m-ar ajuta mult un raspuns de la cineva care a trecut prin asa ceva.
Salut.Normal trebuie sa se simtă venele deasupra testiculului?Mulțumesc!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4varicocelul poate sa diminueze activitatea sexuala?
- 5dupa operatia de varicocel, iar acum simptomele au reaparut
- 1Epididimita, varicocel, chist, lichid la testicule!
- 1hernie inghinala sau varicocel?
- 0Durere picior !
- 1Posibil varicocel?
- 1Erectie slaba sau deloc. Varicocelul sa fie de vina?
- 2Varicocel sau altceva ? astept un raspuns va rog
- 0Dureri postoperationale varicocel
- 0Hernie inghinala stanga si varicocel testicul stanga
- 0Varicocel - mi s-a umflat testiculul dupa operatie
- 1Vene testiculare dilatate chiar si dupa Embolizare varicocel
- 1Sa operat cineva la domnul doctor Sebastian Voinea de varicocel bilateral?Cât V-a costat?
- 6Probleme potenta din cauza varicocelului
- 5Varicocel /spermograma proasta.
- 0Dupa operatia de varicocel
- 124 ani. Prostatita. Calcinate numeroase. Varicocel. Acid uric. Libido 0.
Mai multe informații despre: Varicocelul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: