Dupa operatie de varicocel stang - nelamuriri
Salutari!
M-am operat de varicocel stang de gradul 3 in urma cu o luna si un pic, pe la sfarsitul lunii martie. Chirurgul m-a informat ca vasele(destul de umflate) se vor retrage in circa 2-3 luni de la interventie. In primele zile s-au mai retras putin, apoi s-au marit, apoi iar s-au retras. Si tot asa. Dar niciodata total. Sunt zile cand le simt acolo, ma jeneaza putin de tot si se vad, sunt zile cand sunt mai retrase. Dar tot sunt existente. De vreo trei zile sunt destul de umflate si asa au ramas.
Credeam ca scad in volum incet incet, pe zi ce trece. Dar se pare ca "algoritmul" e altul.
Intrebările mele sunt:
-am de ce sa-mi fac griji?
-pot exista complicatii?
-aceasta evolutie a intervenţiei este normala?
-se vor retrage chiar dupa acele trei luni?
-ele pot "creste" din nou in volum de la efort(act sexual, mers, miscari mai dure), urmand ca apoi sa-si dea drumul?
-este normal ca acele vase sa le simt cateodata ca si cum n-as fi facut operatie(pentru ca da, le mai simt ca inainte de ea, grosute)?
Sunt ingrijorat gandindu-ma ca trebuiau sa se retragă de atunci. Dar nu e asa. Posibil sa se retraga deodata? Cum functioneaza toate astea?
Multumiri anticipate!
M-am operat de varicocel stang de gradul 3 in urma cu o luna si un pic, pe la sfarsitul lunii martie. Chirurgul m-a informat ca vasele(destul de umflate) se vor retrage in circa 2-3 luni de la interventie. In primele zile s-au mai retras putin, apoi s-au marit, apoi iar s-au retras. Si tot asa. Dar niciodata total. Sunt zile cand le simt acolo, ma jeneaza putin de tot si se vad, sunt zile cand sunt mai retrase. Dar tot sunt existente. De vreo trei zile sunt destul de umflate si asa au ramas.
Credeam ca scad in volum incet incet, pe zi ce trece. Dar se pare ca "algoritmul" e altul.
Intrebările mele sunt:
-am de ce sa-mi fac griji?
-pot exista complicatii?
-aceasta evolutie a intervenţiei este normala?
-se vor retrage chiar dupa acele trei luni?
-ele pot "creste" din nou in volum de la efort(act sexual, mers, miscari mai dure), urmand ca apoi sa-si dea drumul?
-este normal ca acele vase sa le simt cateodata ca si cum n-as fi facut operatie(pentru ca da, le mai simt ca inainte de ea, grosute)?
Sunt ingrijorat gandindu-ma ca trebuiau sa se retragă de atunci. Dar nu e asa. Posibil sa se retraga deodata? Cum functioneaza toate astea?
Multumiri anticipate!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4varicocelul poate sa diminueze activitatea sexuala?
- 1este varicocel?
- 5dupa operatia de varicocel, iar acum simptomele au reaparut
- 0varicocel netratat
- 1hernie inghinala sau varicocel?
- 3Ma doare operatia de Varicocel
- 0Durere picior !
- 0Varicocel
- 1Suspiciune de Varicocel
- 0Varicocel grad II
- 4Viața sexuală cu un testicul cu varicocel mai este aceeași?
- 1Vene testiculare dilatate chiar si dupa Embolizare varicocel
- 0Embolizare varicocel
- 1A incercat cineva sa scape de varicocel cu sertar max?
- 7Este posibilitatea sa ma tratez de varicocel fara operatie
- 0Vreau sa întreb pe cei ce au/au avut varicocel.
- 0Ce se întâmplă dacă nu te operezi de varicocel timp de 20 de ani?
- 2Presiune la un an după operatia de hernie inghinala
Mai multe informații despre: Varicocelul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: