Varicela in săptămânile 2-3
Bună ziua, am 36 de ani și fiind însărcinată (in primele săptămâni) am luat de la fiul meu de 5 ani varicela. Nici nu știam încă de sarcina, dar simțindu mă rău și știind că încercăm de mult să rămân însărcinată am făcut un test! Surpriza am aflat în aceași zi că am și varicela si sunt și însărcinată. Mi am contactat medicul ginecolog și i am povestit tot și am întrebat de riscuri. Nu m-a lăsat să mă panichez deloc și a zis să am grijă la febră sa nu urce că pot pierde sarcina. Zis și făcut! Am făcut o varianta de varicela cum nu se poate mai urâtă, nu aveam loc pe fata unde sa nu am bube.pe corp nu mai zic. și mă rugam sa treacă cele două săptămâni să pot merge la toate controalele posibile. Aveam toate fricile și spaimele posibile. Nu mi s a propus nici o secunda întreruperea și nici nu as fi făcut...mi am asumat, era un copil dorit! Au trecut lunile iar pe 4.01.2021 la 39 de săptămâni fix, am născut o fetiță superbă, perfect sănătoasă. Dragi mămici...in timpul sarcinii am citit aici toate comentariile și răspunsurile și da am avut o sarcina de care nu m am putut bucura pe deplin de frica, dar nu am renunțat, mi am asumat și am reusit. Dumnezeu e mare! Am vrut doar să știți povestea mea.grea dar cu final fericit! Nu sunt medic și nu pot decide pentru nimeni, ei va pot sfatui cel mai bine. Al meu așa a făcut! Sănătate tuturor!
1 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1infectia cu varicela in timpul sarcinii
- 1varicela sau varsatul de vant
- 0varicela
- 4varicela
- 5varicela si sarcina.. vor aparea complicatii?
- 2VARICELA IN TIMPUL SARCINII, ce sa fac???????????????
- 1Sarcina + varicela...
- 1Varicela si sarcina
- 0Varicela si sarcina
- 2varicela in timpul sarcinii
- 1Varicela - vaccinare dupa expunere
- 0Risc de varicela in sarcina?
- 9Varicela în săptămâna 10 de sarcină
- 1Varicela chiar inainte de concepere
Mai multe informații despre: varicela in sarcina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: