valoare mica fibrinogen
Numele meu este Lucia si am 44 de ani.In urma analizelor facute am o valoare VSH 22 mm la o ora si VSH 46 la doua ore, Fibrinogenemie 28, 30 mg/dl, Hemoglobina HGB 124g/l iar Hematocrit HCT 35%.Ce imi puteti spune si unde ma indrumati sa ma adresez pt diagnostic
6 comentarii
Sigur n-ai pus virgula gresit? Daca nu, intr-adevar ai fibrinogenul foarte mic.Se poate intampla in boli de ficat, la persoane foarte slabe sau dupa interventii chirurgicale, uneori. VSH-ul e foarte putin marit, probabil ai o inflamatie usoara undeva, iar restul sunt normale { hematocritul e la limita inferioara a normalului].Arata-le si medicului de familie.
Buna ziua,
Va multumesc din suflet pt raspunsul primit, In urma recomandarilor dumneavoastra si a medicului de familie am hotarit sa imi repet analizele, rezultatele sint VSH 24mm la o ora, VSH 48 mm la doua ore, Fibrinogemie 105, 6 mg dl, Hemoglobina HGB 124 g l iar Hematocrit HCT 35.Ce imi puteti spune si ce imi recomandati.Multumesc.
Va multumesc din suflet pt raspunsul primit, In urma recomandarilor dumneavoastra si a medicului de familie am hotarit sa imi repet analizele, rezultatele sint VSH 24mm la o ora, VSH 48 mm la doua ore, Fibrinogemie 105, 6 mg dl, Hemoglobina HGB 124 g l iar Hematocrit HCT 35.Ce imi puteti spune si ce imi recomandati.Multumesc.
VSH-ul a ramas putin marit, dar nu este nici o problema caci fibrinogenul este putin scazut { amandoua sunt analize care arata o infectie, dar la tine nu e cazul]. Hematocritul si hemoglobina sunt la limita inferioara a normalului, deci s-ar putea sa ai o usoara anemie [uneori ametesti si obosesti mai repede ].Mananca mai bine, respecta odihna. Cand mai mergi la medicul de familie intreaba-l daca trebuie sa-ti cumperi vitamine cu minerale.Fibrinogenul acesta scazut... nu prea mult...; ai pierdut in greutate mai mult in ultimele luni? Sau ai cumva sau ai avut probleme la ficat ?Daca nu ai nimic din toate astea peste o luna repeta analizele solicitand mai multe, inclusiv probele hepatice, si schimba laboratorul. Numai bine!
buna seara, am o mare incredere in sfaturile dumneavoastra de aceea va rog sa ma sfatuiti si sa ma ajutati.
barbat in virsta de 46 de ani, 106 kg, nu acuza absolut nici o durere, DAR rezultatele unor analize de rutina sint urmatoarele..Bilirubina Totala 0, 98 mg-dl ,
Bilirubina Directa 0, 38 mg/dl
Gicemia 111 ml-dl
Colesterol seric total 243 mg-dl
GOT AST 58 UL-L
GPT ALT 99 UL/ L
Gama GT 104 U/ L
HDL Colesterol 38 mg/ dl
Trigliceride serice 384 mg/dl
Ser usor lipemic
ce imi puteti spune si ce ma invatati sa fac.Va multumesc si astept cu nerabdare raspunsul dumneavoastra.
barbat in virsta de 46 de ani, 106 kg, nu acuza absolut nici o durere, DAR rezultatele unor analize de rutina sint urmatoarele..Bilirubina Totala 0, 98 mg-dl ,
Bilirubina Directa 0, 38 mg/dl
Gicemia 111 ml-dl
Colesterol seric total 243 mg-dl
GOT AST 58 UL-L
GPT ALT 99 UL/ L
Gama GT 104 U/ L
HDL Colesterol 38 mg/ dl
Trigliceride serice 384 mg/dl
Ser usor lipemic
ce imi puteti spune si ce ma invatati sa fac.Va multumesc si astept cu nerabdare raspunsul dumneavoastra.
buna seara,
nu stiu ce e mai bine.
am o glicemie, dimineata pe nemincate 130, stiu ca e instalat diabetul, va intreb ce e mai bine pentru mine si organiamul meu, sa iau pastile sa cobor glicemia sub 100, sau sa ramin cu aceasta valoare a gicemiei fara medicamente, oare pentru ficatul meu, rinichi mei, pancreasul meu ce e mai bine ?????, medicamente =glicemie in limite normale sau glicemie mare fara medicamente.
Astept cu nerabdare raspunsul d/voastra si va multumesc din suflet.
nu stiu ce e mai bine.
am o glicemie, dimineata pe nemincate 130, stiu ca e instalat diabetul, va intreb ce e mai bine pentru mine si organiamul meu, sa iau pastile sa cobor glicemia sub 100, sau sa ramin cu aceasta valoare a gicemiei fara medicamente, oare pentru ficatul meu, rinichi mei, pancreasul meu ce e mai bine ?????, medicamente =glicemie in limite normale sau glicemie mare fara medicamente.
Astept cu nerabdare raspunsul d/voastra si va multumesc din suflet.
Buna seara am fibrinogen de 39, 7 iar VSH de 24 Gamele GTP GTO GGT, sunt marite Trigliceridele Colesterolul si LDL sunt marite Fosfaza Alcalina este de 111
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Fibrinogenemie si VSH marit
- 3fibrinogenemie si insarcinta in saptamana 33
- 8Fibrinogen mare
- 38fibrinogen marit
- 1Fibrinogen
- 0Fibrinogen marit de 5 ani
- 0Fibrinogen mare vsh normal
- 2fibrinogen
- 2Copil 7, 5 ani cu fibrinogen 439 mg/dL
- 1Fibrinogen cu valoare de 969
- 0Fibrinogen marit (411)