Fibrinogen mare 750. Urgent!
Buna ziua, am rezultatele analizelor de sange pentru mama mea care are 65 de ani si as dori sa stiu parerea unui medic.
Fibrinogen (coagulometrie, plasma) (Sysmex CS-2000i): 750. intervalul biologic de referinta fiind 180-350 mg/dl
Fier: 12. intervalul biologic de referinta fiind 50-170/ug/dl
Glucoza serica: 110. intervalul biologic de referinta fiind 74-106/ mg/dl.
Concluzia analizelor este: Anizocitoza eritrocitara moderata, cu frecvente microcite; Hipocromie moderata, cu relativ frecvente hematii "in tinta". Neutrofile segmentate = 60%, eozinofile = 18%, bazofile = 0%, limfoi=cite = 17%, monocite = 5%.
VHS (metoda Westergreen, sange) (Monitor20): 64, intervalul biologic de referinta fiind 2-30 mm/h
A fost la medic si trebuie sa mai asteptam cateva zile pana va face ecografie, endoscopie si colonoscopie, dar se simte rau, o doare in dreapta jos, fara antiinflamator nu poate sta. A slabit 8 kg in ultimul an, a facut RX lombara si are demineralizare osoasa difuza accentuata si are hernie inghinala dreapta care i s-a spus ca nu trebuie operata. Cam de o luna nu mai are pofta de mancare si nu prea mai poate manca asa mult, dar momentan i-a suplimete
cu fier. Fratele ei a murit de cancer la colon la 56 de ani, in rest nu avem alte antecedente in familie.
Va rog din suflet sa imi mai spuneti o parere, in legatura cu analizele.
Fibrinogen (coagulometrie, plasma) (Sysmex CS-2000i): 750. intervalul biologic de referinta fiind 180-350 mg/dl
Fier: 12. intervalul biologic de referinta fiind 50-170/ug/dl
Glucoza serica: 110. intervalul biologic de referinta fiind 74-106/ mg/dl.
Concluzia analizelor este: Anizocitoza eritrocitara moderata, cu frecvente microcite; Hipocromie moderata, cu relativ frecvente hematii "in tinta". Neutrofile segmentate = 60%, eozinofile = 18%, bazofile = 0%, limfoi=cite = 17%, monocite = 5%.
VHS (metoda Westergreen, sange) (Monitor20): 64, intervalul biologic de referinta fiind 2-30 mm/h
A fost la medic si trebuie sa mai asteptam cateva zile pana va face ecografie, endoscopie si colonoscopie, dar se simte rau, o doare in dreapta jos, fara antiinflamator nu poate sta. A slabit 8 kg in ultimul an, a facut RX lombara si are demineralizare osoasa difuza accentuata si are hernie inghinala dreapta care i s-a spus ca nu trebuie operata. Cam de o luna nu mai are pofta de mancare si nu prea mai poate manca asa mult, dar momentan i-a suplimete
cu fier. Fratele ei a murit de cancer la colon la 56 de ani, in rest nu avem alte antecedente in familie.
Va rog din suflet sa imi mai spuneti o parere, in legatura cu analizele.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Fibrinogenemie si VSH marit
- 6valoare mica fibrinogen
- 3fibrinogenemie si insarcinta in saptamana 33
- 8Fibrinogen mare
- 38fibrinogen marit
- 1Fibrinogen
- 0Fibrinogen marit de 5 ani
- 0Fibrinogen mare vsh normal
- 2fibrinogen
- 2Copil 7, 5 ani cu fibrinogen 439 mg/dL
- 1Fibrinogen cu valoare de 969