Vaccinul antigripal
am un copil 4 ani si unul 9 ani si as dori sa i fac vaccinul antigripal dar nu sunt sigura.ce efecte adverse are..ce ma sfatuiti...
2 comentarii
Buna seara.
Eu recomand vaccinarea, mai ales ca cei mici frecventeaza colectivitatea la aceasta varsta. Intre reactiile adverse sunt mentionate cele locale si cele generale (precizate in prospect). Persoanele alergice la componentele vaccinului au contraindicatie la vaccinare.Vaccinul se administreaza in plina stare de sanatate, bolile acute febrile reprezentand o contraindicatie. Pentru informare, documentati-va cu privire la Vaxigrip. Toate cele bune!
Eu recomand vaccinarea, mai ales ca cei mici frecventeaza colectivitatea la aceasta varsta. Intre reactiile adverse sunt mentionate cele locale si cele generale (precizate in prospect). Persoanele alergice la componentele vaccinului au contraindicatie la vaccinare.Vaccinul se administreaza in plina stare de sanatate, bolile acute febrile reprezentand o contraindicatie. Pentru informare, documentati-va cu privire la Vaxigrip. Toate cele bune!
multumesc vaccinul se cheama Influvac...este acelasi cu vaxigrip
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5vaccin antigripal.. cand trebuie facut?
- 5vaccin antigripal la copil de 1 an si 10 luni
- 5vaccin antigrapal la copil de 7 ani
- 2vaccinul antigripal
- 3Sarcina si vaccinul antigripal
- 2vaccinul antipneumococic si vaccinul antigripal in aceeasi zi?
- 1Contraindicații vaccin antigripal
- 1Vaccinul antigripal ?
Mai multe informații despre: Vaccinul antigripal sezonier
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: