vaccin antigripal.. cand trebuie facut?
Am si eu o mare intrebare.Baiatul meu aface 3 ani in noiembrie si nu a facut niciodat acest vaccin.Cand trebuie sa il fac si daca trebuie facut neaparat in doua doze la interval de 30 zile sau e bine daca facem o singura data?
Va multumim anticipat.
Va multumim anticipat.
5 comentarii
Este de preferat să nu îl faceţi de loc.
Vaccinul contine un conservant preparat din saruri de mercur (Hg). Este o literatura vasta in domeniu. Colegii mei care se ocupa mai indeaproape de aceasta chestiune spun ca anumite cazuri de autism, si alte tulburari ale copillor sunt datorate vaccinurilor.
Altfel spus copilul e bine-merci pana la varsta de 4-5 ani timp in care oricum trebuie sa-i faci vaccinurile "obligatorii".. Cand cantitatea de mercur ajunge la o limita critica pentru copilul respectiv.. atunci se produc schimbari inexplicabile in dezvoltarea lui/ei.. si zic ca te- a batut Dumnezeu..
Cam asta este cu vaccinurile.. Trebuie tinute la minim cat se poate.
Sunt multe alte mijloace de intarire a sistemului imunitar. MAi vorbim.
Multa sanatate!
Altfel spus copilul e bine-merci pana la varsta de 4-5 ani timp in care oricum trebuie sa-i faci vaccinurile "obligatorii".. Cand cantitatea de mercur ajunge la o limita critica pentru copilul respectiv.. atunci se produc schimbari inexplicabile in dezvoltarea lui/ei.. si zic ca te- a batut Dumnezeu..
Cam asta este cu vaccinurile.. Trebuie tinute la minim cat se poate.
Sunt multe alte mijloace de intarire a sistemului imunitar. MAi vorbim.
Multa sanatate!
Draga janad, exista si vaccinuri homeopate, (de ex.Oscilococcinum) care sunt eficiente, nu au efecte adverse si stimuleaza in mod natural sistemul imunitar.
Ambii mei copii au facut vaccinul antigripal la gradinita. Nu au fost probleme. Copilasii mei sunt upravegheati de dna pediatru Miruna Georgescu de la Medlife de care sunt f multumita. Mai bine ai cere sfatul si unui pediatru, nu neaparat la al meu.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5vaccin antigripal la copil de 1 an si 10 luni
- 5vaccin antigrapal la copil de 7 ani
- 2vaccinul antigripal
- 3Sarcina si vaccinul antigripal
- 2vaccinul antipneumococic si vaccinul antigripal in aceeasi zi?
- 2Vaccinul antigripal
- 1Contraindicații vaccin antigripal
- 1Vaccinul antigripal ?
Mai multe informații despre: Vaccinul antigripal sezonier
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: