vaccin la 2 luni?

20-01-2010
mirelama
Nu este medic/terapeut
mirelama
buna ziua. Am un bebe de 2 luni si 3 saptamani si pana acuma nu i s-a facut vaccinul de 2 luni.Medicul de familie nu are vaccinul si ne a recomandat sa mai asteptam, nu se stie cat si sa nu-l cumparam.Vreau sa intreb cat se poate astepta si daca nu-l afecteaza pe bb ca nu se administreaza la timp.
5 comentarii
0
20-01-2010, ora 17:16
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Nu il afecteaza.Se poate face vaccinul si la 3 luni!
0
20-01-2010, ora 17:40
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Cu cat ii faceti vaccinurile mai tarziu cu atat mai bine ! Caci orice vaccin ii dauneaza copilului caci contine combinatii de mercur si alte toxine puternice care dau efecte secundare 100% si nu apara de absolut nimic.

Daca tot va vaccinati copilul cu cat mai tarziu ! Sub 2 ani nu ar trebui oricum vaccinat NICI un copil caci de abia atunci incepe sa se dezvolte sistemul imunitar pt. a face fata otravilor injectate.

Dar vor mai trece decenii pana oamenii sa se prinde de nocivitatea vaccinului desi este stiut acest lucru de f. mult timp.
La fel ca si cu plombele cu amalgam. Dupa decenii de folosinta au ajuns si medicii sa nu le mai recomande ! Merge greu...

-*

(*modificat de administrator)
0
20-01-2010, ora 19:14
Dr. Boia Iulia Cristiana
Pediatrie, Bucureşti
Dr. Boia Iulia Cristiana
poţi să faci şi la 3 luni, e ok. nu te speria de toate "zvonurile" şi fă ce zice medicul şi bebele va fi apărat de multe nenorociri
0
25-01-2010, ora 11:08
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Uite ce a scris o doamna acum cateva zile aici pe forum
"sa stiti ca aveti dreptate, in 90 a mai fost o problema cu ceva virus puternic si miam vaccinat fetita mica de cateva luni, era sami moare a facut un blocaj renal, am stat prin spitale 4 luni cu ea.acum eu locuiesc in italia si aici sau facut vaccinuri, am refuzat si sa stiti ca cei care au facut vaccin au fost rau, cunosc cazuri.am crescut fara aceste probleme cu medicatie naturista, suntem mai sanatosi,...multa sanatate la toti romanii.."
0
27-01-2010, ora 15:54
violeta83
Nu este medic/terapeut
violeta83
la fel ca si tine, nu am facut vaccinul de 2 luni la timp...nu au fost bani la sanepid sa cumpere vaccurile bebelusilor...si l-am facut la 3 luni si 4 zile.nu s-a intamplat nimic.iar acum avem deja 4 luni si 3 sapt si am facut cel de-al doilea vaccin...important e sa fie cel putin o luna intre vaccinuri.Asa mi s-a explicat de la cabinetul medical
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Evaluarea sugarului de zece luni
  •