Vaccin copii calatorie Africa
Luna viitoare voi calatori impreuna cu sotul si fetita noastra in varsta de 7 ani, in Africa, Tanzania.Va scriu pentru ca am nevoie foarte mult sa mai aflu o opinie: acum 2 saptamani i-a fost administrata de catre medicul de aici o doza de vaccin Infarix, pentru ca medicul a considerat ca nu a fost terminata schema de vaccinare intrucat ea primise doar o doza de Infarix la varsta de un an.Intrebarea mea si nelinistea este :nu este periculos ca fetita mea sa primeasca 3 vaccinuri respecti Infarix, hepatita A si Tifoid la interval de numai 2 saptamani?Va intreb deoarece sunt foarte speriata avand in vedere cate controverse sunt legate de vaccinuri si medicul de aici mi se pare foarte degajat.
De asemenea ni s-a spus ca vaccinul impotriva febrei galbene nu este obligatoriu in Tanzania desi pe site/ul Ambasadei Romaniei si in alte surse se infirma acest lucru.
Va multumesc foarte mult
De asemenea ni s-a spus ca vaccinul impotriva febrei galbene nu este obligatoriu in Tanzania desi pe site/ul Ambasadei Romaniei si in alte surse se infirma acest lucru.
Va multumesc foarte mult
1 comentarii
Vaccinarile multiple se pot face in aceeasi zi(!!!)si NU exista atatea vaccinuri cate suporta organismul; sau spatializate la 30 zile!(regulile vaccinarii!).Pentru Tanzania este necesara vaccinarea impotriva febrei galbene(OMS spune ca nu, dar medicii zonei recomanda fara ezitare vaccinarea), tetanos-polio-tuse convulsiva:Infanrix IPV Hib, Hepatita B si Hepatita A si Meningo ACWY(MENVEO)-acesta nu stiu unde il puteti gasi in Romania, incercati la Matei Bals.Din cate spuneti, in privinta vaccinarii a fost o neglijenta dificil de inteles.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4vaccin la copil 7 ani
- 8infanrix sau vaccinuri traditionale?
- 12vaccin PREVENAR
- 5vaccin pentru India
- 4Este normal sa primeasca prima doza de Priorix la varsta de 2 ani?
- 11Vaccin IDR
- 5vaccin pneumococic la copil de 3 ani
- 4Vaccinarile
- 9vaccin bcg
- 0Ajutor! Sa-mi vaccinez fetita de 8 ani?
- 3Cat se poate amana vaccinul de 2 luni daca e bebe racit?
- 1vaccinari la copil de 9 ani
- 3homeopate impreuna cu vaccinul la 4 ani?
- 6copil 2 ani 8 luni este permanent bolnav si un sugar 4 luni cu secretie in piept si tuse
- 3Vaccinul de 1 an
- 2Refacerea vaccin BCG
- 0bebe 11 luni cu mucisori se poate face vaccin??
- 1Vaccin 6 ani si tratament laringita cu astm bronsic
Mai multe informații despre: Vaccinarea copiilor Vaccinarile pentru calatorii
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: