Cine poate sa-mi dea un sfat, va rog?
Am 31 de ani, 1.80, 78 kg si in special...am un bebe de 12.5 kg. De vreo saptamana am o durere foarte puternica in umarul stang. Durerea nu este permanenta dar cand apare nu mai pot sa fac nimic cu mana. Nu am luat inca nici un tratament pentru ca nu am fost la un medic deoarece nu am cu cine sa las copilul si pentru ca ma gandesc ca poate e ceva temporar si merg degeaba (trebuie sa spun ca inca o alaptez pe cea mica). Mentionez ca am probleme cu coloana si in special am spondiloza cervicala. V amultumesc!
4 comentarii
Buna seara!
Durerea de la nivelul umarului poate avea o cauza ortopedica (locala) sau una neurochirurgicala (sindrom compresiv cervical), cardiaca, pulminara, circulatorie sau alte zeci de cauze.
Fara un examen clinic local este absolut imposibil de precizat originea suferintei.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
Durerea de la nivelul umarului poate avea o cauza ortopedica (locala) sau una neurochirurgicala (sindrom compresiv cervical), cardiaca, pulminara, circulatorie sau alte zeci de cauze.
Fara un examen clinic local este absolut imposibil de precizat originea suferintei.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
Buna ziua,
va multumesc pentru raspunsul atat de promt. Puteti sa-mi recomandati unde sa ma adresez pentru un eventual examen clinic? Pot sa va spun ca nici prin cap nu mi-a trecut ca o banala durere de umar poate avea atatea cauze si ca nu trece de la sine sau cu administrarea unui simplu analgezic.
Cu stima,
Camelia Similea
va multumesc pentru raspunsul atat de promt. Puteti sa-mi recomandati unde sa ma adresez pentru un eventual examen clinic? Pot sa va spun ca nici prin cap nu mi-a trecut ca o banala durere de umar poate avea atatea cauze si ca nu trece de la sine sau cu administrarea unui simplu analgezic.
Cu stima,
Camelia Similea
Buna seara!
Din descrierea D-voastra (de altfel extrem de sumara si de nerelevanta diagnostic) ar fi preferabil sa incepeti cu un consult la neurochirurg.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
Din descrierea D-voastra (de altfel extrem de sumara si de nerelevanta diagnostic) ar fi preferabil sa incepeti cu un consult la neurochirurg.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Spondiloza cervicala oare?
- 7dureri de spate de 2 ori
- 4mama are spondiloza si nu numai
- 14Fizic sau psihic?
- 1Cifoscolioza dorsala dextroconvexa. Spondiloza cervicala.
- 2spondiloza cervicala?
- 3Poate fi doar spondiloza cervicala?
- 13spondiloza cervicala?
- 1spondiloza
- 4spondiloza sau altceva
- 0spondiloza sau artroza
- 2Boala Meniere, spondiloza cervicala
- 4ar putea sa fie vorba despre o spondiloza cervicala?
- 0O constatare foarte ingrijoratoare
- 0Spondiliza cervicala sau al ceva?
- 1Buna, va rog imi puteti da un raspuns mai clar la rezultatele analizelor, va multumesc.
- 1Spondiloza cervicala da dureri de cap la nivelul frunții in dreptul nasului
- 2Spondiloza cervicala, sunete in urechi
- 0Spondiloza cervicala
Mai multe informații despre: Spondiloza cervicala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: