va rog si dori un sfat cat mai repede

25-06-2008
Acilia
Nu este medic/terapeut
Acilia
acum 3 ani am cunoscut un tip la care tin foarte mult.il iubesc, am stat un an jumate despartiti.el a incercat sa isi refaca viata cu alta insa nu a reusi.iar eu la fel insa nici eu nu am reusit sa il uit.acum 5 luni am inceput sa vorbim, si ne-am hotarat sa ne impacam.el era in paris asa k am mers la el.am renuntzat la liceu, la familie, la tot.totul a fost frumos la inceput cand am ajuns la el.insa akm ne certam foarte des.asa k am hotart sa ne despartim.dar eu nu suport gandul k nu mai sunt cu el.il iubesc foarte mult.dar cel mai rau e faptul k si el tine la mine dar vrea sa ne desp din cauza k eu nu am de lucru aici in franta.va rog asi vrea si eu un sfat pt k viatza mea fara el nu are rost.
2 comentarii
0
02-07-2008, ora 00:00
Nu este medic/terapeut
:)
andra, foarte rau ai facut ca ai renuntzat la cele enumerate;
mai devreme sau mai tarziu vei observa k fiecare cauta un partener de viatza, unul stabil, caruia sa ii poata oferi dar sa shi ofere la randul sau;
parerea mea este k daca te iubeshte, te va mai ashtepta, tu in schimb incearca satzi finalizezi nishte studii, sa evoluezi, pentru tine in primul rand, apoi pentru voi shi el;
dragostea de care precizezi e tipic adolescentina condusa de efervescentza hormonala;atunci nu conteaza nimic decat apropierea celuilalt, restul e doar o proiectzie ce nu prezinta interes de moment;
redeobandeshtetzi independentza;
cred k barbatzii apreciaza asta la o femeie.
daca eshti prea disponibila atunci devii o evidentza, nu un lucru cashtigat ce presupune efort;
o nota de 10 luata la un ecsamen la care ai invatzat 2 luni itzi ofera alta satisfactzie decat tot un 10 copiat, sau oferit din oficiu...
consider k oamenii ce cred k viatza nu mai are rost fara cel/cea iubita duc o lipsa acuta de selfrespect;respectandute vei privi altfel.
tu eshti pe primul loc.
dragostea neconditzionata tzio poate oferi doar familia, shi nu cred k te poate conduce neaparat la ceva bun;
sper sami intzelegi ideea..

certurile in cuplu e un lucru binevenit, dar nu e pentru oricine acest gen de love&hate relationship.
e bun pentru k disipa tensiunile.ecsista dialog..
0
06-07-2008, ora 00:00
jeanny
Nu este medic/terapeut
jeanny
Ai facut o greseala renuntand la liceu, pentru ca e logic ca n-ai nici o scoala terminata si probabil nici nu stii liemba franceza bine ca sa poti lucra undeva. Insa el fiind deja acolo trebuia sa-ti spuna ca nici in strainatate nu stau cainii cu colaci in coada si probabil si el deja se descurca cu greu fiind la inceput si neputand sa te tina si pe tine. Te-as sfatui sa te intorci si sa-ti termini liceul, ca sa ai macar bacalaureatul in buzunar, dar daca chiar nu vrei si totusi ramaneti impreuna cauta sa faci un curs de limba franceza si du-te si informeaza-te la Ministerul Muncii cum poti beneficia de bani de somaj. Toate cele bune!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul