Va rog raspundeti-mi plâng non stop și nu mai știu ce să fac.
In urma cu ceva timp mi-am luat o lovitură în testiculul drept și acum când mă ridic în picioare simt la palpare chiar pe testicul o vena groasa ca o pasta de pix.Acrasta vena o aveam și înainte dar era moale și nu era așa de umflata.Ce poate fi?Va dispărea singura?Va rog răspundeți și la mine că nu mai știu ce să fac.Cred că o să mor până la urmă.Cei care ați avut probleme asemănătoare raspundeti-mi.Toti bărbații cu un suflet bun sa îmi răspundă daca ei simt o asemenea vena.Am doar 15 ani.Si îmi este tare frica.Nu am posibilitatea de a merge la spital.
4 comentarii
Intreaba un Urolog de la Medic Chat. Platesti consultatia dar nu cred ca e asa de mult.
Numai medicul urolog iti poate rezolva problema, nu pe forum.
O sa te imbolnavesti de nervi si tu probabil ca in rest esti sanatos. Ar fi pacat.
Numai medicul urolog iti poate rezolva problema, nu pe forum.
O sa te imbolnavesti de nervi si tu probabil ca in rest esti sanatos. Ar fi pacat.
Scuzati-ma am greșit în întrebare mi-am amintit că înainte nu se umfla nici o vena.Dupa acea lovitura a cam după o săptămână am observat că atunci când stau in picioare se umfla.Este normal?Înainte parca nu era deloc.
Este normala această vena?Până să mă lovesc nu știu dacă o aveam
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Dumneavoastră, bărbații simțiți vene deasupra și in spatele testiculelor?
- 2Daca am varicocel se umfla o vena chiar pe testicul?
- 4Este normal sa se simtă vene la palpare deasupra testiculelor și puțin în spatele lor
- 3Este normal sa se simtă vene la palpare deasupra și in spatele testiculelor?
- 5Este normal când stau in picioare sau pe scaun sa mi se umfle o vena pe testicul?
- 14Este normal sa am o vena pe testicul?
- 2Cum sa scap de o vena îngroșată de pe testicul?
- 4După o lovitura în testicul s-a îngroșat o vena pe el
- 0Vena care se umfla pe testiculul drept.
- 1O vena pe testiculul drept ca o pasta de pix
- 4Vă rog răspundeți. E cancer?
Mai multe informații despre: vena pe testicul