Este normal sa am o vena pe testicul?
Este normal sa mi se întărească o vena direct lipita pe testicul ?
14 comentarii
Nu e normal, trebuie mers la doctor.Eu nu am asa.
Dar ce ar putea fi?Eu am una și este tare când stau in picioare.Cum as putea scăpa de asta acasă?
La doctor, nu prea ai ce sa faci ca sa scapi de ea.
Dar ce o fi?Că vena asta de este lipita de testicul in sus nu intra in plexul pampiniform ci este libera la fel ca ductul deferent.Imi poți spune cam ce ar putea fi?Nu am vene groase ca niste viermi.Am doar această vena și mă rog bunului Dumnezeu să mă scape de această vena.Ce credeți că este?
Poate sa fie o vena infundata, bunicul meu a patit la fel si a murit din cauza cancerului de testicole, Dumnezeu sa-l ierte.
De ce nu mergi la doctor, fiindca n-ai de ce sa-ti fie frica, si nici n-o sa gasesti raspunsuri aici pe Forum, la fiecare om e diferit.
De ce nu mergi la doctor, fiindca n-ai de ce sa-ti fie frica, si nici n-o sa gasesti raspunsuri aici pe Forum, la fiecare om e diferit.
Tu nu esti elev? Elevii au dreptul la consultatii gratuite cu trimitere de la medicul de familie.
Dar cu ce sa înfundat vena de la testiculul bunicului tau?După cât timp a murit de la aflarea acelei vene?
A zis ca simte ceva tare pe o vena, nu mai stiu exact, sau a crezut ca e o vena.Dupa un an, cam asa.
De ce nu mergi la un medic sa-ti zica el?Ca daca ai un varicocel poate sa iti dea niste pastile si se dizolva, scapi imediat.
De ce nu mergi la un medic sa-ti zica el?Ca daca ai un varicocel poate sa iti dea niste pastile si se dizolva, scapi imediat.
La mine a trecut deja un an de când am această vena.Nu cred că e cancer.Nici varicocel nu este pentru că e la dreptul.La stângul nu simt nimic.Oare se poate sa devina la normal fara tratament?
O ultimă întrebare mai am pentru tine.Bunicul tau avea și alta umflatura(tumoră) înafara de acea vena?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8testicul care nu coboara. ajutor!
- 2intepatura testicul drept
- 7testicul mai sus decat celalat la copii
- 2problema testicule
- 9Ajutor, pete rosii testicule si piele ce cade!
- 2dureri de testicule, anus si usturime penis
- 0durere testicul drept, apoi durere rinichi
- 6Testiculi flotanti
- 4testiculul stang mai jos decat cel drept
- 2Durere testicul drept
- 6lipsa testiculelor
- 2in interiorul testicolului drept o bucata de carne, este cancer?
- 0Durere testiculara
- 1Durere picior stang si testicul stang
- 2Sensibilitate marita la testicolul drept, discomfort
- 0Marimea testiculelor-va rog sa-mi raspundeti
- 9bubite rosi pe pielea penisului si testicule
- 4Dumneavoastră, bărbații simțiți vene deasupra și in spatele testiculelor?
- 5Este normal când stau in picioare sau pe scaun sa mi se umfle o vena pe testicul?
Mai multe informații despre: Testiculele vena pe testicul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Anomalii ale funcției testiculare la adult
- Epididimita
- Ectopia testiculară (testiculul necoborât)
- Criptorhidia
- Hidrocel
- Torsiune testiculara
- Varicocel
- Spermatocel
- Orhita (inflamatia testiculului)
- Tumorile testiculare (cancerul de testicul)
- Mâncărime scrot (prurit scrotal, mâncărime testicole) - cauze și tratament