Va rog mult..imi puteti spune ce inseamna exact acest rezultat al biopsiilor?
Fragmente de pleura parietala cu impietate?(nu stiu daca e corect acest cuvant-impietate) tumorale cu aspect de carcinom slab diferentiat.Pentru a determina originea se recomanda teste THC..sau TNC(nici aici n-am inteles foarte bine ce scrie).Mentionez ca este rezultatul unor biopsii(vezi subiectul CARCINOMATOZA PLEUROPULMONARA...PLEUREZIE NEOPLAZICA).mii de multumiri celor ce imi veti raspunde.
1 comentarii
Fragmente de pleura parietala cu infiltrate tumorale cu aspect de carcinom slab diferentiat.Pentru a determina originea se recomanda teste IHC
persoana cu acest rezultat este grav bolnava
are un cancer cu metastaze la nivelul pleurei (foita care acopera plamanul si coastele)
din pacate nu se mai poate face mare lucru
supravietuirea medie este de 6 luni
testele IHC (imunohistochimie) se fac pentru a determina unde exact este acel cancer care a dat aceste metastaze pentru ca un eventual tratament chimioterapic sa aiba un efect cat mai tintit in speranta INTARZIERII evolutiei bolii
aceasta nu mia poate fi oprita din pacate
persoana cu acest rezultat este grav bolnava
are un cancer cu metastaze la nivelul pleurei (foita care acopera plamanul si coastele)
din pacate nu se mai poate face mare lucru
supravietuirea medie este de 6 luni
testele IHC (imunohistochimie) se fac pentru a determina unde exact este acel cancer care a dat aceste metastaze pentru ca un eventual tratament chimioterapic sa aiba un efect cat mai tintit in speranta INTARZIERII evolutiei bolii
aceasta nu mia poate fi oprita din pacate
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Plamani afectati de infectie
- 1Pectus excavatum la adulți - chirurgi români?
- 0Experienta mea de dinainte și după operatia de stern infundat
- 0Ref. rezultat CT fara substanta de contrast
- 0Stern infundat - as avea sanse la scoala de subofițeri de poliție?
- 0Costectomie
- 1Durere piept
- 1Vreau sa mi tai 2, 3 coaste pe o parte si pe alta
- 0Pneumotorax in urma cu 7 ani, ma jeneaza locul unde a fost tubul si sus la umar
- 0Pneumotorax