Va rog ajutor.crize de plans bebe de 3 luni
Buna ziua. Am o fetita de 3 luni si jumatate. Ni s.a pus diagnosticul de reflux. Problema este ca de 2 saptamani are crize de plans. Nu cand regurgiteaza. Cand regurgiteaza nu are niciun simptom
Uneori este mai agitata inainte dar nu stiu daca agitatia este din acesta cauza sau din cauza agitatiei regurgiteaza. Cand da lapticul afara atunci cand ragaie nu pare ca o deranjeaza ceva. In rest e fff activa si vesela.
M.am speriat acum de cand are crizele de plansla distanta de la masa si de la regurgitare.poate sa fie de la reflux?am citit ca poate sa ii afecteze esofagul.
Multumesc
Uneori este mai agitata inainte dar nu stiu daca agitatia este din acesta cauza sau din cauza agitatiei regurgiteaza. Cand da lapticul afara atunci cand ragaie nu pare ca o deranjeaza ceva. In rest e fff activa si vesela.
M.am speriat acum de cand are crizele de plansla distanta de la masa si de la regurgitare.poate sa fie de la reflux?am citit ca poate sa ii afecteze esofagul.
Multumesc
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 23va rog un raspuns poate si un medic
- 13am fost diagnosticata cu hernie hiatala
- 6de cateva zile, dupa ce mananc imi vine sa ragai si toata mancarea o simt in gat
- 7Reflux fara simptome clasice ?
- 0Reflux duodenogastroesofagian Rezectie gastrica 2/3 cu anastomoză pe ansă în Y a la Roux
- 1amețeli
- 2amigdalita cronica, operatie sau nu?
- 1Fuerte in gat
- 1Am reflux de f mulți ani
- 2Acid la stomac ??
- 0Regurgitatie si senzatie de ceva in gat
- 9Problema cu Refluxu si as fi tare curios de parerea domnului doctor Valeriu...
- 2Ragai des
- 0Reflux, arsura puternica gat, esofag
- 2Nodul ficat si Ca 19, 9 usor crescut
- 4Tuse după masa
- 1Boala de reflux și hernie hiatala mica
- 1Bebe plâns puternic neconsolabil
- 1Exista legatura intre aciditate si ganglionii inflamati?
Mai multe informații despre: Refluxul digestiv plansul la bebelusi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: