Va rog ajutor.crize de plans bebe de 3 luni
Buna ziua. Am o fetita de 3 luni si jumatate. Ni s.a pus diagnosticul de reflux. Problema este ca de 2 saptamani are crize de plans. Nu cand regurgiteaza. Cand regurgiteaza nu are niciun simptom
Uneori este mai agitata inainte dar nu stiu daca agitatia este din acesta cauza sau din cauza agitatiei regurgiteaza. Cand da lapticul afara atunci cand ragaie nu pare ca o deranjeaza ceva. In rest e fff activa si vesela.
M.am speriat acum de cand are crizele de plansla distanta de la masa si de la regurgitare.poate sa fie de la reflux?am citit ca poate sa ii afecteze esofagul.
Multumesc
Uneori este mai agitata inainte dar nu stiu daca agitatia este din acesta cauza sau din cauza agitatiei regurgiteaza. Cand da lapticul afara atunci cand ragaie nu pare ca o deranjeaza ceva. In rest e fff activa si vesela.
M.am speriat acum de cand are crizele de plansla distanta de la masa si de la regurgitare.poate sa fie de la reflux?am citit ca poate sa ii afecteze esofagul.
Multumesc
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 23va rog un raspuns poate si un medic
- 6de cateva zile, dupa ce mananc imi vine sa ragai si toata mancarea o simt in gat
- 1Sugar 3 luni plange nejustificat
- 4Arsuri pe esofag
- 4chisturi la sinusuri si maxilare
- 4Bebeluș 3 luni
- 0Balonare si altele
- 3Refluxul poate provoca iritarea traheii?
- 1Reflux gastro-esofagian
- 10Operatie hernie hiatala reflux biliar!
- 2Ragai des
- 0Esofagita? ulcer - reflux zilnic, dureri mari si mi se inflameaza esofagul urat de tot
- 1Expectoratie cu sange fara tuse am acid gástric si biliar!
- 0Slabesc si nu ma mai ingras. esomeprazol
- 4Tuse după masa
Mai multe informații despre: Refluxul digestiv plansul la bebelusi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: