Usturime Limba
Buna ziua,
Ma ustura de cateva zile varful limbii. Zona se prezinta mai rosie si par a fi iritati porii. Zina este rosie si usor inflamata. Senzatie de usturime si disconfort la atingere.
Mentionez faptul ca in momentul spalarii pe dinti, frec si limba.
Totul a inceput in tr o dimineata duoa igiena generala si imediat ce a mancat o banana.
Inutial am crezut ca ar fi o iritatie.
Ma ustura de cateva zile varful limbii. Zona se prezinta mai rosie si par a fi iritati porii. Zina este rosie si usor inflamata. Senzatie de usturime si disconfort la atingere.
Mentionez faptul ca in momentul spalarii pe dinti, frec si limba.
Totul a inceput in tr o dimineata duoa igiena generala si imediat ce a mancat o banana.
Inutial am crezut ca ar fi o iritatie.
4 comentarii
este o problema generala.. legata de tractul digestiv
intoleranta la anumite produse alimentare, acre, , acide, citrice, tratate chimic.
intoleranta la anumite produse alimentare, acre, , acide, citrice, tratate chimic.
Buna dimineata!! De 2-3 zile am usturimi si îmi simt limba crepata, orice mănânc mă ustura...problema e ca de 1 an de zile sunt tot răcită, am fost la ORL am fost diagnosticată cu sinuzita maxilara pe partea stângă...am urmat tratament dar fără rezultat, am fost la alta clinica ORL...mi s-a spus k e rinita alergica...am urmat iar tratament si tot la fel sunt..nas înfundat, tusesc..ameteli...se poate sa aibă vreo legătură cu mancarimile si usturimea??
1. nu exista raceli de 1 an
o raceala vine si in 7 zile sau trece sau face complicatii
2 cred ca confuzi starea de raceala cu o stare de alergie
3 sinuzita se investigheaza corect cu o radiografie SAF sau un ct sa stii ce fel de sinuzita este
se exclud focarele de infectie dentare de sus de sub sinus
si se fac punctii sinusale daca e cazul ( sinuzita purulenta)
4 celellate probleme din cavitatea bucala sunt din cauza problemelor gastro-intestinale nediagnosticate
sa scris mult pe forum despre asta
o raceala vine si in 7 zile sau trece sau face complicatii
2 cred ca confuzi starea de raceala cu o stare de alergie
3 sinuzita se investigheaza corect cu o radiografie SAF sau un ct sa stii ce fel de sinuzita este
se exclud focarele de infectie dentare de sus de sub sinus
si se fac punctii sinusale daca e cazul ( sinuzita purulenta)
4 celellate probleme din cavitatea bucala sunt din cauza problemelor gastro-intestinale nediagnosticate
sa scris mult pe forum despre asta
Bună ziua! Am revenit din nou la dumneavoastră, sunt băiatul cu reflux gastroesofagian cum am spus am usturimi pe limba și pe zi ce trece tot mai tare se crapa. Iau omeprazol sucralfat, și iau tratamentul pe care dumneavoastră muilați recomandat(anaftim reni și redigest) cum pot scăpa de crăpături și de usturimi. Țin regim alimentar. Va multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1acid stomac posibila afectiune?
- 2usturime limba
- 3Iritatie limba
- 3Papile gustative rosii
- 2Usturime sub limbă.
- 2Ulceratie cerul guri
- 2Limba alba si dureroasa
- 4Mâncărime în gat pe gingii pe limba însoțite și de usturimi
- 2Limba inflamata
- 2Problema cu limba
- 3Ma arde limba si cerul gurii
- 5Limba/gura - bubite
- 1Furnicaturi limba
- 3Arsura gura
- 0Arsuri pe limba cu secretie alba, balonari stomac si flatulenta.
- 24Probleme gat limba
- 2Ma.poate ajuta cu acest semn de pe Limba
Mai multe informații despre: usturimea limbii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: